Sinir & Aşırı Terleme
-
Arkadaşlar Bende Aşırı Sinir Var ve sinir anında inanılmaz şekilde terliyorum bunun yanında heycanlandığımdada aşırı terleme oluyor bi kaç eczacı arkadaşa sorduğumda ancak tedavisinin uzun zahmetli ve maliyetli olduğundan bahsetti cerrahi tedavi vs... ben ise ilaçlarla kurtulmak istiyorum, varmı böyle bi durumda olan veya tafsiyesi olan?
saygılarımla
ONEMINUTE
-
eczacı saçmalamış panik ataktan başka hiçbişey değil senin ki =) psikyatra görün muhtemelen paxil lustral cipram tarzı bi ilaç verir :)
-
adetdesin sinirin ondan
aşırı terlemende havalar sicak bende terliyom :)=
edit: bu ara nerde terleme koltuk altı avuç içi felanmı genelmi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------adetdesin sinirin ondan
-----------------------------alnımdan terler boşalıyo bu durumda beni aşırı rahatsız ediyo alper hocam,sen kilodan terliyosun:P bende öyle bi problemde yok(H) her neyse:D eczane bana Antidepresan verirmi reçetesiz?
-
Bir psikiatriste görün geciktirmeden hocam.
-
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------adetdesin sinirin ondan
-----------------------------alnımdan terler boşalıyo bu durumda beni aşırı rahatsız ediyo alper hocam,sen kilodan terliyosun:P bende öyle bi problemde yok(H) her neyse:D eczane bana Antidepresan verirmi reçetesiz?
-----------------------------son zaman hangi yabancıyla yattın a.q
ya ais sin ya domuz gribi si.. git siteden bize bulaştırma :D
-
Sinire : Temiz Bi Dayak Ye Düzelirsin :D :D
TerLemeye Göre Bişi Yok :D
-
bakırköye yatsam süper olucak şizofreni gibi bişeyim :S bikere intihar ettim:/ bunalıma felan giriyorum fazlasıyla bi akılverin ya a.q bıktm hayattan
-
açılın eczacı geldi :W
terlemenin %90 geçmez doğuştan gelme bişi bende de aynı durum var stres olduğu
an bütün vücudum su gibi olur ellerimi yıkamışım gibi yerler alından ter akar direk
antidepresan kullanma biraz relax ol psikolojik oldu die illa ilaç şart deil ha eğer ilaç dersen
her türlü satarım :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------açılın eczacı geldi :W
terlemenin %90 geçmez doğuştan gelme bişi bende de aynı durum var stres olduğu
an bütün vücudum su gibi olur ellerimi yıkamışım gibi yerler alından ter akar direk
antidepresan kullanma biraz relax ol psikolojik oldu die illa ilaç şart deil ha eğer ilaç dersen
her türlü satarım :)
-----------------------------hocam doğuşatn diyosunda eskiden böyle bi problemim yoktu nasılki herşeyi kafaya takmaya başladım bu hale geldim