@Siteniz.Com İle Gmail Tabanlı 6Gb Kotalı E Mail
-
kıyak bir domaininiz var örnek tahribat.com ve biz bu domain ile gmail tabanlı e mail ler dağıtmak istiyorsunuz
yapmanız gerekenleri madde madde ekliyorum
1 ) bu adresten istediğiniz pakedi seçin ( ben standart için gösteriyorum )
http://www.google.com/a/help/intl/tr/admins/editions_spe.html
seçtıkden sonra karşınıza
Google Apps’a Hoş Geldiniz
Bir etki alanı adı seçin (Adım 3/1)
sayfasi gelecektir burda mevcut domaininiz i kullanabilir yada yeni domain alabilirsiniz
geri kalan yerleri siz yapabilirsiniz ( site sahibi iseniz )
tahribat.com u deneme amaçlı yazdım oraya zağten eklenmiş :D
en son aktivasyon işleminde sizden sitenize html kod eklemenizi isteyecektir ve o koda tıklayarak aktivasyonu
gerçekleştireceksiniz aksi takdirde
örnek adınız@tahribat.com gibi bir domain aldıysanız kısa süre içinde hesabınız iptal edilecektir
-
küçük not bu servis sizin adınız@soyadınız.com gibi bir e mail almanız için değil sitenizdeki üyelere dağıtmanız içindir
her üye için elle aktivasyon yapmalısınız.
-
ben sınırsız bile verebilirim :D
-
us de vs gibi uzantılara izin vermiyo ama
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
us de vs gibi uzantılara izin vermiyo ama
-----------------------------rapidshare.de yi denedim alinmiş dedi
-
Bundaki bütün yapılandırma yarlarını okudum ama hala smtp ve pop3 te sorun yaşıyorum, yapmayı başarmış birisi varsa anlatabilir mi?
-
sevgili arkadaşalar bir sorum olcak bende bir domain var ama sadece domain şimdi bunun bir hostu yok bunun içinde almamız mümkünmü
-
MX ayarlarını tam olarak yapmadan o alan isminden mesaj ata biliyorsun...
-
Turansoft bunu yazdı:
-----------------------------
MX ayarlarını tam olarak yapmadan o alan isminden mesaj ata biliyorsun...
-----------------------------işte hocam bunu anlatman mümkünmü nasıl yapcam yardımcı olursan sevinirim
-
Google'a o domaine sahip olduğunu ıspatlaman gerekir, bunun içinde tek bir sayfalıkta olsa bi sunucuya ihtiyacın var yapamazsın, çünkü ıspatlamadığında google senin domainin önüne bir googlepages diye ön ek koyar, ısparladığında kendi domainini alabilirsin ancak.
-
gerek yok benim domain'im vardı host olmadan sadece MX ayarlarını yönlendirdim