Site Nasıl Olmuş?
-
-
Hocam sitenin uzantısı tr.cx olduğu için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum; ama emekte yorumsuz bırakılmaz.
Orjinal tasarımı CSS tasarımla yamalamışın, yani sende bir şeyler var, bir kabiliyet var. Ama hiç göz yok nizam yok hocam.
Sağa sola bir sürü eklenti kurmuşun yani sayfanın altında birşey var üstünde birşey var site kapkaranlık. Bunlar tamamen insanın gözünü yoran ve siteden uzaklaştıran şeyler.
Daha sade birşeyler yapmanı öneriyorum. Başarılar.
-
.tr.gg siteleri bu kadar modifiye ediliyomu ya?
sanırım css in güzellikleri bunlar
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sitenin uzantısı tr.cx olduğu için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum; ama emekte yorumsuz bırakılmaz.
Orjinal tasarımı CSS tasarımla yamalamışın, yani sende bir şeyler var, bir kabiliyet var. Ama hiç göz yok nizam yok hocam.
Sağa sola bir sürü eklenti kurmuşun yani sayfanın altında birşey var üstünde birşey var site kapkaranlık. Bunlar tamamen insanın gözünü yoran ve siteden uzaklaştıran şeyler.
Daha sade birşeyler yapmanı öneriyorum. Başarılar.
Bu geçici olarak kullanıcağımız site zaten. 3-4 aylığına kullanıcaz. İlk filmi çıkarsak bi .com uzantılı bi site açıcaz -
o enter butonu değişecek :D ve daha yukarı taşınacak herkesin ekranı 19, 20 inç değil
-
o6u2 bunu yazdı:
o enter butonu değişecek :D ve daha yukarı taşınacak herkesin ekranı 19, 20 inç değil
başka buton bulamadım kendime göre ayarlıyorum en çok ben giricem siteye :D -
kardeşim kendine adam akıllı bi domain al ya bu ne tc.x falan. yapma gözünü seviyim. yakışmıyoo. :))
-
narkozMRT bunu yazdı:
kardeşim kendine adam akıllı bi domain al ya bu ne tc.x falan. yapma gözünü seviyim. yakışmıyoo. :))
İlk filmi çekelim alıcaz zaten 3-4 aylığına bunu kullanıcaz -
video yu flash yapsan daha iyi olur
-
Biraz fikir verin :D ne eklenebilir ana sayfaya
-
hocam film çekicez diyosun bi domaini esirgiyosun anlamadım :D 3 4 ayı bekleme film çıkana kadar google da yer etsin siten google eski siteleri sever ne kadar erken acarsan okadar iyi