Sınav Dershanesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Kardeşim dincisen namaz kılmak istiyosan ibadetinide derslerinin yanı sıra yapmak istiysan feme git ben 1 senemi derslerime adayacağım dıosan FİNAL ama hee final pahalı ama iyi bi dersane olsun parasıda orta olsun dıosan sınav ..(tecrube konusuo ya :D )

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim dincisen namaz kılmak istiyosan ibadetinide derslerinin yanı sıra yapmak istiysan feme git ben 1 senemi derslerime adayacağım dıosan FİNAL ama hee final pahalı ama iyi bi dersane olsun parasıda orta olsun dıosan sınav ..(tecrube konusuo ya :D )

Valla iyi özetlemişsin .d galiba 3. şıkkı seçicem 

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

yayın kalitesi iyidir diyen arkadaşlara soruyorum hangisi iyiymiş bitane göstersinler.

lise sonum bu sene bütün kaynaklarını çözdüm bu kadar berbat iğrenç kaynak olamaz ya bütün sorular yanlış neredeyse abartmıyorum. en iğrenç yayınlar sınavındır

Yanlışlar illa ki çıkıyor ama ben o kadar fazla bir hata görmedim. Dershaneyi savunduğumdan veya reklamını yaptığımdan değil, şimdiye kadar 3 5 hata anca çıkmıştır, bu yüzden söylüyorum.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

k2ankaya bunu yazdı:

Valla iyi özetlemişsin .d galiba 3. şıkkı seçicem

secim senn patron bu böle gercek bnlar .D

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

bana göre dershane olayı her yerde deişir.. önemli olan bulundugun yerdeki dershanelerin ögretmen kadrosunu araştır ve ona göre seçimini yap.. mesala bi dersane vardır en iyi matematikçi o dersanededir başka bi dersahanede çok iyi bi tarihçi olur : ) mühim olan ögretmen kadrosu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam ben gittim 1 sene beğenmedim. yani bazi ogretmenleri iyi bazilari kotu ama gitcegin dershane birey olabilir. finale gitme derim cok yigilmadan etut alamazsin oyle pek fazla duyulmamislari tercih et arastir onlarda egitim daha iyi olabiliyor az kisi var daha fazla ilgi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msy
    msy's avatar
    Erkek

ben sınav a gittim yayınları olsun hocaları olsun iyiler ben memnundum şimdi üniversitedeyim:)

http://msy.kim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

femde kimsenin sana ibadet yaptırdığı yok hocam, herkez böyle sanıyor herhalde. Haa mescidi var istersen gidersin namazını kılarsın..(daha hiç gitmedim ben:)

Bulunduğu yerde hangi dershane iyiyse ona git, ama iş sende bitiyor bunuda unutma.. Final ile Fem kendini ispatlamış en iyi dershaneler(kaynak-öss style bakımında )

Sınav'ında çok adaletsiz bir ücretlendirmesi var biri 5 milyara kaydoluyor diğeri 1.5 milyara :)

Abilere git bedava ve en iyi dershane sana :) [ciddiyim, öss zamanında çok faydalarını görürsün] dikkat ama tarikat-cemiat olanlarına gitme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:

femde kimsenin sana ibadet yaptırdığı yok hocam, herkez böyle sanıyor herhalde. Haa mescidi var istersen gidersin namazını kılarsın..(daha hiç gitmedim ben:)

Bulunduğu yerde hangi dershane iyiyse ona git, ama iş sende bitiyor bunuda unutma.. Final ile Fem kendini ispatlamış en iyi dershaneler(kaynak-öss style bakımında )

Sınav'ında çok adaletsiz bir ücretlendirmesi var biri 5 milyara kaydoluyor diğeri 1.5 milyara :)

Abilere git bedava ve en iyi dershane sana :) [ciddiyim, öss zamanında çok faydalarını görürsün] dikkat ama tarikat-cemiat olanlarına gitme

walla ben cemaattekilere gittim 2 sene ve bi kez namaz kılmadım onların baskısı falan olmadı sadece anlattılar kılsan iyi olur dediler ha kılsan iyi olur ama zorlama falan yok

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

birçok farklı dershaneye gitmiş birisi olarak şunu söyliyebilirim ki;

Herşey öğrencinin kendisinde biter.

Toplam Hit: 6859 Toplam Mesaj: 36