Sitenin Saati
-
Hacılar bi site var açık arttırma yapıyor belirli bir süre veriyor işte o saate kadar verilen son teklif kazanıyor işte şimdi ben bu sitenin saatini nasıl bulabilirim ? Saatini buldum mu kronometre tutup son saniye teklif verebilirim. Siteyi biliyorsunuz sanalpazar.com
-
Böyle sitelerden uzak dur...
-
hacı açıkarttırma işleri hep bir katekulle olarak dönüyor.
sen inanıyormusun en büyük teklifi senin verebileceğini ?
-
biz yine de elimizden geleni yapak da hacı önemli değil yani saati nasıl öğreniriz siz onu söyleyin :/
-
CEO bunu yazdı
hacı açıkarttırma işleri hep bir katekulle olarak dönüyor.
sen inanıyormusun en büyük teklifi senin verebileceğini ?
daha önce kaç kez kazandım açık arttırmaları :/
hep bi ön yargı vr bizde. 1 tl'ye s3 mü olur diye.
ama sistem farklı işliyor belli bi limitin altında kalırsa eğer göndermeme hakkı var satıcının. ürünü açarken veriyor bu bilgileri.
gerçi gg'den kazanmıştım kaç kez sanalpazar hiç alışveriş yapmadım
-
sanal pazarda her teklif verildikten sonra süre bir miktar uzuyor diye biliyorum.
yani son saniye teklif verdiğindede yeni bir geri sayım başlayacak
-
cUrl ile bağlan;
<span class="endTime">21s 34dk </span>
kısmını çek. İf'e sok içerik 1dk ya eşitlendiğinde kendine mail attır. Sitenin saatini bulup kronometre tutmaktan daha kolay.
-
VideoJockey bunu yazdı
cUrl ile bağlan;
21s 34dk
kısmını çek. İf'e sok içerik 1dk ya eşitlendiğinde kendine mail attır. Sitenin saatini bulup kronometre tutmaktan daha kolay.
hicbişey anlamadım dediğinden
-
KaRaKuLe bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
cUrl ile bağlan;
21s 34dk
hicbişey anlamadım dediğinden
bi otomasyon yaz.o ürünün sayfasına bağlanıp kaynak kodlarındaki saati okusun. eğer 1 dk kaldıysa haber versin diyo işte
-
kodu bile anlayamamışsam düşün artık nasıl otomosyon yazarım. Valla yazabilen olursa sevinirim hacılar
-
Arkadaşlar merhaba ilk önce kusura bakmayın diyorum konu açamadığımdan dolayı buraya yazmak zorunda kaldım www.ukash.com sitesine erişemiyorum bana ülkemizin lisansı olmadığını belirten bir yazı çıkıyor ip değiştirme programı ile giriyorum ama üye olamıyorum benim için önemli bir durum bana yardımcı olabilirmisiniz ?