Sitem İçin Logo Tasarımı Yaptım Nasıl Olmus?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Arkadaslar

www.veterinerbul.net isimli domainimi kurma calısmalarına basladım.

Logo tasarladım hazır tasarlamaya yarayan bir siteden.

İçerik olarak sitede veteriner klınık,petshop,köpek veçiftliği arama bulma işlevigörecektir.

Neyse bu da dandık logom.

Guzel mı yoksa degıstireyimmi yoksa ne gıbı degısıklıkler yapayım fıkırlerınızı beklıyorum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

hocam logocu falan değilm .

Çok güzel duruyor ama oaradkai köpek çok acındırıcı bakmış yaw :D Daha dik duran karizmatik bakan köpek koy:D:D

Tabi şahsi görüşürm . Ama yinede güzel olmuş .

Hadi uyuyorum ben by :D:d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

xursi bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam logocu falan değilm .

Çok güzel duruyor ama oaradkai köpek çok acındırıcı bakmış yaw :D Daha dik duran karizmatik bakan köpek koy:D:D

Tabi şahsi görüşürm . Ama yinede güzel olmuş .

Hadi uyuyorum ben by :D:d

Sagol hocam sen söyleyınce farkettım bende :D iyi geceler

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

kırmızı yazıyı tam yuvarlak içine alsan. bide kırmızı renk yerine baska bir renk denesen. yada arka font rengini sarının daha koyusu bir renkle kırmızı uyarlasan dicemde o zaman siyah beyaz a gitmeyebilir.bence hayvanlara uyumlu olcak bir renk denesen daha iyi olur. ne bilim işte :) kırmızı yazı pek içime sinmedi :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

daha farklı olarak neler yapabılırım acaba bu cok dandık oldu grafıker arkadaslar varsa yardımcı olurlasa emeklerını karsılıksız bırakmam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

çizdiğin şey logo değil, resim olmuş (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

köpeğin ters bakışları logoyu bozmuş.. istersen renkli bişeyler koy ve kedi-köpek dışında papağan, tavşan resimleri falan sevimli hayvanların resimlerini koyabilirsin resmin önünede yazı koymasan daha iyi olur resmin köşesine falan koy yazıyı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:

köpeğin ters bakışları logoyu bozmuş.. istersen renkli bişeyler koy ve kedi-köpek dışında papağan, tavşan resimleri falan sevimli hayvanların resimlerini koyabilirsin resmin önünede yazı koymasan daha iyi olur resmin köşesine falan koy yazıyı :)

Bu logoyu  hazır formatta bır logo yapım sıtesınden entegre ettım .Bakıslar kotu evet.

Aslında veterinerbul.net veteriner hekım sımgelı olabılır ve bu sımdeye kedı kopek eklenırsedaha guzel olur dıye dusunuyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Hocam bu da yeni paint calısmam altına siteyi yazdım bir tek :D

Varya tam anlamıyla yapabılcek grafıker arkadas bu tarz birşey olabılır kedı kopek de içerebilir bu simgeye dahil olabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hocam o değil de golden yavruları kaça gidiyor?

Alıcı değilim henüz bi yanlış anlama olmasın

_ICEMAN_
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

Hocam o değil de golden yavruları kaça gidiyor?

Alıcı değilim henüz bi yanlış anlama olmasın

:D:D

Kalite kalite değişmekte hocam safkan goldensa 350 den baslar elden toptanda daha ucuza satanda olabılrı.Pazar meselesi.

Köpeğinin kalite meselesi 1000 e kadar çıkıyor tabi aldıgın yere de bağlı bu petshoptan alırsan bebekte 1000 liradan atıyorum kayseride bir ilçede 250 liradan .

Bu arada deli gibi paint kasıyorum :D:D

Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 16