folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırsız İnternetim Var Artık Ama,

Sınırsız İnternetim Var Artık Ama,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

Sınırsız İnternetim Var Artık ama,

4 sendir ilk defa 8mbt internet var 1 senedir netim yok gibiydi kapattırdım felan download yapmak için torentten anlamıyorum ama katz.cd gibi download siteleri varmı bildiğiniz rica ediyorum varsa özelden atsın olur mu ?? Silip hevesimi kursağımda bırakmazsanız şu mübarek gün haccak olacak :)

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

torrentde anlamiycak  bi şey yok ki hocam pre falan yoksa warez bence gereksiz. yaşasın torrent! asıl sen zamunda davetiye falan iste milletten

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

torent ney gerçekten anlaıyorum onu ekle indir zart zurt :D katz.cd de iyiydi :D indir yüklesin :D yada torent kullanmayı googleden mi arasam yada sağlam bir konu varmı  ki

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

u torrenti kur

aradığın program film muzik v.s şeyi google da sonuna torrent ekleyerek ara

sonra o torrent parçasını indir çift tıkla

Bunu anlamayan adam da gitsin hesap makinası kullansın bilgisayar kullanmasın artık

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

u torrenti kur

Bunu anlamayan adam da gitsin hesap makinası kullansın bilgisayar kullanmasın artık

o iş öyle olmuyo işte.

100mb dosyayı 1,5 yılda çekmek istiyorsa öyle yapsın.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

u torrenti kur

o iş öyle olmuyo işte.

Adam daha torrentin t sini bilmiyor ona  seed leech tracker mı anlatayım yoksa gidip torrent sitelerine üye ol oda ratio kas mı diyim.

En basit anlatımı budur daha ne olsun.

Oda olmadı googleda torrent kullanımı yazsan binlerce resimli videolu anlatım var

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

u torrenti kur

o iş öyle olmuyo işte.

hocam dediğin kadar yavaş indirme problemi pek yaşamadım ,abartıyorsun bence .Torrent süpeeerrrr :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bir ara 1 aylığına sınırsız internet paketine geçmiştim, ondan önce ben de torrent falan kullanmamıştım ama kısa sürede kurdu oldum 1mbit ile 1 ayda 140gb veri indirmiştim. Ratio master diye bir yazılım vardı sanırım, torrent trackere sahte veri yolluyor ve ration yüksek gözüküyor, bununla başla işe bence :D.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Bir ara 1 aylığına sınırsız internet paketine geçmiştim, ondan önce ben de torrent falan kullanmamıştım ama kısa sürede kurdu oldum 1mbit ile 1 ayda 140gb veri indirmiştim. Ratio master diye bir yazılım vardı sanırım, torrent trackere sahte veri yolluyor ve ration yüksek gözüküyor, bununla başla işe bence :D.

hocam torrent bedavacılar için (bende özellikle) iyi hoşta aq pre varken kıyacan parana alcan preyi , sen 140 gb 1 ayda indirmişin ben 24 saatte indiriyom :D fark prenin burda ama torrent lede beklersen insin olur yani :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Vuze download çek acemiysen torrentte, vuze torrent librarylerini ekle limewire gibi kullan, ama torrent olarak.

"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Torrent nedir bilmeyenleri google.com'a davet ediyorum ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 3240 Toplam Mesaj: 22