Sitedeki 13 Yasındaki Uyeler
-
bizim evin assasına internet cafe kurulmustu ben ilkokul 2 ye giderken sabah aksam ordaydım hiç eve gitmezdim sabah 8 den aksam 12ye kadar(abartısız soluom) babama aglıya aglıya o donemin bir numarası selarom(bolemiydi) aldırdım onu kullanıodum emektarı 1-2 yıl once sattım beni nette gorenler olm ne işin var burda senin yasında biz evlerin camını kırardık derlerdi :D:D
-
abi deca duymasın bak ben sınırdayım 90 üstü giremez diyodu zor yırttım pacayı :)
-
ir2 bunu yazdı:
ezmeyin lan bizde bu yaşlarda geldik tahribata :)
ir tahribata geldiğinde altına işiyodu -
konuyu açan eleman msn mi kabul et sana biraz yardımcı olalım kardesım yalnız bu siteye 14 yasında gırmen lazımdı :D girişte öyle yazıyo.
arkadaşlar çocukta yetenek+heves+azim varsa neden olmasın
siz hepiniz ananızın karnından hackermı cıktınız? ezmeyelım bızamanlar bızde bısey bılmıyoduk
-
yetenek+heves+azim yetmez. Güven Özveri ve Tecrübeyede ihtiyaç var.Eğer bu söyediklerim yoksa adam lamer olur kalır.
-
özveri vede kendine güvenede okeyde ağa, tecrübe noluyo çocuk hackerım demıyo hacker olmak ıstıyorum dıyo sımdı cocukta gelde tecrubeyı bul hacı
-
bana destek verenlere tesekkurler ama kostek olanlar UNUTMAYIN BI GUN KARSINIZA CIKARSAM ABİ ŞU SITEYİ Bİ HACKLEYİ VER dediginiz de o zaman gorursunuz.
-
he italian bu arada merak etme ben bılmedıgım bi şey olmam.Lamer ne demek gercekten yaa.ama olsun kesin kotubişi.dark_sword abi yuzunu kara cıkarmıcam.
-
yav sen yine 13ünde ayılmışsın bak burda daa yaşlı ve bişi bilmeyen insanlar var( misal ben
) ...
lamer hacker olmayıpta bak ben hackerim akıllı ol numarası çekenlere deniyo galiba sanursamm
-
daha dün annemizin...
Toplam Hit: 5429 Toplam Mesaj: 28