Sınırsız İnternete Geçildiğinde Nasıl Anlaşılır?
-
Ya beyler bu gün babama 4 gb kotalıdan sınırsız adsl ye geçiş için başvuru yaptırdım adamlar 2 gün sonra diğer aya yani geçer demişler en son bi forumda adamın birinede böyle demişler ve 4gb kotalı olarak işlem görmüş tekrar ve kota aşımında son limit olan 61 ytl ödemiş bende güvenemedim şimdi bunu nasıl öğrenirim ben 2 gün sonra
-
banada kazık attılar serefsizler , telekoma güven olmazz hiç , son 2 gun kaldı sınırsıza gectim baktım fatura 2 kat geldi
-
ben aradım sordum yeni bşlayan ayın 1-2 sinde geçtim sınırsıza aradım sordum.Bu ay sınırsız kullabilrsiniz dedi.daa fatura gelmedi ama sorun çıkcanı sanmma.
-
ben kapatım yeniden açtırdım :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
banada kazık attılar serefsizler , telekoma güven olmazz hiç , son 2 gun kaldı sınırsıza gectim baktım fatura 2 kat geldi
-----------------------------aynısını banada yaptılar hatta 2 gün bişi indirmedim bekledim.sonra nasıl olsa sınırsıza geçmiştir diye abandım fatura gelince anladımki sınırsıza deil bana geçirmiş ipneler ayrıca gelecek ayın faturasıda 78 ytl miş m.q
-
Arkadaşlar ertesı gun sınrısızdasınız dıyorlar fakat o aykı fatura kesımınıze kadar eskı taarfıfeden alınıyor (:
arkadas gecıs yapmıstı ondada aynı yorum yapıldı ttden (hatta telefondan yapın gıtmeyın ttye hıc) arkadasta gaza geldı fılm oyun ne bulduysa ındırdı 19gb flndı fatura 80e yakın geldi :D babasını gecıs parası fln dıe kandırdı :P
Ben gecerken fatura kesımıne 1 gun kala yaptım 1 gun dayanıp ertesı gun asıldım eger geıcz yapacak olursa öle denesin (:
yapanda fatura gelene kadar kotalı oldugunu unutmasın (: -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------al benden de o kadar hoca... 2 katı girdi vallahi
-
Ben telefonla arayıp sınırsıza geçtim kadın modemi açıp kapatın aktif olacak dedi.
Bende aynen uyguladım sonra kurt düştü içime ya sınırsız olmadıysa diye aradım telf. tekrar sordum bağlantımın sınırlımı sınırsız mı olduğunu sınırsız dediler asıldım download yapmaya :)
-
soru:Sınırsız internete geçildiğinde nasıl anlaşılır?
cevap:ttnet müşteri hizmetlerini arayarak
yada aramıcam dersen başvurudan sonra 24 ila 48 saat arası olur :)
-
biliyoruz heralde adamları arayacağımızı mal değiliz
adamlar tine tezgaha getirip bi haltlar karıştırmasından çekiniyorum sonunçta aradığım "haaaa evet sınırsıza geçtiniz" cümlesini duyupta haksız yere gidip 60 ytl yatırmak istemiyorum olurmu olur onu yapan bunuda yapar
ben bu lanetin kağıt üzerinden görüneni varmı diyorum yada internetten falan bakılacak bi yer
-
telekom istifa telekom istifa ...