Sitelerimi Niye Hack Lediniz :(

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renya
    renya's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    değerli arkadaşlar,


    Çok üzülerek bildirmek isterimki, 30 Ağustos günü, bu grubun üye veya üyeleri tarafından kendi halinde olan sitelerim hack lendi. :(


    Aşağıda adreslerini verdiğim, tamamen kendi halinde, ticaret, tanıtım ve portal olarak faaliyet gösteren, aynı zamanda yurt dışında da tanınan, bilinen ve güzel ülkemizin reklamını yapmak için çabalayan sitelerimin özellikle Türk hackerlar tarafından hacklenmiş olmasını üzülerek şiddetle kınıyorum.


    Ben isterdimki diğer arkadaşlarımında yardımıyla daha iyiye daha güzele doğru gidelim.


    Pek fazla web site tasarımı konusunda bilgim olmamasına rağmen web tasarımcısı arkadaşların (özellikle asp ile ilgili yardımları olan sitelerdeki arkadaşlara burdan bir daha teşekkürlerimi de iletiyim) yardım etmelerine rağmen Türk Hacker veya Hackerlerin sitelerimi Hacklemesi ve sanki birilerine zarar vermişim gibi "Dalımızı Kıranın, Ağacını Kökünden Sökeriz" gibi bi tabir ile davranmaları inanın Türk ve Müslüman olarak çok zoruma gitti.


    Benimle veya sitelerimin içeriği ile ilgili rahatsızlığı veya sorusu olan 24 saat istediklerinde sitelerimde verdiğim cep telefofonlarımdan bana ulaşabilirler.


    Şunuda belirteyim ki, Cin dahil uzakdoğu, avrupa ve amerikadaki firmlardan geçmiş olsun mailleri aldım, bu çok büyük bir utançtır, kendi insanlarım tarafından yurt dışındakilere karşı böyle utanç verici duruma düştük, ben değil tüm ülke düştük, kendi kendilerine bütün olamayanı bölerler.


    Yabancı Hackerlar yapsalar bu kadar zoruma gitmezdi, ALLAH biliyor ya, Türk ve Müslüman olarak bu utancımızı yapanlara sadece şunu söylemek istiyorum.


    ALLAH yolunda Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olalım, ALLAH RIZASI İÇİN TÜRK SİTELERİNİ HACKLEMEYEYİN, yurt dışına karşı rezil olmayalım, birlik beraberlik içinde olalım ki, güzel ülkemizi daha iyiye, daha güzele beraber götürelim. Dilim varmıyor ama Türk Sitelerini Hackleyenlerin Türklüğünden şüphe duyarım, VATAN HAİNİ, DEVLET DÜŞMANI olarak görmemek için Türk sitelerine "Estek Köstek değil, Destek" olun.


    Müslümanlığa, Türkiye Cumhuriyetine, Atatürk e haraket edip, ülkemizi bölmeye çalışanların sitelerini hackleyin, biz de sizlerle gurur duyalım.


    Sevgi ve Saygılarımla,


    Levent KAYA


    leventkaya@egerehberi.com


    0.505.347 73 43


    0.535.887 44 17


    www.egerehberi.com


    www.aslanguvenlik.com


    www.agoraguvenlik.com

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chaki
    chaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Arkadaşımızın yazdığı yazıya sonuna kadar katılıyorum. Ek olarakta sitenizin bu sitenin adminleri tarafından hackleneceğini sanmıyorum.öyle egosu olacak insanlar değildirler. ya yanlış anlaşılma olmuştur veyahut üyeler tarafından açık bulunup ego tatmini yapılmıştır.


    Ego tatmini diyorum çünkü zararsız türk sitelerini hacklemenin başka bir ifadesi olamaz!

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek

    öncelikle geçmiş olsun diğerleri gibi tehditkar tutum yerine maduriyetinizi gayet sakin bi uslüpla belirttiğiniz için teşekkürler...


    konuya gelince 30 ağustos da "gov.tr" stuffixli devlet siteleride dahil olmak üzere 350 türk sitesi tht tarafından hacklenmişdir. bizim sorunumuz sitelerle değil bilgisiz sistem adminleriyledir sistemdeki açıkları kapatmaları için en güzel uyarı indexdir. ayrıca açık buldukdan sonra egomuzu tatmin etmek bizimde hakkımız.


    tabi böyle bilgisiz sistem adminleri tarafından yönetilen firmalardaki müşteriler madur konuma geçiyor. ancak biz o siteleri hacklemeseydik büyük ihtimalle yabancı hackerlar tarafından hacklenecekdi ki bu daha büyük bi utançdır kanımca 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    Slm Hocam...


    Olay itibari ile size kişisel bir gıcığımız yok idi...


    Sorun sizin bulunduğunuz server ve sahipleri ile ilgili idi ve Bütün server'a mass deface yapıldı...


    Yani  bi çeşit agoranın mağduru olmuşsunuz. Burada asıl kızmanız gereken biz değil, hostingliği adabı ile yapamayan kendi serverınızdır...


    Fakat abücüm, şöyle affettirelim kendimizi: eğer hosting hizmeti filan alacaksanız, yada yazılımsal ve donanımsal olarak yardım, her zaman yanınızdayız.. msn adresimi yolluorum oradan konusabiliriz...


    araya kaynamışsınız kusura bakmayın :(


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    iide hocalar herifin ne günahı var yaw gidin yabancı siteleri hackleyin coldhackersı hackleyin türklere niye eliiyosunuz.. kınadım bende açıkçası..

    Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek
    Bence turk tarafından hacklenmesi daha iyi. Sonuçta mevcut bir açık varmnış ve bunu yabancı bir grup hacklese daha da utanç verici olurdu. Ama THT bari indexleri deiştirsin :) Dalımız kıranın sözü yerine, Açıkları kapatın gibisnden bi msj koysun o zaman iyi olur :P Böylece maduriyette olmaz. Neyse geçmiş olsun hocam..

    Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    şimdi bu serverın sahibi olan gerzek bir şekilde serverın ** komuş orda hesabı olan kişileri mağdur etmiştir. bizde serverdaki tum sitelere  default.htm yi doşedik. gene oyle bir gerzeklik yaparsa yine sikicem belalarını haberleri olsun. bu sefer serverdan geriye  bi bok kalmıycak.

    ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Bu kadar breefing yeter :) Her hack için breefing verecek olsak işimiz iş.

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    ir2 senden ii politikaci olur la:)

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErsiNnn
    ErsiNnn's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ağustos/2005
    Erkek
    tagext bunu yazdı:


    şimdi bu serverın sahibi olan gerzek bir şekilde serverın ** komuş orda hesabı olan kişileri mağdur etmiştir. bizde serverdaki tum sitelere  default.htm yi doşedik. gene oyle bir gerzeklik yaparsa yine sikicem belalarını haberleri olsun. bu sefer serverdan geriye  bi bok kalmıycak.


    :))   tagext hızını alamamış  halen  hey heyleri üstünde :) allahım esirgesin  düşmanı olmak istemem baksanıza maşallah adam  bida bulsa  açığı tekrar kapıyacak alçıyla deligi ::)))

    LAN NERDESİN?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkonur
    mkonur's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    GEÇEN AY TÜRK HACKERLER DANMARKANIN EN ÜNLÜ SPOR SİTELERİNİ HACKLEMİŞ.hemde 16 tane .


    bu elbette olacak ama bizmkiler niye kenkendilerine egolanıyo onu bi türlü anlamadım.


     


    hayat tarafından banlanmış kişi!!!
Toplam Hit: 6216 Toplam Mesaj: 24