Sistem Sizce Nasıl İş Yerinde Kullanmaya
-
video editliyorum küçük yazı yazma ve efekt için edius pinnacle ve vegas kullanıyorum ayriyeten kod yazıyorum
Corsair CMZ8GX3M2A1600C9R Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 XMP Dual Kit
Intel Core i7-2600K 3.40GHz 8MB Vga Lga1155 İşlemci
Asus P8H61-M PRO H61 B3 DDR3 Sata3 Usb3.0 HDMI Vga 16x Lga1155
WESTERN DIGITAL WD2002FAEX Caviar Black 2TB 64MB Sata3 6Gb/s
-
özellikle denemedim ama banada mantıklı gelen pc tek 1-2 tb gibi hdd olur ve işletim sisteminide ona kurarsan performansını etkiler tarzı bi söylenti vardır.
al bi ssd varsa para . video düzenliceksen 8çekirdek işlemci al ve ram i 16gb yap :)
-
işlemci ve anakartın güzel ram de güzel fakat miktar düşük kalıyor. hdd yerine ssd almak daha mantıklı geliyor bana. bi tane de yedekleme yapmak için disk alırsın mantıklı olur.
-
hiç ugraşma bagla avide, sana bir sistem kursun onlar. ozel harddiskleri var istersen anlatırım
istersen film editle banamısın demez.
-
Ben bu pc ile dünyayi kurtariririm mk :)
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------özellikle denemedim ama banada mantıklı gelen pc tek 1-2 tb gibi hdd olur ve işletim sisteminide ona kurarsan performansını etkiler tarzı bi söylenti vardır.
al bi ssd varsa para . video düzenliceksen 8çekirdek işlemci al ve ram i 16gb yap :)
-----------------------------
ssd alınabilir haklısın hocam ve alıyorumda şimdi :) -
hocam şöyle söyliyim her konuda aynı şeyleri yazıyorum sanada yazayım
Ram : Kingston
Ekran Kartı :Asus Nvidia
İşlemci :Yeni nesil İntel
Anakart : Asus (Sata 3 alırsan daha iyi performans elde edersin hocam)
HDD:Seagate
SSD : Ocz
bu sistem yeterlimi dersen yeterlidir . Ömürlük diyemeyiz ama....
-
performans için Raid 0 bi bak istersen
-
3.40 ghz nasil 4738 gorunuyor bir de sunu merak ettim pc lerde ram var bazisinda bir tane 2 gb bazisinda iki tane 1 gb ram var hangisi daha hizli oluyor
1 ram 1x2gb 2 gb
2 ram 1x1gb 2 gb
hiz olarak farki nedir yada varmidir ?
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------3.40 ghz nasil 4738 gorunuyor bir de sunu merak ettim pc lerde ram var bazisinda bir tane 2 gb bazisinda iki tane 1 gb ram var hangisi daha hizli oluyor
1 ram 1x2gb 2 gb
2 ram 1x1gb 2 gb
-----------------------------overclock bacım
sistemde anakart değişikliği yaptık h77m iledeğiştirdik rapid start ve smart connect teknolojisi olduğu için ve ssd diskten daha fazla verim alma adına anakartı asrock yaptık türkiyeye yeni giren mükemmel bir marka
ASROCK H77M DDR3 1600MHz Sata3 Usb3.0 HDMI DVI 16x PCIe 3.0 Lga1155
ssd disk aldık verimi mükemmel olması için
OCZ AGT3-25SAT3-240G Agility 3 Serisi 240GB Sata III 2.5" SSD 525MB/500MB
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------irem27 bunu yazdı:
-----------------------------3.40 ghz nasil 4738 gorunuyor bir de sunu merak ettim pc lerde ram var bazisinda bir tane 2 gb bazisinda iki tane 1 gb ram var hangisi daha hizli oluyor
1 ram 1x2gb 2 gb
2 ram 1x1gb 2 gb
-----------------------------overclock bacım
sistemde anakart değişikliği yaptık h77m iledeğiştirdik rapid start ve smart connect teknolojisi olduğu için ve ssd diskten daha fazla verim alma adına anakartı asrock yaptık türkiyeye yeni giren mükemmel bir marka
ASROCK H77M DDR3 1600MHz Sata3 Usb3.0 HDMI DVI 16x PCIe 3.0 Lga1155
ssd disk aldık verimi mükemmel olması için
OCZ AGT3-25SAT3-240G Agility 3 Serisi 240GB Sata III 2.5" SSD 525MB/500MB
-----------------------------madem bizim yorumumuzu görmezden geliyon, basyılmışssın parayı sonuçlarını görelim bakalım iyimi olcak kötümü olacak umarım iyi çalışır