Site/Blog Arşivi
-
TarArşiv : http://tarcan.tur0.org/raf
Amaç ne bunda ? Diye soranlar olabilir hemen söyliyim ;
arkadaşın biri benim blogta yazıyor demiş forumda.Fakat blogu neydi dedim.Sonra bi anda hepsinin blogunu görmek için tek tek bakma gereği duyacağımı hissettim.Dedim ki öncelikle müridlerin blogunu eklesin.Yani kim neyin nesidir burdan bakarım.Efendime söyliyim..
Geliştirilecek, eksikleri var biliyorum.2 saatte TarcanBlog alt yapısı ile hazırlandı.Ufak tefek hatalar çıkarsa buraya ekleyebilirsiniz.Bunun dışıdna ;
Sitelere oy verebilirisiniz.Oy verdiğinizde ona göre sıralama yapar.Yorum ekliyeceğim.Güzel olacağını düşünüyorum.Gezenler falan fikirlerini belirtir.
-
tabi bir nevi toplistte diyebilirsin ama herhangi bir koşulu yok.Yani kod falan eklemenize gerek yok.Mürid toplisti
--
Bu arada kategoriler aklıma gelmedi.Aklınıza gelirse yazın ekliyeyim
-
www.blogarabul.com
Blog ve site arşivi buyrun :) Buda bizim site :)
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------
deviantart'tan özenmişsin sanırım. ama arka plan tek ton, footer header ve body kısmını tonlara ayırırsan daha güzel birşey çıkar diye düşünüyorum.
-----------------------------hocam evt bahsetmiştim o tarz yapıcam die.Dün ve bu gün uğraştım daha güzel oldu.Öncekileri kötüydü şimdi kod kısmını ayarlıyayım yarın sakin kafayla renk işini elden geçiririm.
Göz yormasın diye mat seçtim daha güzel oldu beyazdan
-
Tasarım zaten çok basit. Bence bordo-kırmızı renkleri seçsen daha iyi olur.Daha renkli ve ciddi olur...
-
Ekledim blogu ayrıca :)
-
saolasın hoca onları ayarlayacağım..Bordo biraz daha canlı olabilir.
Buarada siteni eklemişsin sağolun.
Diğer müridlerde eklerse seviniriz..
-
Hoca bide bu kadar güzel şeyler yapıyosun. paralı domain hosta falan geçsen iyi olur bence ;) tarcan.com mesela.. Çok daha orjinal ve kaliteli olur :) Web programlamadan anlıyosun. Ne güzel valla..
-
aynen onu yapıcam hoca.Bir iki problem çıktı onları halledip geçicem.
Projelerime yer vericem.Proje yapıcam duruma göre güzel giderse iyice geliştiricem.Tutmazsa bırakıcam yada bir şekilde birleştirmeyi düşünüyorum projeleri.
ayrox.com alacaktım sağolsun botlar tahribatta bir kere ayrox.com yazdım hemen alınmış.O yüzden linki vermiyorum
-
Hayırlı olsun :) Ekledim bi blog bende teşekkürler.. Bu arada sayfadaki grafiği 500x120 'i 300x72 ölçeklendirmişsin doğal olarak hafif ziplenmiş gibi duruyodu

bunu koy istersen tarcana yaptımız grafikten 300x72 ölçeklendirilmiş hali :P
-
|-- TarcanBlog |-- TarcanBot
Tarcan blog linki tarcan bot linkini veriyor :)
Bide hakknda yazmışsın :D