Sitedeki Kişileri İyi Tanıyın...
-
Emir ve karamel kullanıcı adıyla sitede bulunan kişilerle iş yaparken bir daha düşünmenizi öneririm.
emir isimli kullanıcı, site üzerinden domain ve alan adı satışı yapmıştı. Daha yılı dolmadan sitem kapanmış durumda ve şahsa ulaşamıyorum. nasıl bir anlayış ve güven ortamı anlamış değilim.
Karamel nikli kullanıcı ile de pc takası gerçekleştirdik. Bana 70 tl göndereceğini söyledi ama hala ortalarda yok. Ve onun telefon numarası var bende, ama muhatap olmak istemiyorum. Site üzerinden yolladıgım mesajlarımada cevap vermiyorlar ne gariptir ki. işte size iki insan dikkat edin diyorum başkada bir şey demiyorum.
@mod: admin ve mod arkadaşlar lütfen konuyu silmeyin kalsın.
-
eyw. hoca
tanımadan neden iş yaparsın ki sende ..
sende dikkat et. -
Sonuçta benim kaybım o kadar çok değil. İnsanlara şans vermelisin ki onların ne olduğunu bilesin...
-
Bana tüm malvarlığını ver sana 2ye katlayıp geri vereyim.
Bana bir şans ver nasıl olduğumu görebilmek için.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Sonuçta benim kaybım o kadar çok değil. İnsanlara şans vermelisin ki onların ne olduğunu bilesin...
-----------------------------
İnsanların ne oldugunu anlamak için illaki şans vermek gerekmez. Şerefsize şansı verdin al bak neler yaptı anladın mı şimdi şerefsiz oldugunu . Anladında noldu ? Önemli olan kendini bu duruma getirmemektir. -
Nereden geldik, nereye gidiyoruz.. Arkadaş uyarmak için konu açmış, açıklamasını yapmış, siz adama kızıyorsunuz.
Müridler; "hırsızın hiç mu suçu yok?"
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Nereden geldik, nereye gidiyoruz.. Arkadaş uyarmak için konu açmış, açıklamasını yapmış, siz adama kızıyorsunuz.
Müridler; "hırsızın hiç mu suçu yok?"
-----------------------------kızan falan yok hoca..
kavga cımasın.. birgaripaskbestesi uyarı için sagolasın.. -
Yani birde döveceksiniz adamı.Her ne olursa olsun ben önce müridler diyerek hareket ediyorum neye ihtiyacım varsa önce tbt ye bakıyorum bu hatamı şimdi? Bu tür müridler afişe edilmeli kesinlikle ha varsa bir açıklaması yapacaksada burada yapmalı tarkat kendi içerisinde çözmeli çözemiyorsakda müridlikleri sorgulanmalı bence.Güven ortamı yok diyorsunuz ama yaratmalıyız niye yok???
-
karamel nickli mürid son zamanlarda online mi aktifmi... madem telefonu varmış bi ara sor bakalım neden pm lerine cevap vermiyormuş. emir nickli müridin konusunu bu sabah gördüm daha onun hakkında bişi söyleyemeyecem. bende bu sitede ticaret yaptım ürün satıp parasını alamadığım müridlerde oldu veya bisey alıp ücretini geciktirdiğim şeyler de oldu. yeri geldi internete giremedim ailevi nedenlerden dolayı hakkımda konu acıldı. gerekli açıklamaları yapınca konu kapandı ve ticarete devam ettim şuan bi problem yok.
Her insanın sıkıntılı dönemleri olur söylemeye çekinir bişey olur ulaşamazsınız fakat her yolu denedikten sonra konu acsanız iyi olur.
O insanların arkasından konusmak yerine bi bekleyelim mazeretleri neymiş neden cevap vermiyorlarmış...
-
birgaripaskbestesi bir uyarıda benden
allura nicklii kullanıcı ve eger varsa kefilleri uzak durun..
-
Arkadaşlar, dediğim gibi benim kaybım 80-100 tl. bu beni ne süründürür nede güldürür. Bazı arkadaşların dediği gibi kimseyi tanımadan yada araştırmadan pek iş yapmıyorum ama site içerisinde bulunan arkadaşlara genel manasıyla güven duyulduğu için bende gönül rahatlığıyla alışverişimi yaptım.
Ben kaybettiklerim için üzülmüyorum, sadece siteyi kullanan diğer arkadaşları uyarma ihtiyacı hissettim. Yoksa paramın peşinde değilim. Bilen kimse varmı bilmiyorum, meslek olarak polisim. Bir insanla uğraşmak istesem sonuna kadar uğraşırım ama değmeyeceğini bildiğim için tenezzül etmiyorum. Niyetim dikkatli olunması...