Sitem Hakkında Yorum - Phpbb3
-
Selam Arkadaşlar;
Sitem phpbb2 idi phpbb3'e geçtim ve bir temayı acayip şekilde değiştirerek şuanki temaya ulaştım.Sizlerden görünümü hakkında yorum bekliyorum.
Reklam amaçlı değildir böyle olduğunu düşünenler hiç açmasın...
http://forum.sanalturka.com -
Herşey güzel gitmiş ama şu forumların üstündeki kategori yazılarının yanındaki işaretleri falan kaldır.
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.Makale & Hikaye & Şiir.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Makale & Hikaye ve şiir yazsa daa iyi olur o dalga gibi şekillere gerek yok kanımca.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Herşey güzel gitmiş ama şu forumların üstündeki kategori yazılarının yanındaki işaretleri falan kaldır.
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.Makale & Hikaye & Şiir.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Makale & Hikaye ve şiir yazsa daa iyi olur o dalga gibi şekillere gerek yok kanımca.
-----------------------------
teşekkürler hocam yorum için düzeltiyorum hemen... -
Siteye giren ziyaretciyi gerektirmeyen bilgileri kaldirmani tavsiye ederim.
Örnegin her forumun altinda moderatör nickleri yaziyor. Sitene giren birisi icin bu bilgi önemsiz.
Onun disinda bence header asiri derecede yer kaplamis.Ama forum kategorilerini sevdim, basarilar dilerim.
-
Bölüm açıklamalarında bbcode'lar çalışmıyor hocam
-
phpbb işte ne olacak :)=
-
BBCodelerin çalışmasını ben istedim bizim manyak Adminler Sürekli oynuyordu resim fln...
2.cisi forumun çokta kalabalık olduğunu düşünmüyorum.Logonun altına Bir menü yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ? -
güzel olmuş. birde k.adı ile şifre olan bölümü komple biraz daha belirgin yaparsın iyi olur.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
phpbb işte ne olacak :)=
forumdan sogudum :l -
Genki bunu yazdı:
güzel olmuş. birde k.adı ile şifre olan bölümü komple biraz daha belirgin yaparsın iyi olur.
eyw hocam bu arada avatar güzel :D -
bir de seo yap tam olsun ;)
Toplam Hit: 3366 Toplam Mesaj: 25