folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şirketim Adına Yaptırdığım Sitenin Editörü Beni Dolandırıyor? Ne Yapmalıyım?

Şirketim Adına Yaptırdığım Sitenin Editörü Beni Dolandırıyor? Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    Ahmet%20AKSOYAhmet AKSOY

Merhabalar...
    Herkesin yaptığı klasik başlangıçlardan yapayım.. Ben Ahmet AKSOY , beni tanımayanlara kendimi kısaca tanıtayım; Ben Kayseri de doğma büyüme, aşırı derece Bilgisayar hastalığı olan ( Birzamanlar dı ) biriyim.. 2005 Senesinden beri Web tasarimi yapıyorum...Şimdilerde ise sadece özel müşterilere özel işlere bakyıorum. Çünkü DERs..

İlgi Alanlarım/Hobilerim:
      Web Tasarımı, Pc bakım Onarim tamir , hosting ,

Favori filmlerim;
      Spider Man, eyes , Hızlı ve Öfkeli 4 , X-Men Başlangıç: Wolverine, Madagaskar 2, Geçmişi Olmayan Adam , Türk Komedi Filmleri...

Favori müziklerim;     
      aklına yatan bütün şarkılar. Özellikle Bi şarkı yok.. ama güzeL bi şarkı var aşkımızı simgeleyen , Haluk Levent Zor AŞK

Favori sözleri;
      Hiç olmaz olmaz deme... Elbet olur..

var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3977973-1"); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview();

azuhaha :W 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Adamın sevgilisi çok çirkin.

Bu arada domain bilgilerini (Şifreni vs) almadıysan adamdan yapabileceğin birşey yok. 

Bir de fatura falan varsa elinde, sözleşme vs...

Hukuken birşeyler yapabilirsin. 

bari siteyi çökertsek o yazı cıkmasa abi

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:
    -------------------------------

Oğlum siz delimisiniz nan :D adamın CW'sine kadar ulaştılar :D psikopatmısınız anlamadımki

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

AntiGerilla bunu yazdı:

BilimAdami bunu yazdı:
    -------------------------------

Oğlum siz delimisiniz nan :D adamın CW'sine kadar ulaştılar :D psikopatmısınız anlamadımki

bunlara ulaşmak için deli olmaya gerek yokki abicim. sitenin adresini googlede ara index phpsinden linkleri kontrol et adam inde4xmi atmış yoksa hostumu deişmiş anlaşılır adamın profilide zaten kendi kişisel sitesi =) sende kurcala bi yerlerden flash bi template çalmış editlemiş ökğüz :F

abi bu arada adam ne diyo biz nelerden bajhsediyoruz. hocam adamdan bi belge falan aldıysan en azından işin kolaylaşabilir. yoksa tek yolun cvar adamı savcılığa vermek =) oda uzun iş en iyisi bırak domainin süre4si dolsun adam uğraşmayacaktır yeniden reglemek ile zaten para vermiyo diye. sende domaini kendine regle kendin yap veya güvendiğin kişilere yaptır bi kere para öde.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bu dandirik site için kaç para verdiniz hocam toplamda?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vaziyet Tiraji Komik ama Kafam karışmadı dersem yalan olur. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    valla faydalı hocam git ocağa topla elamanları hatırladığım kadarıyla ocaktaydın sende bu çocuğu öldüresiyle döv ağız burun kır paranın önemi yok artık zaten alamazsında sen öldüresiye döv bırak zaten daha oraya onları yazamaz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    valla faydalı hocam git ocağa topla elamanları hatırladığım kadarıyla ocaktaydın sende bu çocuğu öldüresiyle döv ağız burun kır paranın önemi yok artık zaten alamazsında sen öldüresiye döv bırak zaten daha oraya onları yazamaz

Sakın böyle birşey yapma hocam.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Vekalet gönder bana,ağlatıyım adamı?

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    komiksiniz ha. Ülkü ocağında adam kesiyorlar zannedecek millette. :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 3950 Toplam Mesaj: 28