Siteme Yardımcı Olana, Güzel Domain Veriyorum.
-
Selamun aleyküm arkadaşlar
Öncelikle site şurası; www.kingofpvp.com
Sorunlarımda şunlar
1-) Site arka planları parça parça yükleniyor sanırım arka planın css ile yapılması gerekiyormuş bende sadece html anlıyorum oda az çok.
2-) Site iframeden dolayı internet explorerda beyaz sayfa gösteriyor.
3-) Sitenin şuanki tasarımınıda tbt'den bir arkadaş yapmıştı o şuan yok ve sitenin solundaki butonların boyutunu büyütemiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşa istediği domaini vericem.
homeko.gen.tr
orta-dunya.com
izlenesifilmler.com
fantastikteskilat.com
PM ile msn bırakabilirsiniz teamweaver ile hallederiz.
-
Konu günceldir
S0KR4T3S tarafından 21/Oca/13 18:40 tarihinde düzenlenmiştir -
yaparım.
-
ben yapamam ama biraz bilgi verebilirim.
Birincisi server biraz yavaş, resimlerim hepsi png olduğundan dolayı png ler siteye en son yüklenir.
Parça parça olması çok normal bu yüzden.
Ayrıca toplu yüklensin gibi bir sıkıntın varsa <body üzerine bi javascript ile tüm resimler o ps ye yüklendikten sonra gösterimini felan sağlayabilirsin.
kolay gelsin.
-
Yokmu anlayan eden ,*/
-
ie nin beyaz sayfa çıkarma sebebi iframe kodu ile başka bir siteyi çağırdığın için bunu düzeltmenin benim bildiğim kadarıyla ne yazık ki mümkünatı yok anca popup şeklinde açabilirsin o da yeni bir tarayıcı sayfasını otomatik olarak açmak olacaktır onuda popup killer v.b. eklenti kullanan kişiler açamayacaktır.
edit: arkplandaki o tahta içinde birbirini tamamlayan küçük bir parça ile cssden background olarak ayarlayabilirsin tek resimle parça parça repart xy olarak tüm siteyi kaplayabilir o görünümü daha basit ve hafif bir şekilde halledebilirsin. Erdem' inde dediği gibi sunucu çok yavaş...
sRcN tarafından 21/Oca/13 19:22 tarihinde düzenlenmiştir -
SeyhSamil bunu yazdı
Yokmu anlayan eden ,*/
VideoJockey yaparım demiş işte :D
-
kadirozdemir bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Yokmu anlayan eden ,*/
VideoJockey yaparım demiş işte :D
o laf olsun diye dedi
-
diğer arkadaş yapmadı ise;
1. ve 3. de yazdıgın problemleri düzeltebilirim yani css de yazarim ama yinede yavaş yüklenirse o sunucunun problemidir butonları büyetebilirim
2. de ne dedigini anlayabilmiş degilim
-
herofearless bunu yazdı
diğer arkadaş yapmadı ise;
1. ve 3. de yazdıgın problemleri düzeltebilirim yani css de yazarim ama yinede yavaş yüklenirse o sunucunun problemidir butonları büyetebilirim
2. de ne dedigini anlayabilmiş degilim
pm attım hacı
-
hoca sorularını okuduktan sonra sitene girip baktım da css ile ilgili bir sıkıntı yok arka plan direk yükleniyor iframe konusuna gelince sen iframe ile koca bir forum cekiyorsun bırak da olsun o kadar... ha sen arka plan rengi ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorsan onu çekmiş olduğun forumun arka planını değiştirerek çözersin...