Sınav Haftası !
-
DestinatioN bunu yazdı
ulan yaş 25 oldu ne öss si
ben vize haftasından bahsediyorum
bu arada dış ticaret okuyorum :D
ibo amk senin :D
hahaha
-
Allahını ne soracaklar yaa ? sorsa sorsa 2 incoterms, 2 akreditif, 2 para sermaye piyasası filan sorarlar.. dış ticaretle ilgili sorun olursa söyle. Bende Uluslararası tic. 4. sınıfım. hallederiz.
-
sınava girmeyecek olmama rağmen son 5 gün kala ben bile heyecanlandım :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Allahını ne soracaklar yaa ? sorsa sorsa 2 incoterms, 2 akreditif, 2 para sermaye piyasası filan sorarlar.. dış ticaretle ilgili sorun olursa söyle. Bende Uluslararası tic. 4. sınıfım. hallederiz.
vat da hel is going on meeen
moruk sen nerde okuyosun bilmiyorum ama ben hakan tunahan ve burhanettin rençberoğlu ikilisi arasında cehennemi yaşıyorum
ne kadar kastıklarını felan hiç uzun uzun yazmayacam
adamın bize ilk lafını dikkat et ilk laf söylüyorum gerisini s.et
"hepiniz benden kaldınız"
-
DestinatioN bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
vat da hel is going on meeen
moruk sen nerde okuyosun bilmiyorum ama ben hakan tunahan ve burhanettin rençberoğlu ikilisi arasında cehennemi yaşıyorum
ne kadar kastıklarını felan hiç uzun uzun yazmayacam
adamın bize ilk lafını dikkat et ilk laf söylüyorum gerisini s.et
"hepiniz benden kaldınız"
Yahu iyide sana ecel sorusu sormuyor ya. Konu belli kardeşim. Zor dediğin konuları bir söyle bakayım sen.
-
hacı abi konular zor değil bildiğimiz şeyler işte atr, gb, belgeler ödeme ve teslim şekilleri ne biliyim sıcak para tr ekonomisi vs vs
konular cok zor değil ama ne hikmetse her seferınde kalıyoruz
yaz okulunda sapancaya gidince oradaki hocalar e siz bunu zaten biliyorsunuz nasıl kalıosunuz gibi tepkiler veriyorlar.
tam tersi durumda sapancadan gelen öğrenciler hayata küsüyorlar
öyle bir tanım şeklinde anlatıyorki hoca bağlaçlarla tek sayfalık cümle kuruyor aynısını yazmadınmı puan kırıyorlar
ayrıca çok iticiler derse gidesin gelmiyor. insanı dersten ve okuldan soğutuyorlar
sürekli öğrenciyi ezme ve laf sokma eğilimi içindeler
kimse derse gelmedi die işlemediği konuları finale dahil edecek kadar vurdumduymazlar aa lık dersım cc geldi (genel ekonomi)
halbuki ben o derse gelmiştim ve benim haricimde 1 arkadas daha vardı
şimdi bizim suçumuz ne
sadece bu iki hocanın derslerinden kalıyorum.
-
DestinatioN bunu yazdı
hacı abi konular zor değil bildiğimiz şeyler işte atr, gb, belgeler ödeme ve teslim şekilleri ne biliyim sıcak para tr ekonomisi vs vs
konular cok zor değil ama ne hikmetse her seferınde kalıyoruz
yaz okulunda sapancaya gidince oradaki hocalar e siz bunu zaten biliyorsunuz nasıl kalıosunuz gibi tepkiler veriyorlar.
tam tersi durumda sapancadan gelen öğrenciler hayata küsüyorlar
öyle bir tanım şeklinde anlatıyorki hoca bağlaçlarla tek sayfalık cümle kuruyor aynısını yazmadınmı puan kırıyorlar
ayrıca çok iticiler derse gidesin gelmiyor. insanı dersten ve okuldan soğutuyorlar
sürekli öğrenciyi ezme ve laf sokma eğilimi içindeler
kimse derse gelmedi die işlemediği konuları finale dahil edecek kadar vurdumduymazlar aa lık dersım cc geldi (genel ekonomi)
halbuki ben o derse gelmiştim ve benim haricimde 1 arkadas daha vardı
şimdi bizim suçumuz ne
sadece bu iki hocanın derslerinden kalıyorum.
Eee onlarında ders dışında öğrettikleri çok önemli bir ders vardır belki. :)
-
davulun sesi uzaktan hoş gelir hocam
sırf dağıttığı ödev listesi kağıdına baktım diye sınıf ortasında durduk yere koca adamı çok abartı bir şekilde azarlıyorsa kusura bakma ama ben o hayat derslerini almayayım.
halbuki sadece önüme gelen kağıda göz gezdiriyordum o kadar ve o anda ders anlatılmıyordu
şimdi ben sana ne desem sen aksini iddaa edeceksin gibi bir algı oluşturdun bende kusura bakma dahada mesjlarına cevap vermeyeceğim bu konu içinde
konunun başındaki zeki değilim geyiğine aldanma hocam mantığım ve beyin fonksiyonlarım gayet güzel çalışıyor
doğruyu yanlışı ayıracak yetideyim
ve öğrenci işlerindeki bey abinin akrabasına bol bol not veren hoca kalkıp bana hayat dersi veremez.işte tam olarakyanlış budur.
( gözlerimle gördüm kulaklarımla duydum not isteyen memur yeğenine not sorun değil diyen hoca beni 39 la bırakıyorsa, beni görünce kafasını çeviriyor selamımı almıyor sorduğu soruya koskoca sınıftan cevap cıkmadıgı halde dogru cevabı verdiğim halde bana laf sokuyor ise ben bunda art niyet ararım )
hayırlı geceler
-
kafkafkaf bunu yazdı
1- sigara içiyorsan sigarayı bırak 2-3gün zorluk çekersin ama sonra aldığın uyku yeter,
2- her gün düzenli spor yap, metabolizma hızlanınca daha dinç olursun
3- kahve, redbullu falanda bırak ancak çok ihtiyacın olursa kullan, çünkü bendeki etkisi uykumu açıyor ama algıyı düşürüyordu
4- çinko, balıkyağı ve vitamine.. kısacası dengeli beslenmeye ağırlık ver
5- sık sık ama az yemek ye ki metabolizma hep canlı kalsın
6- bol bol sık sık su iç, su kadar ayıltan birşey yok
demesi kolay ve dediklerin çok mantıklı ama işlevi birazcık zor oluyo : )
-
lan dün mesaj yazcaktım unuttum, konuyu nasıl götümden anlamış ve ygs'ye bağlamışım bilmiyorum :/