Sineklik İle Para Kazanma.
-

Merhaba murid kardeşlerim konu açmıştım silinmiş konum ama yeniden açaçağım yeni yaklaşık hafta önce bir sineklik firmasında işe başladım iş görevim pimapen bayilerine bu ürünü satmak ama onu yaparkende forumdaki murid kardeşlerimde bu fırsatlardan yararlanmasını istedim eger eli şarjlı tornovita tutan muridler isterlerse benden alıp bayi fiyatına eşine dostuna satabilir ortamalama benim 40 tl sattıgım ürünü 80 90 tl fiyasası var ürünler toplu alım olursa 500 tl gibi ücretsiz kargoda var
http://plissensineklik.com/ firma sitesinden veya benim telefondan bilgi almak isteyenler olursa yardımcı olabilirim

Mod not : http://www.tahribat.com/Forum/DeleteFolderLog adresinden eski konunun silinme sebebini görebilirsiniz.
gizlice tarafından 24/May/16 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
oha adam dibimizde çalışıyor up olsun
-
Sadece PİMAPEN bayılerinemi yoksa PVC doğrama sektörünemi hizmet veriyorsunuz.
-
Aksam bi ölçüsünü alayim benim yatak odasinin yav
-
erdem358 bunu yazdı
topselvidemi oturuyorsun hocam
-
HoLyCat bunu yazdı
Sadece PİMAPEN bayılerinemi yoksa PVC doğrama sektörünemi hizmet veriyorsunuz.
ewet hocam pvc pimapen bunun yani sinekligin ticaretini yapan herkeze veriyorum bu ürünü satabilecek veya ihtiyacı olan herkez alabilir montajı çok basit sadece ayarlamak ve 4 tane vida
-
up olsun da yazmadan edemicem : herkes yav herkez yazmayın :(
-
gizlice bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
topselvidemi oturuyorsun hocam
Kurfalı Hürriyet mahallesindeyim komşu mahalle
-
bizde kartal merkezdeyiz yanlış olmasın :)
4 pencere bir de balkon kapısına bir fiyat ve bakim bilader yaz gelmeden şart bu zımbırtı.
şu anki pimapen beyaz ama beyaz sineklik yerine başka bişey daha iyi olmuyo mu
-
Hocam benim kedim var, aslan yavrusu. O sipadan ötürü perde pencere açamıyorum hiç. Sizin sineklik plastik tül gibimi, daha saglam bisi istiyorum ben çelik telli filan ölçü versem yapabilir misiniz? Plastik tül gibi olanı yirtiyor rambo gibi evde havada geziyor sağlam bisi lazim
-
korkarabatak bunu yazdı
bizde kartal merkezdeyiz yanlış olmasın :)
4 pencere bir de balkon kapısına bir fiyat ve bakim bilader yaz gelmeden şart bu zımbırtı.
şu anki pimapen beyaz ama beyaz sineklik yerine başka bişey daha iyi olmuyo mu
pimapen beyazsa sırıtır evet her eve lazım hocam ürünün montajını kendın yaparsan cam lar 40 tl kapınında beyazı 80 tl olur camlarda fransız olanlar kapı diye değişmekte sen ölçüleri al ver bana ben yardımcı olurum fiyat fazla gelebilir istersen pimapen bayisinden fiyat alabılırsın onlarda benım sana 40 tl söyledigimi 80 100 arası değişmekte