folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Şirket Bilgisayarlarını Facebook A Girişini Yasaklatmak

Şirket Bilgisayarlarını Facebook A Girişini Yasaklatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Beyler adam tüm ağa yasaklamaya çalışıyo, siz kendi bilgisayarından girişi yasaklatıyosunuz :D

Hocam bütün bilgisayarlara tek tek elle bunları mı gircen?

Modeminin ayarlarında büyük ihtimal site yasaklama vardır. Direkt ordan yasakla rahat et :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hocam hiç uğraşma. Kim ne yapıyor, kimle konuşuyor, ne zaman konuşuyo, işi ne zaman asıyo öğren ;)

Bi arkadaşım satıyo 75 tl ye antivirüslere yakalanmayan keylogger. Sadece sosyal arkadaşlık siteleri (Facebook, twitter vs.) ve msn loglarını alıyo. Düşünürsen eğer bana pm at hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

narcobs bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam hiç uğraşma. Kim ne yapıyor, kimle konuşuyor, ne zaman konuşuyo, işi ne zaman asıyo öğren ;)

Bi arkadaşım satıyo 75 tl ye antivirüslere yakalanmayan keylogger. Sadece sosyal arkadaşlık siteleri (Facebook, twitter vs.) ve msn loglarını alıyo. Düşünürsen eğer bana pm at hocam.

la 75 tl çok ona :) bak bide bilgisayarlara zarar verirse senin logunu alırım %15 iskontoyla gittigidiyorda sana satarım :)) bu dediğim pc lere bir şey olmaması lazım. hepsi grafik ve bir sürü arşivi olan pc ler

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Facebook'u engellemek için hosts dosyanıza şunları eklemeniz yeterli.

127.0.0.1 69.63.189.11
    127.0.0.1 69.63.189.16
    127.0.0.1 69.63.181.11
    127.0.0.1 69.63.181.12
    127.0.0.1 69.63.181.22
    127.0.0.1 66.220.145.13
    127.0.0.1 facebook.com
    127.0.0.1 www.facebook.com
    127.0.0.1 login.facebook.com
    127.0.0.1 tr-tr.facebook.com
    127.0.0.1 https://facebook.com
    127.0.0.1 https://www.facebook.com
    127.0.0.1 https://login.facebook.com
    127.0.0.1 https://tr-tr.facebook.com

edit 1: denemedim dene bi

edit 2: çalışıo:)

edit 3: artık hiçgiremiorum buda ekliyeceğin yerin dosyasının adresi Windows 7 = C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

şirketinde bir adet sunucu var mı ne bilim dosya paylaşmak şu bu için?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

narcobs bunu yazdı:

la 75 tl çok ona :) bak bide bilgisayarlara zarar verirse senin logunu alırım %15 iskontoyla gittigidiyorda sana satarım :)) bu dediğim pc lere bir şey olmaması lazım. hepsi grafik ve bir sürü arşivi olan pc ler

Kesinlikle pc lere zararı yoktur hocam. Çünkü program sadece arkadaşlık sitelerini ve msn konuşmalarını ele alan bi program. Pc deki şifrelerini falan almaz. Kurarsın pc ye sana mail yoluyla herşey gelir.  Pc sayısına göre fiyatta yardımcı olunur. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

arkadaşlar biz bizim bilgi işleme çok iş çıkarıyoruz ve halen faceye girmemizi engelleyemediler. çünkün facein o kadar çok adresi var ki.. de-de.facebook.com it-it  falan filan çok fazla. tek tek hepsini bulup yasakladılar diyelim. Freegate adlı program ile giremeyeceğiniz site yok.

*konuyu açan arkadaşımın yapacağı işlem, opendns üzerinden yasaklamak.  ya da ttnet aile şifresi ile tek tek te yasaklanabiliyor sanırım

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    http://i49.tinypic.com/2r6fdhd.png Edit: Hocam operada karizmatik metin editörü çalışmıyor, bu yüzden resmi tam ekleyemedim.

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benim eski işyerinde vardı airtes... Gıcık olduğum bir güzel insan evladının girdiği (adult) siteleri engellerdim...

Bazen de IPsini engellerdim itin :)))) 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3883 Toplam Mesaj: 22