Siteye Nasıl Üye Oldunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

siteye nasıl üye oldunuz ? :D

ben  bir gece bomba yapımlarıyla ilgilenirken  tanıştım bu siteyle :W   kendim nasıl kefil buldum bilmiyorum :D:D

CaNNi   ye burdan sevgiler :W

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Bende Arkadasin tekinden Hack hakkinda bilgi almak istedim o da beni bu siteye yonlendirdi, o zamandan beri hep burdayim 

**EbMaRtEu**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

bu kadarmı üye var ?  :D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

ben  o zamanlar tr deyken chat sayfalarinda cok ortalik karistirip kavga cikartirdim ist de ist disinda 7-8  defa internet uzrinden tartisip kavgaya gittim..adres vermeyenler kufur etmelerinden kufur motoru aramistim  halen arsivimde durur...kufur motoru ararken bulmustum iyiki aramis bee baya isime yaramisti  burda olmaktanda mutluyum..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

kayıt kısmındaki formu doldurarak.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

kayıt kısmındaki formu doldurarak.

-----------------------------

5 sene olmuş :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yilin belli donemlerinde boyle konular acilir.

ilk uye olmadan once bayaa bi takip etmistim. uye olurken tirsiyordum "ulen ya bilgisayarima girerlerse" diye

3-5 tane epostam vardi hangisiyle uye olayim derken under olanla uye olmustum digerleri silindi gitti zaten. under epostasininda hikayesi vardi

vay be ne gunlerdi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

mytr filter diye bi program vardı... adult sitelere girmemi önlüyordu. bunun şifresini kırmam gerekiyordu.. gerçi ben yine bulmuştum.. rus yada arap sitelerine giriyordum. o zaman karakterler latin harf olmadığı için program bi boka yaramıyodu ama  ben yinede ingilizce siteleri ve türkçe siteleri tercih ediyordum.. o programın şifresini kırmam gerekiyordu.. 

ilk açtığım topikte ondan ibaret işte burda :D

http://www.tahribat.com/Forum-Mytr-Filter-42565/              :)) ne günlerdi 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

vay be 2003 ten beri uyeymisim yeni fark ettim    zaman nede cabuk geciyor.. pek aktif olmamisim ama insallah bundan sonra daha cok gorunuruz cephede... kutlamak lazim yaws..!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

ibosoft vardı eski üyelerden aynı iş yerinde çalışıyorduk o cogu zaman post atıyordu konulara hatta bi kaç şeyi onun kullancı adıyla girip aramıştım tahribatta sonra dersaneden bir arkadaşın üyeliği çıktı saolsun kefil oldu bize

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

internet cafeci bir mürid habire yazıp duruyodu muhabbete baktım baya 1 saat falan sayfalarca uzadı gitti ben söylüyodum bazen o yazıyodu dedim nasıl gircez buraya..

öyle de gitti.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 14