Sineland.Com | Reklamsız Film İzleme Aygıtı Hizmetinizde..Haydi Hayırlı Olsun.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bende mi sorun var yoksa genel mi
partlar arası geçiş yapınca açtığım video kesiliyor başa sarıyor ?
.js engelleyici ek bi yazılım vardır hocam. test ederken ona da denk geldim. -
7-19 bunu yazdı:
reklamsiz olmasi bir avantaj degil adblock gibi guzel bi eklenti var, ve sitenin boktan olan tarafi partlar olmasi benim gibi yatagina uzanmis buzlu badem sokan biri ikidebir kalkip part degistirmek istemez. 720p 1080p filmler ekleyebilirsen cok guzel olur ama neresi o kadar buyuk boyuttaki seyleri yayinlamana izin verir bilemem. sevgiler
-----------------------------Partların geçişini otomatik yapan bi site vardı. Dizi siteside olabilir sadece, hatırlamıyorum.
Hangi teknikle yapılmıştır bilemem ama tek parça gibi izlenebiliyordu. Bu sayede görüntü kalitesi çok daha yüksek filmler sunulabilir.
Ayrıca rahatına düşkünseniz uzaktan kumanda kullanabilirsiniz benim gibi :)
-
samaccc bunu yazdı:
sorun bendenmi kaynaklı
Sunucu bulunamadı
www.sineland.com konumundaki sunucu bulunamıyor.
-----------------------------MbK bunu yazdı:
gerçek anlamda hd filmler yayınlarsan müdavimin olurum :)
----------------------------- -
Licy.Net bu proje için daha güzel bir isim :D
msn ekledim ama oflinesin hocam.
bu arada site bende açmıyor
-
güzel birde kategoriler çalışsa yada filmleri çoğaltsan harika olur ve ilerde reklam koymak istersen öyle zırt bırt öne gelen cinsten olmasın
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
http://www.sineland.com/play.asp?id=30
böyle bir içerik yok deseydin keşke :)
süpersin hocam ya:D yapıcam sırasıyla her tarafına ayar çekiyorum. film arşivi biraz daha genişletildi.
@myblackworldweb
hocam akşama girersen görüşebiliriz. dışarıya çıkmam gerekiyor şuan. -
güzel proje hacım başarılar.
-
1. filmeri aramak yerine bir listeden bakmayı tercih edetim oylesine vakit geçirmek için girip gozune takılan bir film izlicem ama liste yok
2. part olayını anlamadım part 1 bitince kendisi part 2 otomatik olarak mı geçiyor orasını anlamadım
-
Hocam tüm filmler birde liste halinde gözükse daha iyi olur. İnsanın arada sırada gözüne kestirdiğini izleyesi geliyor.