folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit

Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Simdi bu sehit olanlar ne icin oldu?

Aciklayacak olan var mi?

Bir hic ugruna amk..

Allah rahmet eylesin. Uzucu. 

O kurşunu sıkan orospu çocukları istanbulun göbeğinde senin benim kafama sıkmasın diye şehit oldular hocam..

Tariqat_Sapiii bunu yazdı

ee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz. 

hocam bu hükümet bu siyaset konusunda sonuna kadar haklısın lakin o vatan evlatları bizim için şehit oldu bunu unutma. He tamam kabul ediyorum keşke meydanda çarpışarak şehit olsalardı kalleşçe şehit olmasalardı lakin bunun suçlusu sorumlusu saraydaki o şerefsiz vatan haini pezevenk.. Yani bu şehitlerimizin suçlusu bu Amına Koydumunun Partisini destekleyen halktır..

Askere gitmek istemeyen askerden kaçan benim gözümde halen vatan haini teröristlerden farksızdır..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Aciklayacak olan var mi?

Bir hic ugruna amk..

O kurşunu sıkan orospu çocukları istanbulun göbeğinde senin benim kafama sıkmasın diye şehit oldular hocam..

ee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz. 

hocam bu hükümet bu siyaset konusunda sonuna kadar haklısın lakin o vatan evlatları bizim için şehit oldu bunu unutma. He tamam kabul ediyorum keşke meydanda çarpışarak şehit olsalardı kalleşçe şehit olmasalardı lakin bunun suçlusu sorumlusu saraydaki o şerefsiz vatan haini pezevenk.. Yani bu şehitlerimizin suçlusu bu Amına Koydumunun Partisini destekleyen halktır..

Askere gitmek istemeyen askerden kaçan benim gözümde halen vatan haini teröristlerden farksızdır..

Sen tamamen yanlış anlamışın olayı. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    legendary bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Aciklayacak olan var mi?

Bir hic ugruna amk..

Sen tamamen yanlış anlamışın olayı. 

milliyet gibi yandaş bir basın yayın organını takip etmediğim için olabilir mi hocam? 

Tabi ki sizlere cinnet geçirdiler birbirlerini vurdular diyecekler yoksa seçim öncesi hangisinin sikinde hangi ana ağlamış neden ağlamış??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bu işin fıtratında var diyecekler ve çekilecekler...

güney doğuyu bilerek suriyeliler ile doldurdular.

gündeme bakarsak  güneydoğudaki illlerin isimleri değiştirilmesi var 

2015 2. çeyrekte  HDP millet vekilleri  abdullah öcalan ve diğer KCK dan yargılanan ve içeride olanların serbest kalacağını söylüyor..

Bundan önceki seçimde ise 2015 yılında abdullah öcalan size buradan seslenecek diyordu.

şimdiye baktığımızda  geriye sadece güney doğuda resmi olarak oluşmamış  bir devlet kalıyor.

Yani diyeceğim o ki... Yakında memleketinize giderken pasaport gerekebilir.

THT2005 tarafından 09/Ara/14 09:46 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

Ya yemin ediyorum su ortadogu denen bok cukurunu atom bombasi manyagi yapican tum dunyaya huzur gelir amk anasini siktimin yeri, tanri bile butun peygamberlerini oralara gondermis peygamberin duzeltemediklerini biz mi adam edicez aq.burdan iraktan bi baslican asagi dogru  saga sola ne kadar sikik ulke varsa atom manyagi yapican cikican.

hoca suç orta doğuda değil

suç orada çıkan petrolde

petrolün olduğu yer karışır , karıştırılır , millet birbirini yerken onlar petrolü bedavaya omuzlar götürür

bu bok bizdede var ve çıkartmıyorlar çıkartttırmıyorlar, bizde karışacaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

olay bir askerin cinnet gecirip diger ikisini vurmasıyla gerceklesmis. sabah radyoda dinledim tsk.tr den de acıklama yapılmıs

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

son 1 yıldır ya araç devriliyor ya da asker birbirini öldürüyor nasıl olsa bunlara inanan bir kitle var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

son 1 yıldır ya araç devriliyor ya da asker birbirini öldürüyor nasıl olsa bunlara inanan bir kitle var

Aynen hocam buna inanan zihniyet neden giresunda manisada antalyada cinnet geçiren asker haberleri gelmiyor düşünemiyor? Neden pkk nın piçlerine sınır olan illerden böyle haberler geliyor??

Beyin bedava ama kullanmak biraz sıkıntı işte..

rappermcs tarafından 09/Ara/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

yav he amk he biz embesiliz biz beyinsiziz bi akıllı sizsiniz

bölgede görev yapan muhabirlerden gelen bir haber bu hatta dün gece, cinnet geçiren bir askerin diğer ikisini vurduğunu dün gece oradaki muhabirlerden biri söylemişti bugün tsk doğruladı.

ayrıca neden inanmayayım bir saldırı olduğunda yine yayınlanmıyor mu genelkurmay başkanlığı, buna inanmak için beyinsiz mi olmamız gerekiyor?

inanmıyorum ben dersin olur biter, kimse kimsenin beynini sorgulamasın

Fdumanli tarafından 09/Ara/14 13:23 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Askerin biride 2 askeri vurmus nobette bu olay o degil demi ? Altyazida ayni anda gosteriyo anlayamadim

ypg yani pkk lılar tarafından şehit edildi askerlerimiz tv lerdeki herşey düzmece yalan acıklamalar

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 4080 Toplam Mesaj: 32