Siteyi Test Edebilir Misiniz ? (Hack,İçerik,Görsellik Vb.)
-
EmQceR bunu yazdı
ayrıca arkadaşın teki üyelik kısmına sağlam flood çekiyor :) bakalm hosting iyi mi :)
sırf ibneliğine o önlemi aşıp buraya kodu koyacağım :) captcha koy onu da geçeriz :P
-
Header kısmında
Bunlara bir değişiklik yapsan..
mesela anasayfada , hakkımızda ödeme bildirimi çok karanlık kalmış.
-
sLeymN bunu yazdı
hocam sitenin güvenliği ile alakalı değil ama kargo firmaları mücevher ve değerli eşya nakliyesi yapıyorlar mı?
hocam malesef onu daha konuşmadık büyük ihtimal yapıyorlardır çünkü diğer firmalar kullanıyor.
Biz İstanbul içine şile,pendik vs olmadığı sürece kendi kuryelerimizle götüreceğiz maliyeti düşürüp daha iyi fiyat verebilmek için.
@HoLyCat
aslında anasayfa hakkımızda ödeme bildirimi falan alternatif linkler hocam normalde hakkımızda ve ödeme bildirimi en altta olacak ondan dolayı öyle yapıldı tasarımda tamamen tasarımcının zevki hiç karışmadım ben renklere
@
ETRoot ibneliğe gerek yok :D sen aşılmayan bi captacha koy bende sisteme entegre edeyim güzelce takılalım tbtye yakışmaz -
EmQceR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
hocam sitenin güvenliği ile alakalı değil ama kargo firmaları mücevher ve değerli eşya nakliyesi yapıyorlar mı?
hocam malesef onu daha konuşmadık büyük ihtimal yapıyorlardır çünkü diğer firmalar kullanıyor.
Biz İstanbul içine şile,pendik vs olmadığı sürece kendi kuryelerimizle götüreceğiz maliyeti düşürüp daha iyi fiyat verebilmek için.
@HoLyCat
aslında anasayfa hakkımızda ödeme bildirimi falan alternatif linkler hocam normalde hakkımızda ve ödeme bildirimi en altta olacak ondan dolayı öyle yapıldı tasarımda tamamen tasarımcının zevki hiç karışmadım ben renklere
@
ETRoot ibneliğe gerek yok :D sen aşılmayan bi captacha koy bende sisteme entegre edeyim güzelce takılalım tbtye yakışmaz Hocam aşılamayanını ben görmüş değilim açıkçası , rapidshare bir ara köpek saydırıyordu millete onun gibi bişeyler yaparsan aşılmaz. aksi takdirde xrumer la falan bela olabiliyorllar
-
1. En alttaki kisimda ekleme yapilabilir.
Ornegin;
musteri yazisi beyaz hizmetleri yazisi sari, ulasim beyaz yanina da harita ekleyebilirsin hem simetrik olur. Hemde maps'te nerede direk gorur adam.
2. Ustteki Anasayfa, Hakkimizda, Odeme Bildirimi kucuk ve karanlik onu duzeltebilirsin.
3. Paypal eklemek zor degilse Onu eklersen super olur.
4. Kapida odeme secengi yoksa daha iyi ziynet sonucta.
-
break bunu yazdı
1. En alttaki kisimda ekleme yapilabilir.
Ornegin;
musteri yazisi beyaz hizmetleri yazisi sari, ulasim beyaz yanina da harita ekleyebilirsin hem simetrik olur. Hemde maps'te nerede direk gorur adam.
2. Ustteki Anasayfa, Hakkimizda, Odeme Bildirimi kucuk ve karanlik onu duzeltebilirsin.
3. Paypal eklemek zor degilse Onu eklersen super olur.
4. Kapida odeme secengi yoksa daha iyi ziynet sonucta.
1. evet ulaşım krokisi olabilir hocam aldım listeye.
2. bu olay çok söylendi ona bakarım ama değiştirmeyedebilirim talebe göre.(bence tasarıma güzel uydu :) )
3.paypal sanmıyorum hocam sadece kredi kartı olayını koymayı düşünüyorm komisyonsuz.
4.kapida ödeme olmayacak hocam önce para sonra ürün :)
bu arada uyeol.php de ve sepet.phpdeki validation olaylarını yaptım güzel oldu :)
bugün yarın kargo şubelerine giderek detaylarını öğreneceğim.
-
etuncer ? bir ara u-s de mi takılıyordun sen ?
-
DeadSoul bunu yazdı
etuncer ? bir ara u-s de mi takılıyordun sen ?
o nedir bilmiyorum malesef hocam :(
-
Tasarımı gayet hoş ondan emin olabilirsin hocam.
-
FOXXLY bunu yazdı
tasarım 10 numara olmuş yanlız çok beğendim
hayırlı olsun..