Sinema Sektörüne Darbe: Gençturkcell Bitmiş
-
kız arkadaşıma soyledim melekler ve şeytanlar çıkmıs gidelim perşembe bugun dedim.internete girip baktım içimde bi olumsuzluk olacağı hissi vardı bitmiş.ilginize teşşekür ederiz gnctrkcll sinema sezonu bitti diyor. göte giren şemsiye açılmaz artık napalım
-
genç türkcelliyim ama 1 kere bile kullanmadım uğraşamam onunla kızın yanında neyse parası basıyoruz ağa :)=
-
ah turkcell bu kazığı yapmayacaktın neyse artk kasıma kadar bekleyecez
-
hayatımda pazartesi-perşembe dışında herhangi bir gün sinemaya gittim mi diye az önce sorguladım kendimi
hayır,gitmemişim
lisede dürüm yediğimiz yerin ketçap-mayonezi ücretlendirmesinden bu yana gençliğe vurulan en büyük darbedir bu
-
afmde biletler ne kadar bilen var mı :) ogrenci 12 sanırım ya.istanbulda avrupada onerebileceğiniz sinema var mı peki..para dayanmıyor ya şimdi demeyin bana ulan çocuga bak neyi dusunuo die..gurbette ogrenci olmak zor ağalar..
-
zomby3073 bunu yazdı:
-----------------------------
afmde biletler ne kadar bilen var mı :) ogrenci 12 sanırım ya.istanbulda avrupada onerebileceğiniz sinema var mı peki..para dayanmıyor ya şimdi demeyin bana ulan çocuga bak neyi dusunuo die..gurbette ogrenci olmak zor ağalar..
-----------------------------hoca vallaha pek gitmiyom ben gidersemde nakit çalışıyom :)=
len ne gideyim vizyona girmeden izliyom filmleri ben (dün elemanın biri sitede bir programa abi bu sürümü resmi sitede yayınlamamış siznerden buldunuz diyo puhahaha )
-
hiç kullanmamıştım kızın yanında yok arkadaştan şifre al yok şifre tutmadı falan tekrar al rezil ol :p
bizde bastık paramızı : )
-
Hamburger beleşide kalkmış aq.
Mc Donalds'a gittik bizde eskiden 8 liraya iki menü alıyoduk kalktı kampanya. Şimdi iki menü indirimli fiyatı 13 lira olmuş.
Sinema işi ise umrumda değil. Son filmler bizim üniversitede 3 liraya :D
-
zomby3073 bunu yazdı:
Capitol iyidir. natililus a gitmeyin cok reklam var .| -
Açıkcası üzülmedim.Ne hikmetse ne zaman gidilecek bir film olsa sinemada teknik bir arıza yüzünden kabul etmiyorlardı.Şimdiyekadar hiç kullanamadım.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------genç türkcelliyim ama 1 kere bile kullanmadım uğraşamam onunla kızın yanında neyse parası basıyoruz ağa :)=
-----------------------------artiss
:P