Siteme Nasıl Favicon Koyabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    Başlık zaten açık sanırım. Hazırladığım faviconu ftp deki hangi dizine koyarsam adres çubuğunda görülür? bilgisi olan varmı arkadaşlar? mesela googleninki burda http://www.google.com/favicon.ico bende direk bu isimle ana dizine atarsam görüntülenirmi ziyaretciler tarafından.?

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">

Bu kodu index'e koycaksın.Yukardaki /favicon.ico da icon dosyasının dizindeki adresini belirtiyor. 

Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

kodu index e koyarım o kolay ama tahribatta mesela actıgın her sayfada var ? bu kodu bütün sayfalaramı eklememiz gerekiyor o zaman eger gerekmiyorsa kod olayı mantıksız geldi?

şöleki kodu index e koydugumu varsayıyorum elemanın biri direk googleden benimsitem.com/haber.asp ye geldi mesela göremez bu durumda iconu yanlışmıyım? indexi atlayıp direk haber.asp ye giriyor ve haber aspde o kod yok buna ragmen görüyorsa iconu neye dayanarak görüyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

tbtdede her sayfada var

<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    yani uzun lafın kısası index e koymakla bitmiyor ben bunu manuel bütün sayfalara koyarsam işim bitti demektir. 2 gün sabahlarım header.asp ye cakayım geceyim bakalım ne olacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------

tbtdede her sayfada var

-----------------------------

Evet zaten metalarla birlikte olması gerekiyor.Eğer tek homepageden girilebilecekse indexe koyması yeterli.Çünkü browser bi kere o sitede favicon gorurse diğer sayfalar açıldıgında otomatik algılar.

Long Live Turkey..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar çözdüm yardımcı olan herkeze teşekkürler. asp tabanlı bi site kodu direk header.asp ye koydum header zaten bütün sayfalarda include oldugu için şu an hangi sayfayı acarsam acayım faviconum gözüküyor.  )) gece gece mutlu oldum spaciel thanks ZaYGo : Ppp

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

bende böle bişey kullanıcam ama logomu ne bu boyuta indirebilirim neden .ico dosyası yapabilirim. Tasarımcımız askere gitti yardım etmek isteyen varmı ???

edit : msn'im  cem.net@hotmail.com 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    favicon.ico dosyasını sitenini bulunduğu klasore koy yeter www.adres.com/favicon.ico ekstradan kod eklemene gerek yok. ve o ico çıkmaya başlıyor. ama nedense hep 1 gün sonra çıkıyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    "header" dosyasına favicon kodunu ekledinmi her sayfada görünür.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    o işlemi anladım ben ama .ico yapımında yardıma ihtiyacım var benim. Tasarım 0 bende o bakımdan
Toplam Hit: 3389 Toplam Mesaj: 12