Siteyi Hack‘Le Açık Bul 10.000 € Kazan
-
Ddos'u sayıyorlarsa parayı şimdiden anonymouse'un hesabına yatırsınlar :)
-
SeRDaR bunu yazdı
ddosun hackle alakası yok
-
Nobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
neyle alakası var ??
sadece index atıp hacked by xxx yazmak mı oluyor hack ??
hack'in tanımını iyiy ararştır bence -
SeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
neyle alakası var ??
hack'in tanımını iyiy ararştır benceddos olmaz
-
neyle alakası var ??
hack'in tanımını iyiy ararştır benceddosla karsı tarafın internet trafiğine aşırı yüklenip kitlersin başka bir özelliği yok hack ayrı olay ben indexle iligli birşey söylemedim oda hack bir açık bulup siteye izinsiz login olursan oda hack. hack olayı karsı tarafta bulunan bir güvenlik açığının sömürülmesidir tabi bu networkteki hack. Ddos ta herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor. Bence sen araştırsan daha hoş olur ilgi ve uzmanlık alanına http://www.headline.cl/wp-content/uploads/masspost.pl bu sitedeki yazıları kopyala yapıştırla olmuyor bu işler.
Nobel tarafından 12/Şub/13 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adamı içeri atmamışlar mıydı?
-
Nobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
neyle alakası var ??
hack'in tanımını iyiy ararştır benceddosla karsı tarafın internet trafiğine aşırı yüklenip kitlersin başka bir özelliği yok hack ayrı olay ben indexle iligli birşey söylemedim oda hack bir açık bulup siteye izinsiz login olursan oda hack. hack olayı karsı tarafta bulunan bir güvenlik açığının sömürülmesidir tabi bu networkteki hack. Ddos ta herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor. Bence sen araştırsan daha hoş olur ilgi ve uzmanlık alanına http://www.headline.cl/wp-content/uploads/masspost.pl bu sitedeki yazıları kopyala yapıştırla olmuyor bu işler.
kısaca tanımı Bir bilişim sistemine belirli bir yöntemle herhangi bir şekilde zarara uğratılması ele geçirirlmesi vs vs dir hack bir sistemin ddos saldırrısına karşı güvenliksiz olmasıda o sistemin açığıdır ddos bir hack yöntemidir o sistem zarar görüyormu görüyor bir tarafından tanım uydurma asıl sen bence
sosyal mühendislik senin belirtiğin tanıma görede hack değildir o zaman ama Tüm dünyaca tanınan bir hack yöntemlerinden biridir
ilgi ve uzmanlık alanımda yazan yazıyla bu konunun nasıl bir alakası var tamamen saçmalamışsın kusura bakma böylede olmuyor bu işler -
neyle alakası var ??
hack'in tanımını iyiy ararştır bencene zaman konusu açılsa ddos ve türevlerini savunmak sana nasıl bir orgazm yaşatıyor anlayamıyorum. biri senin elini kolunu bağlasa, aklına gelebilecek her türlü fantezisini üzerinde gerçekleştirse; "aferin beni heyklediniz." diyebilmek gibi bir şey ddos gibi komedi bir yöntemi her defasında savunabilmek. k.bakma örneğim biraz ağır olabilir, ama hiçbir farkı yok.
yapma hocam lütfen, cidden komik duruma düşüyorsun.
-
Bu admaın kafası fena çalışıyor. sürekli yeni projeler falan.
Devletin yakalayamacağı bir site için uğraşıyordu. Cloud şu bu diyordu. Yasal açıkları araçtırıyormuş.
-
edit:
olaya hackleme, hacklenme durumuyla bakıyorsunuz da ; herif 10.000 lira vaad ederek ; milyonlarca dolarlık (dünya çapında) reklam yaptı. Mega'yı yeni duydum ve tıkladım. Düşünün.
Ayro tarafından 12/Şub/13 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
neyle alakası var ??
kısaca tanımı Bir bilişim sistemine belirli bir yöntemle herhangi bir şekilde zarara uğratılması ele geçirirlmesi vs vs dir hack bir sistemin ddos saldırrısına karşı güvenliksiz olmasıda o sistemin açığıdır ddos bir hack yöntemidir o sistem zarar görüyormu görüyor bir tarafından tanım uydurma asıl sen bence
sosyal mühendislik senin belirtiğin tanıma görede hack değildir o zaman ama Tüm dünyaca tanınan bir hack yöntemlerinden biridir
ilgi ve uzmanlık alanımda yazan yazıyla bu konunun nasıl bir alakası var tamamen saçmalamışsın kusura bakma böylede olmuyor bu işlerSen çok film seyretmişsin usta :D hack sadece zarara uğratmak için değildir zarara uğratmak sisteme sızan kişiye kalmıştır sen bir sistemi sadece bir mail adresini öğrenmek için bile hackleyebilirsin ve kimsenin ruhu duymayabilir yani hack olayı sisteme, sistem sahibinin izni olmadan belirli yöntemlerle sızmaktır budur. Ddos bildiğin bir internet trafiğini tecavüz etmektir ve karsılığında ne bilgi çalarsın ne sistemine bilgi sokarsın ne birşey senin mantığınla gidip o zaman adamların fiber kablolarını koparmakta hack olur :D ahha usta daha yazmaya gerek yok sana sen ddosla hekırlık yap averim
He sen ddosu sistemi ele geçirmek sanıyorsan tamam o zaman o hack olur ama bence öyle sanma :D
Nobel tarafından 12/Şub/13 21:01 tarihinde düzenlenmiştir