Sitemin Hızı Cok Yavas
-
https://developers.google.com/pagespeed/
Burdan siteme 22 puan veriyor.Sitemi arkadaslara soruyorum gec acılıyor diyorlar.Ne yapmam gerek ? Eski temalarımı sileyim ne yapayım ?
-
bende gayet iyi hızı :W
-
bence internetin yavaş usta,
çatır çatır açılıyo site maaşallah -
gerçekten yavaş açılıyor sitedeki javascript ağırlığı azaltabilirsin hıza katkısı kesin olur (öyle sanıyorum)
edit: bende yavaş açılıyor
-
1 saniye sürdü 10mbit le + torrent çekiyorum + 7-8 tane sekme açık kim yavaş diyosa kandırmış seni
-
hocam aynı sorun bendede vardı 32 idi.şu an 92 çıkartıyor google.
msn fln varsa ver halledelim,çok seçenek var
-
beyler g*t yalan sölüyor maksat sitenin reklamını yapmak :P ::D ahaha.
bu arada site hızlı açılıyor kardeşim benim bişi yok yani bende :/ net hızım ; 508 e 1021 kb sen düşün :D -
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------bence internetin yavaş usta,
çatır çatır açılıyo site maaşallah
-----------------------------aynen.. 1 2 saniye bekledi beklemedi.. bende flashlar gibi 2 saat beklicez sanmıştım
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------beyler g*t yalan sölüyor maksat sitenin reklamını yapmak :P ::D ahaha.
bu arada site hızlı açılıyor kardeşim benim bişi yok yani bende :/ net hızım ; 508 e 1021 kb sen düşün :D
-----------------------------ne reklamı lan şimdi atıyorum capsi :D
bu arada asiminneslide aynısını sölemis.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------beyler g*t yalan sölüyor maksat sitenin reklamını yapmak :P ::D ahaha.
bu arada site hızlı açılıyor kardeşim benim bişi yok yani bende :/ net hızım ; 508 e 1021 kb sen düşün :D
-----------------------------ne reklamı lan şimdi atıyorum capsi :D
bu arada asiminneslide aynısını sölemis.
-----------------------------asimin pc o resimdekinden farksiz aga istersen sor kendisine :)
-
hızlı açılıyor. Sorun hostun bant genişliği olabilir
her an aynı hızı sunamıyor olabilir.
Hell Yeah
The page PanxeR got an overall Page Speed Score of 94 (out of 100)