Sitem İçin Logo Tasarımı Yaptım Nasıl Olmus?
-
Arkadaslar
www.veterinerbul.net isimli domainimi kurma calısmalarına basladım.
Logo tasarladım hazır tasarlamaya yarayan bir siteden.
İçerik olarak sitede veteriner klınık,petshop,köpek veçiftliği arama bulma işlevigörecektir.
Neyse bu da dandık logom.
Guzel mı yoksa degıstireyimmi yoksa ne gıbı degısıklıkler yapayım fıkırlerınızı beklıyorum
-
hocam logocu falan değilm .
Çok güzel duruyor ama oaradkai köpek çok acındırıcı bakmış yaw :D Daha dik duran karizmatik bakan köpek koy:D:D
Tabi şahsi görüşürm . Ama yinede güzel olmuş .
Hadi uyuyorum ben by :D:d
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam logocu falan değilm .
Çok güzel duruyor ama oaradkai köpek çok acındırıcı bakmış yaw :D Daha dik duran karizmatik bakan köpek koy:D:D
Tabi şahsi görüşürm . Ama yinede güzel olmuş .
Hadi uyuyorum ben by :D:d
-----------------------------Sagol hocam sen söyleyınce farkettım bende :D iyi geceler
-
kırmızı yazıyı tam yuvarlak içine alsan. bide kırmızı renk yerine baska bir renk denesen. yada arka font rengini sarının daha koyusu bir renkle kırmızı uyarlasan dicemde o zaman siyah beyaz a gitmeyebilir.bence hayvanlara uyumlu olcak bir renk denesen daha iyi olur. ne bilim işte :) kırmızı yazı pek içime sinmedi :)
-
daha farklı olarak neler yapabılırım acaba bu cok dandık oldu grafıker arkadaslar varsa yardımcı olurlasa emeklerını karsılıksız bırakmam
-
çizdiğin şey logo değil, resim olmuş (:
-
köpeğin ters bakışları logoyu bozmuş.. istersen renkli bişeyler koy ve kedi-köpek dışında papağan, tavşan resimleri falan sevimli hayvanların resimlerini koyabilirsin resmin önünede yazı koymasan daha iyi olur resmin köşesine falan koy yazıyı :)
-
essan bunu yazdı:
köpeğin ters bakışları logoyu bozmuş.. istersen renkli bişeyler koy ve kedi-köpek dışında papağan, tavşan resimleri falan sevimli hayvanların resimlerini koyabilirsin resmin önünede yazı koymasan daha iyi olur resmin köşesine falan koy yazıyı :)
Bu logoyu hazır formatta bır logo yapım sıtesınden entegre ettım .Bakıslar kotu evet.Aslında veterinerbul.net veteriner hekım sımgelı olabılır ve bu sımdeye kedı kopek eklenırsedaha guzel olur dıye dusunuyorum
-
Hocam bu da yeni paint calısmam altına siteyi yazdım bir tek :D
Varya tam anlamıyla yapabılcek grafıker arkadas bu tarz birşey olabılır kedı kopek de içerebilir bu simgeye dahil olabilir.
-
Hocam o değil de golden yavruları kaça gidiyor?
Alıcı değilim henüz bi yanlış anlama olmasın
-
hallederi_55 bunu yazdı:
Hocam o değil de golden yavruları kaça gidiyor?
Alıcı değilim henüz bi yanlış anlama olmasın
-----------------------------:D:D
Kalite kalite değişmekte hocam safkan goldensa 350 den baslar elden toptanda daha ucuza satanda olabılrı.Pazar meselesi.
Köpeğinin kalite meselesi 1000 e kadar çıkıyor tabi aldıgın yere de bağlı bu petshoptan alırsan bebekte 1000 liradan atıyorum kayseride bir ilçede 250 liradan .
Bu arada deli gibi paint kasıyorum :D:D