Sitelerinizin Hit Alma Zamanı Gelmedi Mi Daha ?
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam peki google için önemsenen bir diğer unsur da yorum oluyor bildiğim kadarıyla. Bir içerik eğer yorum alırsa buna bağlı olarak siteye giren kullanıcıların sitede kalma süresi artıyor ve zaten yeni yorum aldığı için aynı konu tekrardan google botlarıyla taranıp daha yukarılara çıkma imkanı kazanıyor.
Tüm bunların yanında ülkemizde nasıl desem, yorum atma kıtlığı var gibi. Bir içeriğin yorum almasını nasıl sağlayabiliriz? Kesinlik ihtimali yüksek teknikler var mıdır? :)
insanlar genelde din,siyaset,film,dizi gibi konularda yorum yapma geregi duyuyo bunlardan birkaçını sitene konu edersen yorum toplayabilirsin :)
-
Sordum gelmemiş hacı. im so sorry :(
-
interfector bunu yazdı
Sordum gelmemiş hacı. im so sorry :(
:((
-
sabit bir konu olsa websitesi olan arkadaşlar bu kelimeleri takip edebilir
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam peki google için önemsenen bir diğer unsur da yorum oluyor bildiğim kadarıyla. Bir içerik eğer yorum alırsa buna bağlı olarak siteye giren kullanıcıların sitede kalma süresi artıyor ve zaten yeni yorum aldığı için aynı konu tekrardan google botlarıyla taranıp daha yukarılara çıkma imkanı kazanıyor.
Tüm bunların yanında ülkemizde nasıl desem, yorum atma kıtlığı var gibi. Bir içeriğin yorum almasını nasıl sağlayabiliriz? Kesinlik ihtimali yüksek teknikler var mıdır? :)
Rasgele bir sitede yorum yazmaya yeltendiğimde en caydırıcı etken aktivasyonlu üyelik istemesi oluyor. Büyük ihtimalle bir daha girmeyeceğim siteye yorum yapmak için uzunca bir üyelik formu doldurup aktivasyon mailini beklemek zor geliyor.
Facebook veya G+ ile login olabildğim koşullarda ise ad soyad çıktığından birçok konuda yorum yapamıyorum.
Ayrıca sitede hiç yorum yoksa kendimi yalnız hissedip vazgeçiyorum :)
Konunun içeriği haricinde
Sahte profillerle araya 1-2 yorum serpiştirmek,
Kullanıcı dostu tasarım(cevap yazmak için tıklayınız linki yerine kullanıcıyı yorum yazmaya teşvik edecek facebook tarzı textboxlar koyulabilir),
Sosyal medya hesaplarıyla giriş yapabilmek veya aktivasyonla falan uğraşmadan hızlıca üye olabilmek fayda sağlar sanırım.
-
yararlı adamsın, tişikürler
-
Sanırım yandex ten etkilendiniz bknz: eve nasıl giderim :)
-
işte bu ince nokta :) güzel düşünceni paylaşman iyi olmuş zaten yapılan birşey fakat paylaştığında değişik fikirler katıyor :D aklıma yeni bişey getirdin onu deneyeyim olumlu sonuç alırsam yazacağım
-
fcomment olsa işe yarar demi indexleme açısından sıkıntı olurmu. HeYeT tarafından 02/May/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
-
HeYeT bunu yazdıfcomment olsa işe yarar demi indexleme açısından sıkıntı olurmu.
Facebook comment modülünün bazı yerlerde indexlenmediğni okumuştum fakat hiç kullanmadığım için araştırmada yapmadım.
Öncelikle araştırmanızı tasiye ederim.