Sitede Sağ Tuşu Engelleme
-
Ark. ben sitede sağ tuşu engellemek için bir script koydum.Script explorerde işe yarıyor ama mozillada chromede falan işe yaramıyor.Ne yapmam gerek bunlarda da etkin olması için.
Sağ tuşu engelleme de olabilir copyala yapıstırı engellemede olabilir.Hatta yazıyı kavramaya bile çalışamasın.Böle bişey var mı ?
-
Bu script işini görür hacı.Basit bir JavaScript kodu.
--------------------
<script language="JavaScript">
function none(){
return false;
}
document.oncontextmenu=none
document.onmousedown=none
</script>--------------------
-
abi şu return true, return false olayını bi türlü çözemdim ben yaw.
return tekrarla demek.False oldumu tekrarlama, tru tekrarla mı diyor ?
Yoksa functionu tekrarla mı diyor.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Bu script işini görür hacı.Basit bir JavaScript kodu.
--------------------
function none(){
return false;
}
document.oncontextmenu=none
document.onmousedown=none
--------------------
----------------------------- -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi şu return true, return false olayını bi türlü çözemdim ben yaw.
return tekrarla demek.False oldumu tekrarlama, tru tekrarla mı diyor ?
Yoksa functionu tekrarla mı diyor.
-----------------------------hocam false değeri bir sayfayı döndürüp tekrar yüklemesini engeller.
true ise tekararlar.
-
yaw bırak kopyalasın. illa kopyalanmasını engelleyeceksen flash olarak koy siteye :|
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
yaw bırak kopyalasın. illa kopyalanmasını engelleyeceksen flash olarak koy siteye :|
-----------------------------Hocam zaten 100 mb alanım var :)
-
abi bu tür işlerde büyük siteleri örnekj al derim :) kopyalama falan filan serbest...Serbest olunca adam istediğini yapıyor.
dökümanını 500 sitede mi gördün ? memnun olman lazım 500 / 50 de = 100 yani en az 100 kişi hadi salla 50 kişi siteni takip ediyor demektir bu adamlardan :) ..
Dökümanların arasında
heuahudsua (bilmemne.com) ajoısdıfjaıosd
eklersen hem c/p tın önüne geersin.HEpsinde aynısını yapma otomatik değiştir ile silebilir arada (bilmemne[dot]com) falan de.BilMeMNe.Com yap vs.. vs..
-
beyler bide bir site vardı dün paylastılar adresini yazıyorsun sitenin konularını nerde alıntı yaptıklarını gösteriyor.
-
hocam googl'a yazarsın makalenden bi bölüm, çıkan sitlere bakarsın almış mı almamış mı.
Bahsettiğin sitede aynı mantığı kullanıyo zaten google'da falan arıyo
-
hoca sağ tuş engelliycende nolucak veya farklı kaydet filan bunları engellesen nolurki, biraz bilgisayar kullanmasını bilen biri çok rahat bi şekilde bütün sitenin içeriğini kopyalayabilir ne yaparsan yap, flash olarak koysan bile. bence amatörce şeyler bunlar ve hiç gerek yok bunlara.