Sınırlı Bağlantı Hatası
-
Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür bilgisayarım sınırlı bağlantı deyip nete girmiyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor ya da modemi resetleyince kablodan olabilir diye kabloyu değiştirdim yine sorun devam ediyor sınırlı bağlantı dediğinde sorunu onar diyorum işe yaramıyor neden olur bu durum ne yapabilriirm ? Sürücülerim de güncel,
-
ara sıra bende de olur ama hiç önemsememiştim daha önce aslında
-
Çok sık oluyor hiç bir şey download edemiyorum daha önce böyle bir şey yoktu on günlerde arttı,
-
192.168.2.1 veya 192.168.1.1 bunlardan birinden modeme gir ordaki lan bağlantı ayarını baştan düzenle ip kopuyodur
tekrardan ip alamıyordur modem sorun bundan ibaret düzenle o bağlantıyı veya sil en baştan yap :)
-
hoca başlat çalıştırı aç cmd yaz enterle.. aşağıdaki iki komutu ayrı ayrı yaz enterle sonra bilgisayarı yeniden başlat bakalım düzelecekmi..
netsh winsock reset all
netsh int ip reset a.txt -
Akşam eve gidince yaparım dediklerinizi arkadaşlar ama merak ettiğim @ Addict tam olarak o dediklerini yapınca, ne fark edecek aynı ayarları yaniden kullancak,
-
hocam aynı sorunu ben de yaşadım o yüzden telekomu aradım adam ip alamıyosun dedi
ayarlar aynı olmasına rağmen tekrardan yapıp kaydettik sorun düzeldi modemler kafayı sıyırıyo sanırsam arada böyle :)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı sorunu ben de yaşadım o yüzden telekomu aradım adam ip alamıyosun dedi
ayarlar aynı olmasına rağmen tekrardan yapıp kaydettik sorun düzeldi modemler kafayı sıyırıyo sanırsam arada böyle :)
-----------------------------Anladım üstadım akşama gidince modeme bi update çekerim birde tüm ayarlarını sıfırlar yaparım,
-
Kahrolası sorun halen devam ediyor dedikleriniz yaptım arkadaşlar değişen bir şey olmadı müşteri hizmetlerini aradım ekip göndereceklermiş sınırlı bağlantı dediği anda bilgisayarı yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor ama daha sonra yine aynı hata iletisini veriyor.
-
ip adresi alırken verir o hatayı
ip alamıyosa ip yi sen tanımla
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------ip adresi alırken verir o hatayı
ip alamıyosa ip yi sen tanımla
-----------------------------Ben nasıl vereceğim üstadım ip yi ? Benim ip sabitmiki ?