Sınırsız İnternetim Var Artık Ama,
-
Sınırsız İnternetim Var Artık ama,
4 sendir ilk defa 8mbt internet var 1 senedir netim yok gibiydi kapattırdım felan download yapmak için torentten anlamıyorum ama katz.cd gibi download siteleri varmı bildiğiniz rica ediyorum varsa özelden atsın olur mu ?? Silip hevesimi kursağımda bırakmazsanız şu mübarek gün haccak olacak :)
-
torrentde anlamiycak bi şey yok ki hocam pre falan yoksa warez bence gereksiz. yaşasın torrent! asıl sen zamunda davetiye falan iste milletten
-
torent ney gerçekten anlaıyorum onu ekle indir zart zurt :D katz.cd de iyiydi :D indir yüklesin :D yada torent kullanmayı googleden mi arasam yada sağlam bir konu varmı ki
-
u torrenti kur
aradığın program film muzik v.s şeyi google da sonuna torrent ekleyerek ara
sonra o torrent parçasını indir çift tıkla
Bunu anlamayan adam da gitsin hesap makinası kullansın bilgisayar kullanmasın artık
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
u torrenti kur
Bunu anlamayan adam da gitsin hesap makinası kullansın bilgisayar kullanmasın artık
-----------------------------o iş öyle olmuyo işte.
100mb dosyayı 1,5 yılda çekmek istiyorsa öyle yapsın.
-
husnuweb bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
u torrenti kur
-----------------------------Adam daha torrentin t sini bilmiyor ona seed leech tracker mı anlatayım yoksa gidip torrent sitelerine üye ol oda ratio kas mı diyim.
En basit anlatımı budur daha ne olsun.
Oda olmadı googleda torrent kullanımı yazsan binlerce resimli videolu anlatım var
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
u torrenti kur
-----------------------------hocam dediğin kadar yavaş indirme problemi pek yaşamadım ,abartıyorsun bence .Torrent süpeeerrrr :D
-
Bir ara 1 aylığına sınırsız internet paketine geçmiştim, ondan önce ben de torrent falan kullanmamıştım ama kısa sürede kurdu oldum 1mbit ile 1 ayda 140gb veri indirmiştim. Ratio master diye bir yazılım vardı sanırım, torrent trackere sahte veri yolluyor ve ration yüksek gözüküyor, bununla başla işe bence :D.
-
SpoofU bunu yazdı:
Bir ara 1 aylığına sınırsız internet paketine geçmiştim, ondan önce ben de torrent falan kullanmamıştım ama kısa sürede kurdu oldum 1mbit ile 1 ayda 140gb veri indirmiştim. Ratio master diye bir yazılım vardı sanırım, torrent trackere sahte veri yolluyor ve ration yüksek gözüküyor, bununla başla işe bence :D.
-----------------------------hocam torrent bedavacılar için (bende özellikle) iyi hoşta aq pre varken kıyacan parana alcan preyi , sen 140 gb 1 ayda indirmişin ben 24 saatte indiriyom :D fark prenin burda ama torrent lede beklersen insin olur yani :D
-
Vuze download çek acemiysen torrentte, vuze torrent librarylerini ekle limewire gibi kullan, ama torrent olarak.
-
Torrent nedir bilmeyenleri google.com'a davet ediyorum ...