folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sınav Sorularının Yayınlandığı Site? (Microsoft,Cisco V.S.)

Sınav Sorularının Yayınlandığı Site? (Microsoft,Cisco V.S.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım mcpd olmak istiyor, malum bu sertifikasyon ayaklar altında artık..çok da geçerliliği olduğunu sanmıyorum. neyse insanların tercihi. bir site vardı 5 yıl önce biliyordum. sınava giren elemanlar soruları yayınlıyorlardı ve yüzdelik veriyorlardı.. 

mesela bir sınavın sorularını indirip ezberleyip giriyorlar sonra sınav sonucu yüzde XX aynısı sorulmuş gibi oranlar veriyordu. Ancak sitenin

linki bende mevcut değil.. bu sitenin ismini bilen var mı?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.examcollection.com/

diger firmalara nazaran, microsoft'un sertifikalarının ele ayaga düsmüs oldugu dogrudur ama onlar da düzenlemeye gitti sanıyorum sertifikasyon konusunda, artık ezberle-gec mantıgı pek olmayacak.

zaten o kadar kolay olsa, su an ortalık sertifikalı programcı / agcı / sistemci kaynıyor olurdu.

Andrei tarafından 21/Şub/13 20:26 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yok hocam bu değil. yüzdelik veriyorlardı %99, %70 v.s. gibi.. bunda oy vermişler :)

edit: hocam sınavlar pahalı. hatırladığım kadarıyla mcpd için 7 sınava giriyorsun ve her sınav 180 dolar olması lazım. tam bilmiyorum güncel fiyatı. bi

ara dreamspark ın indirimi vardı ücretsiz girilebilniyordu ama işte ben kaçırdım sınavı :)) 

unbalanced tarafından 21/Şub/13 20:27 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o zaman bilemiyorum, ben de takipteyim konuyu bakalım neymis, bilen biri cıkar heralde.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

uppp

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

braindumps mıydı neydi böyle bi site vardı. Orada hangi konudan kaç soru çıktığını veriyordu. Ayrıca sana 125 soru veriyordu ve certification exam de bunlaardan 70 dene çıkacak diyordu. Sen artık ezberle dur tabi o 125 konulara ayrılmış halde.

LeveragEffect tarafından 22/Şub/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bilgeadamda olan sertifikasyon sınavlarının examcollection sunucularından çekildiğini duydum. sitedekiler ise daha önce çıkmış olanlar

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo
    Daniel-Koo bunu yazdı

bilgeadamda olan sertifikasyon sınavlarının examcollection sunucularından çekildiğini duydum. sitedekiler ise daha önce çıkmış olanlar

Zaten daha önce çıkmış olanları tekrar soruyorlar. Adamın soru havuzu var, 110 soruluk oradan her sınavında rassal 70 tane soru çekiyor bunu sana soruyor, 50 yukarısı yap al sertifikanı dyor. Olay bu aşağısı yukarısı yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    non_stop bunu yazdı

braindumps mıydı neydi böyle bi site vardı. Orada hangi konudan kaç soru çıktığını veriyordu. Ayrıca sana 125 soru veriyordu ve certification exam de bunlaardan 70 dene çıkacak diyordu. Sen artık ezberle dur tabi o 125 konulara ayrılmış halde.

hocam bu ücretli olanı.. benim baktığım ücretsizdi..

@Daniel-Koo, bu sınavı bilge adam yapmıyor hocam. microsoft yapıyor.bilge adam sadece ortaktır. yani onların sınavı düzenleme gibi bir yetkisi yoktur, bir yanlışın var. prometric ile iş ortağı olması lazım bu sınavların düzenlenmesi için. çünkü sorular oradan geliyor 

http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/hakkimizda/dijital-sinav-merkezi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    non_stop bunu yazdı

hocam bu ücretli olanı.. benim baktığım ücretsizdi..

@Daniel-Koo, bu sınavı bilge adam yapmıyor hocam. microsoft yapıyor.bilge adam sadece ortaktır. yani onların sınavı düzenleme gibi bir yetkisi yoktur, bir yanlışın var. prometric ile iş ortağı olması lazım bu sınavların düzenlenmesi için. çünkü sorular oradan geliyor 

http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/hakkimizda/dijital-sinav-merkezi

prometric yetkilisi hocam bilgeadam. prometric ile birlikte çalışmayan zaten bu sınavı yapamaz. 4 şubelerinde sınav yapabilme yetkileri var. :) istanbulda kadıköy ve bakırköy. 

sorular elbette bilgeadam dan değil :)

Daniel-Koo tarafından 22/Şub/13 15:51 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 15