Sitede Çalışmayan Yer Varsa..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca bütün rte lerde, Microsoft Wordde, vb uygulamalarda, enter tuşu p tagını acar yanı paragraf yapar.. Bütün Ctrl+enter tuşu ise br tagı atıp bir alt satıra geçer...

Alt satıra inmek istiosan Shift+enter tuşuna bas..

Bütün html filtrelerinde boş p taglarını yani paragrafları zaten silerler...

Shift+Enterı bilmiosan ne tahribatın problemi ne benim nede rtenin...

Biliyorsan konuş alim sansınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar hesabı..

Çaktın Köfteyi?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

PROTESTO:

Rene bu siteye Hizli Cevap eklentisini yüklemessen ben giderim ve yanimda bütün tahribati götürürm. Kendin gezersin artik sitede bos bos :D 

Bu sitede yapılan bütün darbe girişimleri sonucunda yapılan sıkı yönetim ilanlarının genel yöneticisi olarak, düşündüklerinin içraatı, senin felaketinle sonuçlanır hoca, siteyi azcık araştırırsan görürsün :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Hoca bütün rte lerde, Microsoft Wordde, vb uygulamalarda, enter tuşu p tagını acar yanı paragraf yapar.. Bütün Ctrl+enter tuşu ise br tagı atıp bir alt satıra geçer...

Alt satıra inmek istiosan Shift+enter tuşuna bas..

Bütün html filtrelerinde boş p taglarını yani paragrafları zaten silerler...

Shift+Enterı bilmiosan ne tahribatın problemi ne benim nede rtenin...

Biliyorsan konuş alim sansınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar hesabı..

Çaktın Köfteyi?

:) bi alt paragrafa geçmek için Shift+Enter'a basıldini ilk defa bu sitede gordum kusura bakma.Çünkü diğer siteler boşlukları algılayıp silmiyo dai.Hazır şeyler kullanmamınızı herkes takdir ediyor zaten ama bilmiyosan sus adam sansınlar.. gibi bi laf çok gereksiz topiği açanda sensin muridlere neresi çalışmıyo diyende !

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Shift enter meselesi bizim değil diğer sitelerin problemidir, bu sayede gereksiz enterlardan kurtulmuş olunuyor...

Microsoft Officeyi ac bi ctrl+enter birde entera basarsan aradaki farkı görürsün...

http://www.masterviews.com/2002/03/15/the_secrets_of_the_shift_key.htm

şu linkede bakarsan hangi tuşun nası kullanıldığını görürsün..

Benim sinirlendiğim nokta, onlarda düzgün yapsın ama lafı idi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hoca sen sonundaki  işaretini görmedin sanırım.Bunu ciddiye aldına inanamıyorum.Bak ben ne demişim orda herkes takdir ediyo bole bi sistem kullanmanızı.Bu forumun her sayfası ayrı bir hata verse bile ben ulan adam gibi site yapın urastımayın userı gibi bi laf etmem ! Sonucta kendi emeğiniz hazır değil,çalma değil her sayfada hata verse saygı duyulur bole emeklere..Hem ne de güzel demişsin varsa bi sorun soleyın die..Baska hangi sitede admın cıkıpta sitede sorun varsa soleyın dicek ??Ancak kırık lınk bildirin,forum kuralları ıhlalı bildirin cart-curt..
    Yıllardır bu forumdayım ama kimseyle yakın olmadıgım için yaptığım espiriler yanlıs anlasılıyoo.Aynı lafı bi compü deseydi nasıl anlıcaksan beni de o sekilde anla hoca..Ve su lafıda solıcem bunu sakın yanlıs anlama;Sen tahribatın adını duydugunda ben hardformaterdaki azrailin resmini odama asmıştım.Tahribat benim için bi site değil yaşam tarzı bole bi laf etmedim etmemde !!!Umarım anlatabilmisimdir..

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

ilk mesajı yazarken biraz geç açılıyo o kadar sonra hemen açılıyo.

bide merakımdan soruyom forumda son mesaj:N/A yazıyo sürekli nedir bunun anlamı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bi konuyu cewaplamak çok uzun sürüyo yani cewapla butonuna bastığımda çok geç giriyo :S

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Walla görmedim, sabahın köründe kalkıp ilk o mesajıda okuyunca sinirlendim..

Madem yoktu bu şekilde bi konuşma ok diim o zaman...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:

ilk mesajı yazarken biraz geç açılıyo o kadar sonra hemen açılıyo.

bide merakımdan soruyom forumda son mesaj:N/A yazıyo sürekli nedir bunun anlamı...

N/A Non-Available demek yani ulaşılabilir değil, kullanılabilir değil anlamında..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Rte'yi lite versiyona çevirecem :) Date Time Replace Date Time Kaldıracam.. Tabloyuda Kaldıracam.. Düzelir Büük ihtimal

Toplam Hit: 6468 Toplam Mesaj: 51