Site Tasarimi Yaptiralacak...
-
http://www.myheritage.com.tr Bu ve buna benze bir tane web sitesi yaptiralacaktır...
Kısacası site aile seceresi içerecek script olması lazım php asp fark etmez...
Sitenin özelikleri basit bişiy fotoğraf eklenecek yorum Filan yapılabılecek aile büyüklerinden küçüklerinie doğru sıralanacak işte...
Domaın var host Yok böyle bir siteyi yapabılecek arkadaşların Cevaplarını bekliyorum
Not : Ücret Dolgun Deiğldir Ama İdare Edilir Hani :)
-
yaptırılacak vay be
-
Sen scripti bulda :D
-
1000tl asp+mysql. 1 ay iş süresi. uygunsa pmden görüşelim.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
1000tl asp+mysql. 1 ay iş süresi. uygunsa pmden görüşelim.
Ohaaa :))Çookk pahalı ilakı o script olacak değil deişik bişiyde olur yanı Çoook Problem :=)
-
300 tl 1 yıllık host domain dahil özel kendi yazdığım portalı kullanırız sms bile atabilirsin siteden düşünürsen veya soracağın soru varsa p.m at.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------300 tl 1 yıllık host domain dahil özel kendi yazdığım portalı kullanırız sms bile atabilirsin siteden düşünürsen veya soracağın soru varsa p.m at.
Ref Varmı? :) -
LNAU bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------300 tl 1 yıllık host domain dahil özel kendi yazdığım portalı kullanırız sms bile atabilirsin siteden düşünürsen veya soracağın soru varsa p.m at.
Ref Varmı? :)
-----------------------------buzul için ref istemene gerek yok :D
bu arada 100 TL ! 1 ay :D
-
Adamım 300-400 e site yapılırda sen programları ne yapacaksın?
MSSQL lazım 1. ASP ile mysql kullanırım demeyin asp mysql ilişkisinin bok gibi olduğunu herkes biliyor. Host almamışsın ki asıl problemin host zaten kendi serverını alman lazım olacak eğer düşündüğün gibiyse girecek üye sayısı.
Eğer para kazanmak istiyosan şirket açman gerekecek ki nah açarsın :) daha siteye 1000 diyince oha diyosun senin aylık 700-900 rutin masrafın olacak. 3-4 e de şirket açacaksın. MSSQL lisanslı 5000 $ dı galiba onu da alacaksın. 10000 TL masrafın olacak. Birde böyle bir sitenin yapımında kod için para ödenmez zaten önemli olan veritabanı yapısı. Site içinde en az 1000-1500 vermen lazım. 11500 TL ile bir başlangıç yapabilirsin herhalde. :D (direk tiksindiririm adamı :D ) -
VBDream bunu yazdı:
MSSQL lazım 1. ASP ile mysql kullanırım demeyin asp mysql ilişkisinin bok gibi olduğunu herkes biliyor. Host almamışsın ki asıl problemin host zaten kendi serverını alman lazım olacak eğer düşündüğün gibiyse girecek üye sayısı.
Eğer para kazanmak istiyosan şirket açman gerekecek ki nah açarsın :) daha siteye 1000 diyince oha diyosun senin aylık 700-900 rutin masrafın olacak. 3-4 e de şirket açacaksın. MSSQL lisanslı 5000 $ dı galiba onu da alacaksın. 10000 TL masrafın olacak. Birde böyle bir sitenin yapımında kod için para ödenmez zaten önemli olan veritabanı yapısı. Site içinde en az 1000-1500 vermen lazım. 11500 TL ile bir başlangıç yapabilirsin herhalde. :D (direk tiksindiririm adamı :D )
beni bile soğuttun ben abi o ne biçim bir açılımdı öyle :D -
BuZuL bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Eğer para kazanmak istiyosan şirket açman gerekecek ki nah açarsın :) daha siteye 1000 diyince oha diyosun senin aylık 700-900 rutin masrafın olacak. 3-4 e de şirket açacaksın. MSSQL lisanslı 5000 $ dı galiba onu da alacaksın. 10000 TL masrafın olacak. Birde böyle bir sitenin yapımında kod için para ödenmez zaten önemli olan veritabanı yapısı. Site içinde en az 1000-1500 vermen lazım. 11500 TL ile bir başlangıç yapabilirsin herhalde. :D (direk tiksindiririm adamı :D )
beni bile soğuttun ben abi o ne biçim bir açılımdı öyle :D
Abi bende zamanında oyun yapmak için debelenmiştim gittim muhasebeciye yıllık 150.000 dolar masraf çıkardı çığlık atıp eve koştum amk :D
onu da anlatayım iyice tiksinin :D
1000 lik Metro ethernet, 33 milyar
başlangıç için 1 adet taşaklı server 20 milyar
rutin masraflar (orusbu kendi parasınıda hesaba katıyor :D) , yıllık 25-30 milyar
Vergi : Paha biçilemez :D