Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Simdi bu sehit olanlar ne icin oldu?
Aciklayacak olan var mi?
Bir hic ugruna amk..
Allah rahmet eylesin. Uzucu.
O kurşunu sıkan orospu çocukları istanbulun göbeğinde senin benim kafama sıkmasın diye şehit oldular hocam..
Tariqat_Sapiii bunu yazdıee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz.
hocam bu hükümet bu siyaset konusunda sonuna kadar haklısın lakin o vatan evlatları bizim için şehit oldu bunu unutma. He tamam kabul ediyorum keşke meydanda çarpışarak şehit olsalardı kalleşçe şehit olmasalardı lakin bunun suçlusu sorumlusu saraydaki o şerefsiz vatan haini pezevenk.. Yani bu şehitlerimizin suçlusu bu Amına Koydumunun Partisini destekleyen halktır..
Askere gitmek istemeyen askerden kaçan benim gözümde halen vatan haini teröristlerden farksızdır..
-
rappermcs bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Aciklayacak olan var mi?
Bir hic ugruna amk..
O kurşunu sıkan orospu çocukları istanbulun göbeğinde senin benim kafama sıkmasın diye şehit oldular hocam..
Tariqat_Sapiii bunu yazdıee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz.
hocam bu hükümet bu siyaset konusunda sonuna kadar haklısın lakin o vatan evlatları bizim için şehit oldu bunu unutma. He tamam kabul ediyorum keşke meydanda çarpışarak şehit olsalardı kalleşçe şehit olmasalardı lakin bunun suçlusu sorumlusu saraydaki o şerefsiz vatan haini pezevenk.. Yani bu şehitlerimizin suçlusu bu Amına Koydumunun Partisini destekleyen halktır..
Askere gitmek istemeyen askerden kaçan benim gözümde halen vatan haini teröristlerden farksızdır..
Sen tamamen yanlış anlamışın olayı.
-
legendary bunu yazdırappermcs bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Aciklayacak olan var mi?
Bir hic ugruna amk..
Sen tamamen yanlış anlamışın olayı.
milliyet gibi yandaş bir basın yayın organını takip etmediğim için olabilir mi hocam?
Tabi ki sizlere cinnet geçirdiler birbirlerini vurdular diyecekler yoksa seçim öncesi hangisinin sikinde hangi ana ağlamış neden ağlamış??
-
bu işin fıtratında var diyecekler ve çekilecekler...
güney doğuyu bilerek suriyeliler ile doldurdular.
gündeme bakarsak güneydoğudaki illlerin isimleri değiştirilmesi var
2015 2. çeyrekte HDP millet vekilleri abdullah öcalan ve diğer KCK dan yargılanan ve içeride olanların serbest kalacağını söylüyor..
Bundan önceki seçimde ise 2015 yılında abdullah öcalan size buradan seslenecek diyordu.
şimdiye baktığımızda geriye sadece güney doğuda resmi olarak oluşmamış bir devlet kalıyor.
Yani diyeceğim o ki... Yakında memleketinize giderken pasaport gerekebilir.
THT2005 tarafından 09/Ara/14 09:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ExcaliburTBT bunu yazdı
Ya yemin ediyorum su ortadogu denen bok cukurunu atom bombasi manyagi yapican tum dunyaya huzur gelir amk anasini siktimin yeri, tanri bile butun peygamberlerini oralara gondermis peygamberin duzeltemediklerini biz mi adam edicez aq.burdan iraktan bi baslican asagi dogru saga sola ne kadar sikik ulke varsa atom manyagi yapican cikican.
hoca suç orta doğuda değil
suç orada çıkan petrolde
petrolün olduğu yer karışır , karıştırılır , millet birbirini yerken onlar petrolü bedavaya omuzlar götürür
bu bok bizdede var ve çıkartmıyorlar çıkartttırmıyorlar, bizde karışacaz
-
olay bir askerin cinnet gecirip diger ikisini vurmasıyla gerceklesmis. sabah radyoda dinledim tsk.tr den de acıklama yapılmıs
-
son 1 yıldır ya araç devriliyor ya da asker birbirini öldürüyor nasıl olsa bunlara inanan bir kitle var
-
adeleks bunu yazdı
son 1 yıldır ya araç devriliyor ya da asker birbirini öldürüyor nasıl olsa bunlara inanan bir kitle var
Aynen hocam buna inanan zihniyet neden giresunda manisada antalyada cinnet geçiren asker haberleri gelmiyor düşünemiyor? Neden pkk nın piçlerine sınır olan illerden böyle haberler geliyor??
Beyin bedava ama kullanmak biraz sıkıntı işte..
rappermcs tarafından 09/Ara/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
yav he amk he biz embesiliz biz beyinsiziz bi akıllı sizsiniz
bölgede görev yapan muhabirlerden gelen bir haber bu hatta dün gece, cinnet geçiren bir askerin diğer ikisini vurduğunu dün gece oradaki muhabirlerden biri söylemişti bugün tsk doğruladı.
ayrıca neden inanmayayım bir saldırı olduğunda yine yayınlanmıyor mu genelkurmay başkanlığı, buna inanmak için beyinsiz mi olmamız gerekiyor?
inanmıyorum ben dersin olur biter, kimse kimsenin beynini sorgulamasın
Fdumanli tarafından 09/Ara/14 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Askerin biride 2 askeri vurmus nobette bu olay o degil demi ? Altyazida ayni anda gosteriyo anlayamadim
ypg yani pkk lılar tarafından şehit edildi askerlerimiz tv lerdeki herşey düzmece yalan acıklamalar