Sitemin Temasını Arıyorum
-
eee boşuna dememiş büyükler
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------O zaman şunu da bilin: bi zamanlar cok popüler yeşil gri tonlarında bi tema vardı.. solda içerik sağda sidebar.. wordpress teması..
bilen yazabilir mi?
-----------------------------
http://wp-themes.com/green-hope/?TB_iframe=true&width=1243&height=471
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------O zaman şunu da bilin: bi zamanlar cok popüler yeşil gri tonlarında bi tema vardı.. solda içerik sağda sidebar.. wordpress teması..
bilen yazabilir mi?
-----------------------------bu çok gennelleme olmuş ama popüler yeşillerden biri şu olabilir
http://www.freewpthemes.com/free-wordpress-themes/financial-753298811/demo/
birde kullanılan yeşil var popüler ama magazine teması tarzında düzenli bir yapsıı yoktu :Dbirde unutmadan seohocasınında temasının yeşil hali baya kullanılıyor.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------eee boşuna dememiş büyükler
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ?
-----------------------------o ayet hocam :D
-
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak kişiliksiz adamı hiç sevmemiştim zaten. :D şaşırmadım onun böyle birşey yapmasına
-----------------------------Adamı ne kadar tanıyosun? Aranda ne geçti, ne paylaştınız veya ne ticareti yaptınız? Sana veya çevrene bilerek-isteyerek zarar verdi mi? Verdiyse onu açıkla, vermediyse bu bok atma salvosu neden?
Turania'ya
Bildiğim kadarı ile hipo senden bu hosting için para almamıştı. Ne kadar süredir BEDAVA'dan hostingi kullanırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu?
Az iki dakika omurgalı davranın amk
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Maddox bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak kişiliksiz adamı hiç sevmemiştim zaten. :D şaşırmadım onun böyle birşey yapmasına
-----------------------------Adamı ne kadar tanıyosun? Aranda ne geçti, ne paylaştınız veya ne ticareti yaptınız? Sana veya çevrene bilerek-isteyerek zarar verdi mi? Verdiyse onu açıkla, vermediyse bu bok atma salvosu neden?
Turania'ya
Bildiğim kadarı ile hipo senden bu hosting için para almamıştı. Ne kadar süredir BEDAVA'dan hostingi kullanırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu?
-----------------------------Elemanı tanımam. Kim olursa olsun BEDAVA da olsa istediği haltı yiyeceği anlamına gelmez. ha bi durum olmuştur kullandığı host ta bişi olmuştur bilemem. Ama eğer kapattıysa BEDAVA ya bile verse OMURGALI OLUP insan gibi kardeşim kapatıcam yedeğini al demesi lazımdı. OMURGALILIK böyle olur
-
HannibALgan bunu yazdı:
Turania'ya
-----------------------------diğer konulara yorum yapmicamda. son cümlede bunu yapıyorsan zaten bedavaya vermiceksin ki. önceden kapatıyorum diye uyarılır. adam yedegini alır sitesini taşır öyle geçirirsin. ayrıca başına silah dayıyarak bedava çökmemişki hostinge. karşılıklı dialog ile alınıp verilen bişi.
-
Benim yeşil popüler tema dediklerim bunlar degildi beyler..
gri yeşil tonları var ama capcanlı güzel bi temaydı.. turuncu tonu vardı bir ufak görselinde yıldız görseliydi sanırım..
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
Turania'ya
-----------------------------Elemanı tanımam. Kim olursa olsun BEDAVA da olsa istediği haltı yiyeceği anlamına gelmez. ha bi durum olmuştur kullandığı host ta bişi olmuştur bilemem. Ama eğer kapattıysa BEDAVA ya bile verse OMURGALI OLUP insan gibi kardeşim kapatıcam yedeğini al demesi lazımdı. OMURGALILIK böyle olur
-----------------------------Hipo'da reseller var. O resellerde kayıtlı olan benimde 8-9 domainim var. Yedekleri yoktu. Çalıştıkları sunucu saldırı yedi ve çok uzun bir süre bizim hostingler, hiponun reseller ve sunucu iş görmez hale geldi. Kendi sitelerimde yaprağa geldi. Aradım ''abi sunucu saldırı yedi benlik değil'' dedi. Zaten daha sonra sunucu ile ilgili problem çözüldü ama benimde 2 domain gitti bu arada.
Adam AB banı yedi diye bende bilirim buradan saydırmayı...
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
Turania'ya
-----------------------------bu sözlerin altına imzamı atarım kardeşim. çok uzatmaya gerek yok. benden para almamış olabilir böyle siktiri boktan bir iş mi olur?.
hadi benim kişisel bi site 10 günde yaparım önemli değil o kadar ya önemli birşey olsa nolurdu? yapılan karaktersizlikten başka birşey değil.
onuda geçtim herşeyi geçtim insan bir mail atar kardeşim der böyle böyle oldu kusura bakma. hadi maili atmadın ben mail attm noldu kardeşim bir sorunmu var diye ona da cevap veren yok.