Sitem İndex Ve Hit Almıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Yaklaşık iki ay önce bir blog sitesi açtım. Blogger alt yapısını kullandım. Her gün özgün olarak saat 12.45'e makalelerimi ayarladım ve her gün aynı saatte makaleleri otomatik olarak yayınlıyorum.

Yaklaşık 1 ay önce ise paralı olarak hostinge geçip sitemi Wordpresse taşıdım. Her gün makaleleri yayınlamaya devam ettim ve halada ediyorum. Hiç tanıtım yazısı almadım, hiç bir dizine eklemedim sitemi. 

Sitemde toplam 55 adet makale yayınladım. Fakat hala yazılarım çok geç index alıyor 2-3 günü geçiyor ve hatta index almayan yazılarım bile var. Ve siteme gelen ziyaretçi sayısı 0 hiç ziyaretçi gelmiyor. Sitemin hiç bir yerden banı bulunmamaktadır.

Bazende konu başlığımı arattığımda direk anasayfayı indexlemiş oluyor google. Yani atıyorum " Deneme " diye bir başlık açıp iki gün sonra google' da arattığım zaman site.com/deneme yerine site.com adresini indexliyor.

Sitemdeki eklentiler;

Best Related Posts
    Clean My Archives
    LinkWithin
    WordPress SEO
    WP-PageNavi
    WP-PostViews

bunlar. Başka eklenti yoktur.

Google index sayısı: 223
    Görsel Sayısı: 46
    Alexa Dünya Sırası: 0
    Alexa Ülke Sırası: 0
    Alexa Backlink: 6 (Bu daha önceki sahibinin eseri benimle bir alakası yok)
    Yandex İndexi: 7

Sizlere sorum acaba ne yapmamı önerirsiniz? Neler yapmam gerekiyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam adres verir misin

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

hocam adres verir misin

5o5.org site adresim hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    e2 bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

hocam adres verir misin

ben bu siteyi uçurrum hoca

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Platium seo pack var seo konusunda en saglam wp.eklentisidir.cepden girdigim icin siteni inceleyemedim ancak r10 da yada burada ki arkadaslarla karsilikli 3/4 tanitim yazisi al mumkunsede bir tane .edu dan link al tamamdir.

Edit kullandigi  temayi seo acisindan opt yap.daha seri bir tema kullan biraz guncel aramalara hitap edecek yazi yaz

nereodi tarafından 03/Tem/14 20:04 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Bak heyecanlandırdın hocam beni bir ay sonra sendeyim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gözüme bi ton şey çarptı kullandığın temada seo hocasının teması sanırım ama o tema halka arz edilince seo  özelliği kalmadı oynadılar onla bariz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Platium seo pack var seo konusunda en saglam wp.eklentisidir.cepden girdigim icin siteni inceleyemedim ancak r10 da yada burada ki arkadaslarla karsilikli 3/4 tanitim yazisi al mumkunsede bir tane .edu dan link al tamamdir.

Edit kullandigi  temayi seo acisindan opt yap.daha seri bir tema kullan biraz guncel aramalara hitap edecek yazi yaz

Yorum için teşekkürler hocam. Görünüşü güzel diye bunu kullanıyodum hacı hoşuma gidiyordu olmadı değiştireyim temayı :D

Nvidia bunu yazdı

gözüme bi ton şey çarptı kullandığın temada seo hocasının teması sanırım ama o tema halka arz edilince seo  özelliği kalmadı oynadılar onla bariz

Tema Okan Sağlamın ücretli satılan temasıydı hocam warezini buldum onu kullanıyordum :D

e2 tarafından 03/Tem/14 20:11 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Girdim sitene hit oldum yarin ben acinca gelirsin artik :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    e2 bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

hocam adres verir misin

ben bu siteyi uçurrum hoca

hocam ole bisolemissinki vallah ben bile heycanlandim nasil ucurucan valla merak etim :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

hocam sitenin infosu var google de,

https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=1Ki1U5zWOIjR8gf6uYDYCw&gws_rd=ssl#q=info:www.5o5.org

google webmastera siteni kayıt ettin mi?

webmaster üzerinden tekrar istek gönder bakalım, sitemap.xml oluştur, robotx bunları ayarla tekrar google gibi getir de bakalım ve bir süre bekle

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 12