Sitede Kuralların Uygulanması Hakkında
-
EricNorthman bunu yazdı
Ne Renard'ı ne de by_tet i tanımam
Sende beni yanlış anlama hocam, madem doğrulucuk yapıyoruz merakımdan soruyor ve nacizane şekilde merakımı gidermeni istiyorum
Renard'ı tanımıyorum demişsin ama 01 Şubat 2014 tarihinde üye olmuşsun
01 Şubat 2014 Tarihinde Renard Profilne " Hoş Geldin Hocam :) " Yazmış
ve çarşı karışır.
-
o bu değilde ben neye şaşıyorum varya
bu kadar teknik bilgiye sahip olup neden başkasından site alırsınız ki.
konuya biraz baktımda kendini bu kadar geliştirmiş,
adamın her nanesini tesbit edecek kadar araştırma yeteneği olan birinin
750 gibi bir rakamıda olduktan sonra ne ararsın elin adamından site.
otur yap biraz zaman alır ama böyle başın ağrımaz. bakma biraz ders oluyor.
diğer üyeninde arkasından konuşmak gibi olmasın ama adamın açtığı özel konulardan zaten ne olduğu belliydi.
şu meşhur verilerin silindiği olay olmasaydı daha çok şey keşfedecektin. neyse herkesin hayatın kendine ayıp etmeyim şimdi
-
ya o değil de genel başlığında açtığım ıvır zıvır konuları da silmişlerdi bi ara :D
çok özel olsaydı genel e açmazdım zaten.
bu da bir sitemimdir.
kim ulan o :d
sfdjgkdhklşh
-
EricNorthman bunu yazdı
Sende beni yanlış anlama hocam, madem doğrulucuk yapıyoruz merakımdan soruyor ve nacizane şekilde merakımı gidermeni istiyorum
Tespitin kralını yapmışsın hocam. :)
-
tolgasen bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
Tespitin kralını yapmışsın hocam. :)
Ben dedim ya multi yada arkadaşı diye :) kimse durduk yere böyle bir konu açmaz :)
-
Valla modlar ve adminler adam kayırıyor yoksa bu konuyu silerlerdi destek@tahribat.com ' a mail at derlerdi . Bende şikayetçiyim .
-
0x656e bunu yazdı
Valla modlar ve adminler adam kayırıyor yoksa bu konuyu silerlerdi destek@tahribat.com ' a mail at derlerdi . Bende şikayetçiyim .
Ben admin modlara aylik 500 tl rüşvet veriyorum.
Benim hiç bir konumu silmiyorlar..
Ekstra 250 tl verdigimde, istedigime küfür ediyorum banlanmiyorum.
:)
-
kerot bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
ve çarşı karışır.
-
Benim konumuda yasal yollarla çöz diye silmişler, biz çok mu legal insanlarız ? Öyleyse bu sitede ne işimiz var.
-
EricNorthman bunu yazdı
Bu tanıdığım anlamına gelmez sanırım. Profilime yorum yazan 3 kişiden 2 sini tanımıyorum. Sadece DadasAdam ile bir ticaretimiz oldu tahribat üzerinden. Forumda tek tanıdığım kişi kefilim unbalanced . Onun dışında kimseyi tanımıyorum hocam. Konuyu açma amacımda modların kafasına göre siteyi yönettiğine (ki hala kuralları hiç okumadıklarından adım gibi eminim) inanmamdı.
@by_tet konunu sonuna kadar okudum. İlk mesajımda bold olarak belirttiğim nottada sonuna kadar haklı olduğunu yazdım zaten. Çünkü Renard'ın satış konusunda Yazılım sonlanma zamanı sınırsız diye belirtmiş ama ortada bir lisans yok. Tekrar belirteyim sonuna kadar haklısın.