Sitesi Olan Hocalar Ve Ya Kuracak Olan Hocalar Bikarmısınız?
-
evet sevgili müridler arkadaşlarla bir site kurmayı planlıyoruz ama aklımıza öle değişik bişi gelmiyo mesela forum,haber siteleri,spor siteleri,vs.vs.vs. yani bunun gibi siteler çok var biz değişik bişi istiyoruz aklında şöle değişik isim ve değişik site plan layan hocalar varsa görüşlerini yazabilirlermi...
-
hocam söle bahsediyim..benım imzamda msn adresim var ve her bası sıkısan benı eklıyor ve sıkıldım bir site acayım dedim ama imkanım el vermedi o gibi bir seyler yap..mesela ben belirlemısdım ama sende bir dene www.basısıkısanlar.com die bir site belirlemısdım..her konuda yardıma ıhtıyacı olan her kısıye yardımcı olacak bir siteydi neyse ben acamıyorum bari sen acmayı dene :D
-
eğer öyle fikri olan varsa hayata geçirir zaten başkasına söylemez (:
-
Bende düşünüyorum ama bulamıyorum bulduğum anda işlemlere girişcem.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
aynen hocam yha şöle ismi güzel olan bi site bulmaya çalışıyorum hocalar tutulmadında içerini değiştirebilecek bi site -
blue_leader bunu yazdı:
canerator bunu yazdı:
aynen hocam yha şöle ismi güzel olan bi site bulmaya çalışıyorum hocalar tutulmadında içerini değiştirebilecek bi site
-----------------------------hocam çok şey istiyorsun yanında tahribat scriptinide versinler sana (:
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------blue_leader bunu yazdı:
canerator bunu yazdı:
aynen hocam yha şöle ismi güzel olan bi site bulmaya çalışıyorum hocalar tutulmadında içerini değiştirebilecek bi site
-----------------------------hocam çok şey istiyorsun yanında tahribat scriptinide versinler sana (:
:D tbt yi değişmem hocaa kendi sitemi bile 2. sırada tutarım benim istediğim sadece sizlerden fikir -
Abi senin istediğin web projesi,böyle orjinal fikri olan kendi kullanır,gidip paylaşmaz,yada ben hiç görmedim en azından :D çünkü sağlam fikirse adam parayı kendi kırar,değilsede bi domain bi host parası nedirki :D
-
wasd bunu yazdı:
Abi senin istediğin web projesi,böyle orjinal fikri olan kendi kullanır,gidip paylaşmaz,yada ben hiç görmedim en azından :D çünkü sağlam fikirse adam parayı kendi kırar,değilsede bi domain bi host parası nedirki :D
yha abii benim web projesiyle felan işim yok ya ANLATAMIYORUM galiba benim istediğim sadece şöle güzel bi isim olcak içerinide öle cart felan bişiler koyarız eğer tutulmassa sitenin ismine dayanarak içerini değiştiricez... -
tek bir konuya yoğunlaş
öle forum açıp 85 tane kategoriye dalma
oyun fun sitesi yapabilirisn
veya bi scriptin fan sitesi olabilir
yada en iyisi siz bi portadan editleme script yapın onla uğraşıın biraz
dediğim gibi tek bir konuya yoğunlaş :)
-
hocam bana öle bi şey söleki kendimi o konuya verim dediğin gibi oyun forum siteleri felanda çok var değişik bişi olsa oraya gidicem ama yokk...