Sitedeki 13 Yasındaki Uyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bizim evin assasına internet cafe kurulmustu ben ilkokul 2 ye giderken sabah aksam ordaydım hiç eve gitmezdim sabah 8 den aksam 12ye kadar(abartısız soluom) babama aglıya aglıya o donemin bir numarası selarom(bolemiydi) aldırdım onu kullanıodum emektarı 1-2 yıl once sattım beni nette gorenler olm ne işin var burda senin yasında biz evlerin camını kırardık derlerdi :D:D

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

abi deca duymasın bak ben sınırdayım 90 üstü giremez diyodu zor yırttım pacayı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

ezmeyin lan bizde bu yaşlarda geldik tahribata :)

ir tahribata geldiğinde altına işiyodu

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

konuyu açan eleman msn mi kabul et sana biraz yardımcı olalım kardesım yalnız bu siteye 14 yasında gırmen lazımdı :D girişte öyle yazıyo.

arkadaşlar çocukta yetenek+heves+azim varsa neden olmasın

siz hepiniz ananızın karnından hackermı cıktınız? ezmeyelım bızamanlar bızde bısey bılmıyoduk

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    yetenek+heves+azim yetmez. Güven Özveri ve Tecrübeyede ihtiyaç var.Eğer bu söyediklerim yoksa adam lamer olur kalır.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    özveri vede kendine güvenede okeyde ağa, tecrübe noluyo çocuk hackerım demıyo hacker olmak ıstıyorum dıyo sımdı cocukta gelde tecrubeyı bul hacı

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadistcik
    sadistcik's avatar
    Erkek
        bana destek verenlere tesekkurler ama kostek olanlar UNUTMAYIN BI GUN KARSINIZA CIKARSAM ABİ ŞU SITEYİ Bİ HACKLEYİ VER dediginiz de o zaman gorursunuz.

NE MUTLU HACKERİM DİYENE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadistcik
    sadistcik's avatar
    Erkek
      he italian bu arada merak etme ben bılmedıgım bi şey olmam.Lamer ne demek gercekten yaa.ama olsun kesin kotubişi.dark_sword abi yuzunu kara cıkarmıcam.

NE MUTLU HACKERİM DİYENE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hicbisey
    hicbisey's avatar
    Erkek

yav sen yine 13ünde ayılmışsın bak burda daa yaşlı ve bişi bilmeyen insanlar  var( misal benÖlü) ...

lamer hacker olmayıpta bak ben hackerim akıllı ol numarası çekenlere deniyo galiba sanursamm

boO0şver bırak dağınık kalsın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    justwant
    justwant's avatar
    Erkek
    daha dün annemizin...
Toplam Hit: 5429 Toplam Mesaj: 28