folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinuzit Hastalıgının Tedavisi

Sinuzit Hastalıgının Tedavisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı:
    -----------------------------

bende sinüzit sanırsam 8 seneden beridir var. Son 1 yıldır balgam bitmek bilmiyor.Devamlı geniz akıntısı var.Yüzümün sağ tarafı sanki aşağı akıyor.Sağ gözüm ile kaşım arasında kalan sanki zamanla şişip gözüme baskı yapıyor.Biraz uykusuz kaldım mı sağ gözüm kızarıyor, baş ağrısıda var tabi ama öle çok değil.zaman zaman azdığı oluyor tabi.

Zamanında jöleyi sürüp okula gittiğimiz için kar kış dinlemeden, üşüttük kafayı.Doktor jöle sürme dedi, ölim o zaman ben dedim içimden :D

Tedavisini pek araştırmadım ama ameliyatlarında burun ile alın arasındaki kemiğin kırılarak iltihabın ordan boşaltıldığını duymuştum.Ameliyat olan arkadaş daha iyi bilir.

Bir bayan öğretmenimde kendisindede aynı şey vardı.BAna bi ot söyledi ama ne hatırlamıyorum ya öldürür ya güldürür diyordu.Kendi denemiş.Geçmiş falan.

Çok rahatsız edici bir durum.Nalet şeyden nefret ediyorum.Zaten reflü var bide bende.Hem başım ağrıyor hemde boğazımda acıor.Ölim daha ii yani :D

ne kadar zamandır reflün var?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

o da en azından 4-5 senedir var. Başlarda pek rahatsız edici değildi şimdi azdımı gaviskon şuruptan falan içmeden durulmuyor.Sanırsım bilirsin sadece yanma değil sindirim sorunlarıda yaratıyor.Şişkinlik yapıyor sonra gazman gibi geziyon :D

Doktorda veriyor ilacı ilaç bittimi yine aynı.Kola ve cips i sırf bunun yüzünden bıraktım.Gerçi 2 ay oldu ama olsun :D . Kesin tedavisi ameliyatmış.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı:

o da en azından 4-5 senedir var. Başlarda pek rahatsız edici değildi şimdi azdımı gaviskon şuruptan falan içmeden durulmuyor.

Doktorda veriyor ilacı ilaç bittimi yine aynı.Kola ve cips i sırf bunun yüzünden bıraktım.Gerçi 2 ay oldu ama olsun :D . Kesin tedavisi ameliyatmış.

4-5 sene mi :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

o da en azından 4-5 senedir var. Başlarda pek rahatsız edici değildi şimdi azdımı gaviskon şuruptan falan içmeden durulmuyor.Sanırsım bilirsin sadece yanma değil sindirim sorunlarıda yaratıyor.Şişkinlik yapıyor sonra gazman gibi geziyon :D

gecmıs olsun hocam aslında 1989 modelız en azından ben öyleyım normaldır yanı bozulmaya basladık yavas yavas :D allah hepımıze sıfalar versın

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

yaban kavununu araştır, hepsini değil 3 damla ile sinüzitten kurtulablirsin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Anlık çare agumentin antibiyotik..

Kalıcı çare yaban kavunu..

geçmiş olsun..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

saolun hocam

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:

delimanyak87 bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

hocam ben belki 7-8 yıldır bu illetle savaşıyorum...artık öyle bir hale gelmişki hiç hissetmememe rağmen genizimden aşşaga mideme iltihap akıyor :( baş ağrısını hiç demiyorum bile.. ve elmacık kemiklerime kadar inmiş iltihap dişçiye gittigimde bile adam masadan kaldırıp git doktora tedavi ol gel diyor :S ama bende şöle bişi var kafamda şişlik oluşmuyor devamlı dışarı balgam atıyorum bazen taş gibi kitle geliyor aşırı zorladıgımdada kan gelıyor...

yerınde olsam hemen doktora gidip ordaki iltihabı kurutacak ilaçlar isterdim hem bi kontrol ettir bakalım...

rahatlama bağbında bir tavisiye vereyim hafif şekilde buhar çek burnundan sinüslerini yumuşatır ve iltihabın rahat akmasını sağlar...

sadece meraktan soruyorum, sen doktora gittiğinde sana ilaç mı verdi ? çünkü benimde durumum senin gibiydi.. doktor sinüs filmi sitedi... sonra filme bakarak "senin hemen ameliyat olman lazım.tüm sinüslerin dolmuş" dedi ve 1 hafta sonra ameliyat oldum..

hocam işin komik kısmı ben doktora hiç gitmedim :)

inatlada gitmiyorum nedeninide bilmiyorum ama gitmem gerekiyor kesinlikle çünkü her geçen zaman dahada kötüye gidiyor...

elmacık kemiklerime kadar indiğinide başka bir şeyden dolayı kafamdan emar çektirdiğimde gördüm raporda yazıyordu zaten sonradan dişçiye gittigimdede dişçide öyle diyince tamam dedım sıçmışız komple

benım burnumda kemik te yamuk nefes alış verişinde sorun yaşıyorum diyorumki burun ameliyatı olacagım zaman sinuzüt içinde ameliyat olayım

ooo seninki de iyiymiş hocam :D bence bi an önce git ve daha fazla çekme :D ayrıca eğer zaten burnunda enfeksiyona neden olabilecek yamukluk varsa uzman KBB doktoru ameliyatta onuda aradan çıkartıo :D merak etme.. %100 yaşanmış tecrübe :D:D:D

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Arkadaş şöyle bişey kullanıyodu, işe de yaradıgını soylemıstı. Deli gibi akıntı baş agrısı vardı onda da ama ben KBB a gıtmeden bundan kullanma taraftarı degılım.İlk adım doktor derim yine de hatta benimde gitmem lazım :D

http://sinusrinse.com.tr/1-7.html

Bir var,Bir yok..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

erick bunu yazdı:

Arkadaş şöyle bişey kullanıyodu, işe de yaradıgını soylemıstı. Deli gibi akıntı baş agrısı vardı onda da ama ben KBB a gıtmeden bundan kullanma taraftarı degılım.İlk adım doktor derim yine de hatta benimde gitmem lazım :D

http://sinusrinse.com.tr/1-7.html

aynısında bende de var kardeşim.. bu sinüsleri sıcak su ile yumuşatıp içerde birikenlerin kolayca çıkmasını sağlamak ve eğer burun spreyi kullanıosan, spreyin daha etkili kullanımı için.. Ama genellikle burnunuz tıkandığı zaman kullanın diolar... Heee illa tıknamasını beklemeden kullansak bişi olur mu? Yok... Hiç bir yan etkisi veya zararı yok...

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
Toplam Hit: 2623 Toplam Mesaj: 26