Sitem Pagerank 6 Olmuş
-
vay anasını sayın seyirciler ilerigel.com pr4 olmuş ilerigel.net pr6 olmuş ilahi google :D
-
seo cu adamın pr si bir başka oluyor :'
-
enteresanlık arayanlar yanıma gelsin zaten burada çalıştımız bazı adamlar şimdi bize selam vermez oldu ama neyse herkez biliyor kimin neoldugunu
-
net zaten com`a yönleniyor.
com toolbarda 4 gösteriyor ama neti göremedim yönlendiği için.
Tebrikler
-
yakında net deki pr değeri com a geçer yölendirme yaptım ilginiz için tşkler arkadaşlar temenileriniz beni mutlu ediyor
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
enteresanlık arayanlar yanıma gelsin zaten burada çalıştımız bazı adamlar şimdi bize selam vermez oldu ama neyse herkez biliyor kimin neoldugunu
-----------------------------bu laf banaysa küserim kanka. bildiğin gibi değil çok farklı mecralardayım:)
helal olsun amma az bile bir sonraki güncellemede kesin pr11 diyorum ben:D
-
Nitrous bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------bu laf banaysa küserim kanka. bildiğin gibi değil çok farklı mecralardayım:)
-----------------------------yok be olm seni özledim zaten yüzünü gören cennetlik walla
-
EcHoLL bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------yok be olm seni özledim zaten yüzünü gören cennetlik walla
-----------------------------cennet sana fazla la:D şaka şaka
okul ebemi mikti lan hiçbirşey yapamıyorum artık.pr yerlerde bende:)
-
joomla nın eklenti açıklarından faydalanarak hacklink veriyon hocam sen
çalışma taktiğin bu sanırım doğru mu ?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------ya birde bunu çıkardılar hacklink
haticeye değil neticeye bakmak lazım değilmi gidip ondan bundan link satın alsam ya kaldırırmı ya kaldırmazmı ben koyorum çocugu kıçı yiyorsa kaldırsın
-
EcHoLL bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------ya birde bunu çıkardılar hacklink
haticeye değil neticeye bakmak lazım değilmi gidip ondan bundan link satın alsam ya kaldırırmı ya kaldırmazmı ben koyorum çocugu kıçı yiyorsa kaldırsın
-----------------------------hoca msn at pm den senle bi konuşalım