Sınıfta Kaliom
-
arkadaslar ortalamam 2:44 sınıf tekrarı dio ama tabi sorumluluk sınavı var daha benim geometri 1 düşmüş normalde 2 olcaktı carsamba günü hoca gel dedi bakarız dedi o da 2 olrsa ortalamam kac olur bide ortalama ile gecme puanı kacdı 2:50 mi ? :S
-
haftalık ders saatin toplam kaç??
-
29 saat
-
oha cok az lan :S neyse bak şimdi karnede notların bitdiği yer warya orda toplam yazıor.. 29 un sağ tarafında bi rakam olması lazım işte o rakamı 29 a bölüon bölüm sana yıl sonu basarı notu olarak yansıo kapiş?? yani bu durumda 29x2.50 = kaçsa okadar puana ihtiyacın war anlatabildimmi??
-
dilanlatım= 1.dönm =3 2.dönem=1 4 saat
matematik 1.dönem=0 2.dönem=1 4 saat
geometri=1.dönem=2 2.dönem=1 2 saat
edebiyat= 1.dönem=3 2.dönem=2 4 saat
cografya=1.dönem=2 2.dönem=3 4 saat
din=1.dönem=4 2.dönem=3 1 saat
tarih=1.dönem=2 2.dönem=2 2 saat
ingilizce=1.dönem=2 2.dönem=2 3 saat
milligüvenlik=1.dönem=5 2.dönem=4 1 saat
resim=1.dönem=3 2.dönem=3 2 saat
bilgiteknoloji=2 2.döenm=3 2 saat
NE yarrak olior :S gecmem icin ne yapmam lazım :S -
bekle hesaplayıp veriyorum mq.uzmaN oldum bu konuda aretık :P:D
yanLız.
anadolumusun düzmüsün ??
anadoluda 3.0 geçiyo düzde 2.5 fende 3.5 mesleksende 2.5 ama anadolu meslskler 3 :D
içinde anadolu olanlar 3.0 yani.. -
eğer düZ liseysen geometricinin 3 vermesi durumunda geçersin..Ama hoca 1 de verse geo.ya 2 de verse bişey farketmeZ çünkü yıl sonuna bakılıyo
2-1 de 2
2-2 de 2
3 verirse geçersin..
Senin kredin 71 geçmen için gerekli olan kredi(düz liseysen) 72.5..
-
benim 6 tane zayıf war çalışıp düzeltcem artık günlük 1.5 saat çalıssam yeter heralde ;)
-
hocam bilgiteknoloji neden o kadar düşük ??? yaw bari şu kolay dersleri falan yüksek tutun.. kredileri iyi oluyor..
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
benim 6 tane zayıf war çalışıp düzeltcem artık günlük 1.5 saat çalıssam yeter heralde ;)
-----------------------------
hoca 6 tane zayıf ne ya bende bi 3 var diğerleri süper sen wala yemişin ayvayı sanırsam bütünleme falan da kurtaramaz seni.selpak 2.44 ne ya istesende o ortalamayı yapamassın sanırdım nese üzülme kader -
Hocalar saolsun sözlüyle mözlüyle halletmişler B) ortalamam 3.17 ilk dnm kimyayla mat 1, 2. dnm kimyayla geo 1 ortalama ile geçtim :D ama yazın sınavlara gidicem,dilekçe aldım zaten seçmeli dersler için fln,boşa gitmesin bari :P
Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 18