Siteye Nasıl Üye Oldunuz ?
-
siteye nasıl üye oldunuz ? :D
ben bir gece bomba yapımlarıyla ilgilenirken tanıştım bu siteyle :W kendim nasıl kefil buldum bilmiyorum :D:D
CaNNi ye burdan sevgiler :W
-
Bende Arkadasin tekinden Hack hakkinda bilgi almak istedim o da beni bu siteye yonlendirdi, o zamandan beri hep burdayim
-
bu kadarmı üye var ? :D
-
ben o zamanlar tr deyken chat sayfalarinda cok ortalik karistirip kavga cikartirdim ist de ist disinda 7-8 defa internet uzrinden tartisip kavgaya gittim..adres vermeyenler kufur etmelerinden kufur motoru aramistim halen arsivimde durur...kufur motoru ararken bulmustum iyiki aramis bee baya isime yaramisti burda olmaktanda mutluyum..
-
kayıt kısmındaki formu doldurarak.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
kayıt kısmındaki formu doldurarak.
-----------------------------5 sene olmuş :D
-
yilin belli donemlerinde boyle konular acilir.
ilk uye olmadan once bayaa bi takip etmistim. uye olurken tirsiyordum "ulen ya bilgisayarima girerlerse" diye
3-5 tane epostam vardi hangisiyle uye olayim derken under olanla uye olmustum digerleri silindi gitti zaten. under epostasininda hikayesi vardi
vay be ne gunlerdi
-
mytr filter diye bi program vardı... adult sitelere girmemi önlüyordu. bunun şifresini kırmam gerekiyordu.. gerçi ben yine bulmuştum.. rus yada arap sitelerine giriyordum. o zaman karakterler latin harf olmadığı için program bi boka yaramıyodu ama ben yinede ingilizce siteleri ve türkçe siteleri tercih ediyordum.. o programın şifresini kırmam gerekiyordu..
ilk açtığım topikte ondan ibaret işte burda :D
http://www.tahribat.com/Forum-Mytr-Filter-42565/ :)) ne günlerdi
-
vay be 2003 ten beri uyeymisim yeni fark ettim zaman nede cabuk geciyor.. pek aktif olmamisim ama insallah bundan sonra daha cok gorunuruz cephede... kutlamak lazim yaws..!
-
ibosoft vardı eski üyelerden aynı iş yerinde çalışıyorduk o cogu zaman post atıyordu konulara hatta bi kaç şeyi onun kullancı adıyla girip aramıştım tahribatta sonra dersaneden bir arkadaşın üyeliği çıktı saolsun kefil oldu bize
-
internet cafeci bir mürid habire yazıp duruyodu muhabbete baktım baya 1 saat falan sayfalarca uzadı gitti ben söylüyodum bazen o yazıyodu dedim nasıl gircez buraya..
öyle de gitti.