Sitemin İlk Demosu
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
menülerin renkleri banneri boğuyor.. Menü rengini beyaza yakın şeffaf yapmanı öneririm...
-----------------------------tamam hocam dikkate aldım, dediğm gibi arka plan ve renkler konusunda fikirlerinize açığım hepsini deneyeceğim.
Asıl çok çok önemli olan konu ise scriptlerin (ajax vs..) düzgün çalışması, görüntünün her browserda aynı olması; ekran boyları değiştiğinde saçmalamaması.
----
Bu akşam Eskişehir'e gidiyorum ama yarından itibaren ufak ufak bakıcam.Teşekkürler
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlı olsun cok hos olmus (: insallah sıkılıp bırakmazsn bunu
-----------------------------tek umudum :) ama yok bu devam edicek.Diğerleri gibi 1 senede de bırakmam.3-4 sene devam ettirme taraftarıyım
-
bu sefer büyük düşünüyosun hocam :)
-
Okkalı olmuş hocam gideri var yani .. etkili
-
zumsuk basarilar,,
umarım bu sefer vazgeçmezsin, devamini getirirsin =)
güzel gidiyor. begendim
-
sağolun arkadaşlar.
Sürkelü büyüdü düşüncelerim, tecrübelerde gelişmeye başladı.Bakalım ne olacak.En kötü 3-4 sene devam eder, okul bittiğinde iyi bir cv olur ve tecrübe olur.Oda olmazsa, başka düşüncelerin öncüsü olur.
Tarcan vardı onun tarzında birşeyler ekleyebilrim buna.MEsela adam ;
antalya incekum hangi otel iyi ?
şeklinde yazarsa getirebilir.Öneri modülü yapıcam zaten.Kelimeleri çekip, algoritmayla sağlayabilirim.Göreceğim tonla mühendislik dersi var, işime yarıyacaklarda çıkacak.
Hayırlısı...
-
Global ol global ırkçılk yapma :) explorer da da dene
-
anasayfadan diger menulere gecerken dunya resmi kayboluyor ya
orasi garip mi kayiyor yoksa benim mi kafam guzel
-
bence tasarım güzel ve sade olmuş, beğendim. Zaten bu konuda emeklerini görebiliyorum sitede, daha da güzel olur zamanla.başarılar.
-
1920*1080 çözünürlükte üstteki image kendini tekrar ediyo yanal olarak. no repeat yap bence ya da genişliği 1920 yap bilemedim