Sınıf Sitesi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Kendi çapımda bir sınıf sitesi tasarladım.Eksiği ve fazlasıyla yorumlarınızı bekliyorum.

www.osmangazi3a.tr.cx

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yaşın Kaç ?

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Karakter sorunu diyerek neyden bahsediosun anlayamadım ama en büyük sorun sitenin mozilla firefox ile görüntülenmesi sorasında oluşan abidik gubidik şeyler.( Bu arada hacklenmesi bir anlam ifade etmez düzeltmesi 5 dk. yı geçmez. )

Bu arada yaşım 18 ne alaka :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım benimki teknik bi eksiklik değil ama söyleyem ginede gözünü seveyim kaldır o duman şarkısını ordan başka bişiler

koy=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Dumanın parçasının en güzel yerini koymuşsun bomba olmuş,elleşme kalsın :D Bunun dışında anasayfadaki şiirle alakayı kuramadım :|

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    Duman vazgeçilmezimdir ! Firefox olayınıın sebebini bilen şahsiyet yokmudur?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    O en sevdiğim şair olan NeciP Fazıl'ın Kaldırımlar I şiirinin bir bölümü.ÖSS maratonundaki bizlerin depresif halini yansıtıyor.En azından ben bu amaçla koydum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    sen holyi boşver hacı dinleme üstadın şiiri var orda dursun o sen dumanı kaldır :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen holyi boşver hacı dinleme üstadın şiiri var orda dursun o sen dumanı kaldır :|

Arkadaşlar aytıntılara takılıyoruz benim ricam teknik eksiklikleri söylemeniz, özellikle de firefox olayını açıklarsanız güzel olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Ugrasmissin eline saglik.

Siyah ortam ne is Klasik kara tahta muhabbeti ise iyi dusunmussun ama artik tahtalar yesil diye biliyorum.

Dumani severim ama sinif www de guzel durmamis.

Ayrica Ogretmenlerde sevilen sevilmeyen ayrimcilik guzel bir fikir degil Ogretmenler heleki lise yillarinda cok onemli.

Dusunsene onlarinda bir www de sevilmeyen ogrenci listesi yaptigini.

Bu elestirilerimiz sadece daha mukemmeli yakaliyabilmen icin duygusan davranma calismaya devam durmak yorulmak yok...

25-12-2007   /  AM 8.42

Chicagoan TRTC34
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    TRTC34 bunu yazdı:

Ugrasmissin eline saglik.

Siyah ortam ne is Klasik kara tahta muhabbeti ise iyi dusunmussun ama artik tahtalar yesil diye biliyorum.

Dumani severim ama sinif www de guzel durmamis.

Ayrica Ogretmenlerde sevilen sevilmeyen ayrimcilik guzel bir fikir degil Ogretmenler heleki lise yillarinda cok onemli.

Dusunsene onlarinda bir www de sevilmeyen ogrenci listesi yaptigini.

Bu elestirilerimiz sadece daha mukemmeli yakaliyabilmen icin duygusan davranma calismaya devam durmak yorulmak yok...

25-12-2007   /  AM 8.42

Yorum için saol.Siyah oram dediğim gibi Öss maratonundaki bizlerin ruh halini yansıtıyor.Anket olayı ise aslında kasıtlı yapılmış bir kışkırtmaca oyunu hocalarında biraz kendini sorgulayıp dier hocalardan feyz alması lazım.

Toplam Hit: 3882 Toplam Mesaj: 16