Site Nasıl Olmuş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

http://nidafilm.tr.cx/

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam sitenin uzantısı tr.cx olduğu için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum; ama emekte yorumsuz bırakılmaz.

Orjinal tasarımı CSS tasarımla yamalamışın, yani sende bir şeyler var, bir kabiliyet var. Ama hiç göz yok nizam yok hocam. 

Sağa sola bir sürü eklenti kurmuşun yani sayfanın altında birşey var üstünde birşey var site kapkaranlık. Bunlar tamamen insanın gözünü yoran ve siteden uzaklaştıran şeyler.

Daha sade birşeyler yapmanı öneriyorum. Başarılar.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

.tr.gg siteleri bu kadar modifiye ediliyomu ya?

sanırım css in güzellikleri bunlar

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sitenin uzantısı tr.cx olduğu için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum; ama emekte yorumsuz bırakılmaz.

Orjinal tasarımı CSS tasarımla yamalamışın, yani sende bir şeyler var, bir kabiliyet var. Ama hiç göz yok nizam yok hocam. 

Sağa sola bir sürü eklenti kurmuşun yani sayfanın altında birşey var üstünde birşey var site kapkaranlık. Bunlar tamamen insanın gözünü yoran ve siteden uzaklaştıran şeyler.

Daha sade birşeyler yapmanı öneriyorum. Başarılar.

Bu geçici olarak kullanıcağımız site zaten. 3-4 aylığına kullanıcaz. İlk filmi çıkarsak bi  .com uzantılı bi site açıcaz

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

o enter butonu değişecek :D ve daha yukarı taşınacak herkesin ekranı 19, 20 inç değil

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

o enter butonu değişecek :D ve daha yukarı taşınacak herkesin ekranı 19, 20 inç değil

başka buton bulamadım kendime göre ayarlıyorum en çok ben giricem siteye :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim kendine adam akıllı bi domain al ya bu ne tc.x falan. yapma gözünü seviyim. yakışmıyoo. :))

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

kardeşim kendine adam akıllı bi domain al ya bu ne tc.x falan. yapma gözünü seviyim. yakışmıyoo. :))

İlk filmi çekelim alıcaz zaten 3-4 aylığına bunu kullanıcaz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

video yu flash yapsan daha iyi olur

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Biraz fikir verin :D ne eklenebilir ana sayfaya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam film çekicez diyosun bi domaini esirgiyosun anlamadım :D 3 4 ayı bekleme film çıkana kadar google da yer etsin siten google eski siteleri sever ne kadar erken acarsan okadar iyi

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3053 Toplam Mesaj: 21