folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırlı Bağlantı Hatası

Sınırlı Bağlantı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür bilgisayarım sınırlı bağlantı deyip nete girmiyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor ya da modemi resetleyince kablodan olabilir diye kabloyu değiştirdim yine sorun devam ediyor sınırlı bağlantı dediğinde sorunu onar diyorum işe yaramıyor neden olur bu durum ne yapabilriirm ? Sürücülerim de güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    ara sıra bende de olur ama hiç önemsememiştim daha önce aslında

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Çok sık oluyor hiç bir şey download edemiyorum daha önce böyle bir şey yoktu on günlerde arttı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

192.168.2.1 veya 192.168.1.1 bunlardan birinden modeme gir ordaki lan bağlantı ayarını baştan düzenle ip kopuyodur

tekrardan ip alamıyordur modem sorun bundan ibaret düzenle o bağlantıyı veya sil en baştan yap :) 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hoca başlat çalıştırı aç cmd yaz enterle.. aşağıdaki iki komutu ayrı ayrı yaz enterle sonra bilgisayarı yeniden başlat bakalım düzelecekmi..

netsh winsock reset all
    netsh int ip reset a.txt 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Akşam eve gidince yaparım dediklerinizi arkadaşlar ama merak ettiğim @ Addict tam olarak o dediklerini yapınca, ne fark edecek aynı ayarları yaniden kullancak,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam aynı sorunu ben de yaşadım o yüzden telekomu aradım adam ip alamıyosun dedi

ayarlar aynı olmasına rağmen tekrardan yapıp kaydettik sorun düzeldi modemler kafayı sıyırıyo sanırsam arada böyle :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam aynı sorunu ben de yaşadım o yüzden telekomu aradım adam ip alamıyosun dedi

ayarlar aynı olmasına rağmen tekrardan yapıp kaydettik sorun düzeldi modemler kafayı sıyırıyo sanırsam arada böyle :)

Anladım üstadım akşama gidince modeme bi update çekerim birde tüm ayarlarını sıfırlar yaparım,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Kahrolası sorun halen devam ediyor dedikleriniz yaptım arkadaşlar değişen bir şey olmadı müşteri hizmetlerini aradım ekip göndereceklermiş sınırlı bağlantı dediği anda bilgisayarı yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor ama daha sonra yine aynı hata iletisini veriyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ip adresi alırken verir o hatayı

ip alamıyosa ip yi sen tanımla 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

ip adresi alırken verir o hatayı

ip alamıyosa ip yi sen tanımla 

Ben nasıl vereceğim üstadım ip yi ?  Benim ip sabitmiki ?

Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 18