Sitemizde Ustaca Hamleler Yapmak
-
-Zumsuk PHP öğreniyor Chapter 8- Tüm seçkin dividi şoplarda.ısrarla isteyiniz.
-
tek kişilik dev kadronun çöktüğü an
"Olm sen ne lüzumsuz bi herifsin lan :|"
ahahuzhuaha :D::D:D
Geberioyurm .Ciğerlerimi öksürürken dışarıya fırlatcam :D Yoksa yapardım bunu ben :P
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tek kişilik dev kadronun çöktüğü an
"Olm sen ne lüzumsuz bi herifsin lan :|"
ahahuzhuaha :D::D:D
Geberioyurm .Ciğerlerimi öksürürken dışarıya fırlatcam :D Yoksa yapardım bunu ben :P
-----------------------------:| o nasıl bir gülüş tarzı lan :|
-
ahaha :D güldüğünü kim söyledi sitem var orda (www.site.com olarak site değil sitem)
-
deitel basite indirger,zumsuk zora yükseltger.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
-Zumsuk PHP öğreniyor Chapter 8- Tüm seçkin dividi şoplarda.ısrarla isteyiniz.
-----------------------------aman kalsın :D beleş verseler gene almam :D
-
Emrow bunu yazdı:
deitel basite indirger,zumsuk zora yükseltger.
-----------------------------pubhahaha :D olm ben mantığını kavramaya çalışıyorum c / p istemiyorum o bakımdan yane..
-
zumsuk senin kadar bu tip şeylere istekli birini daha görmedim inşallah çok iyi bi coder olursun :)
-
RhiFaT bunu yazdı:
zumsuk senin kadar bu tip şeylere istekli birini daha görmedim inşallah çok iyi bi coder olursun :)
-----------------------------hocam :) teşekkürler.Amacımız bu..Gözümde büyütüyormuşum buda öyle büyük ihtimalle.Php/mysql u gözümde büyüttüm.Öğrenicem dediğim gün z.defteri yaptım :D 1 hafta sonrada nickmatör php kodlandı..Tamamen bitti.
Şidmi buda fonksiyonları bilmediğimden karışık geliyor.Phpde bir sürü fonksiyon var.FAkat ne nedir bilemiyorum.Hangisini kullanmam lazım..Onlarıda öğrenince iş hallolcak :)
-
yeminle google kendi sitesine bu kadar uğraşmamıştır nickmator en pahalı domain olacak hissediorum
ayrıca baq hocam mutluluktan ağlıorum bu çalışma hewesine :'') :D