Sivil Muhtıra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bulutbey 

------------------------------ 

bir diğer nedeni ise kırmızı ışıkta durmasıdır bazı salakların sandığı gibi bi bir taktir karşılayacak bişey değildir o bir cumhur başkanı kırmızı ışıkta durmak çok tehlikeli yada kırmızı ışığın yanında bi saldırıya uğrasa ? ya geberip gitseydi ? o öldü diye üzülmezdim ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin cumhurbaşkanın öldürüldü bunun anlamı kimse güvende değil demektir o adam hepimizin başkanı olduguna göre yaşaması lazım

------------------------------- 

muhauahuahuahua asjfalksjflksjflkasjflasf kırmızı ısıkta durdu suc olmus biz salaklarda bunu yasaya uyuo die algılamsız taktikmiş skaljflaksjfalskfjsalf öldüm gece gece 

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

ANAYASA

VII.  Yasama yetkisi

MADDE 7. – Yasama yetkisi Türk Milleti adına Türkiye Büyük Millet Meclisinindir. Bu yetki devredilemez.

VIII.  Yürütme yetkisi ve görevi

MADDE 8. – Yürütme yetkisi ve görevi, Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu tarafından, Anayasaya ve kanunlara uygun olarak kullanılır ve yerine getirilir. 

IX.  Yargı yetkisi

MADDE  9. – Yargı yetkisi, Türk Milleti adına bağımsız mahkemelerce kullanılır.

lütfen önce  güçler ayrılğı ilkesini ve demokratik bir sistemin nasil işledigini ögrenin.  

TOPLUMA KAZANDIRMA YASASI... (DAĞA DÖNÜS YASASI)   -TERRÖRÜSTLERİ SERBEST BİRAKTİ  dediniz yasa TBMM TARAFİNDAn CİKARTILMISTIR 
    Yasa metni...
    29 Temmuz 2003
    "Terör örgütleri tarafından kandırılarak toplumdan uzaklaştırılıp suç işlemeye yöneltilen bir kısım vatandaşları tekrar topluma kazandırmak" amacıyla 59. Hükümet tarafından hazırlanan ve kamuoyunda "Eve dönüş yasası" olarak adlandırılan "Topluma Kazandırma Yasası Tasarısı", 7 Temmuz 2003'de TBMM'ye sunuldu. Tasarı, 29 Temmuz 2003 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Nullum crimen sine lege
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_last_ottoman
    the_last_ottoman's avatar
    Erkek

olum 2 saatte bi 31 çekmeyin oturunda bi düşünün biz napıoruz deyin insanmıyız falan filan işte bakın bi aya bakın temiz hava alın çiğ köfte yiyin rakı için siz içersinizde sati

sıcaklanan varrrrrrrrrrrrr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Bulutbey kardesim dikkat edersen isyan etmiyoruz şu anki durum icin(itaatde körü kürüne etmicez )  propagandalar,mitingler ve demokratik yollardan eleştirimiz yaptik ve yapmaya devam edicez surdan sonra artik daha fazla cumhurbaskanligi konu tartisilmasi ancak geirye dönük eleştirilerde yer almalidir olan olmuştur. 3 5 senede 360 derece dönenen öleydim böle oldum diyen insanalara güvenimiyoruz ama herseyi bekliyip görücez mevcut durumdada baska bi cikar yol kalmiyor  tarihin tekkerürden ibaret oldugunu biliyoruz ve yapiialacak olacaklar icin türkiyenin yakin tarihindeki benzerleri yüzünden türkiyenin düsdügüü durumlar endise vermesinden dolayidir.  önceki  icraatlar ortadadir insanlari zayif dini duygularini kullanip amerikaya sinirsiz hizmet, edenlere daha fazla taninacak kredimiz  yoktur  eger halkimiz cumhuriyet sonrasi politakaya ve yasanan onca seyi unutulmusutr ve kişilere baglamistir   . Elestirilerin dozuna gelince

Devletin üst kademesinde yer alan bu insanlar sözlü ve yazili ifade küfür ve ağaliyici söz bizi bi yere götürmedigi acıktı  ve  kanunlarda yasaktir zaten , oturdugu koltuaga saygimiz sonsuzdur bunca karşıt sesin cikamsi ondandir.

Nullum crimen sine lege
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

yeter artık beyler ATAmızın eşinin türbanlı olmadığını öğrenin. başörtüyle türbanı aynı kefeye koyacak kadar mı mantıksızsınız.LAtife hanım Mustafa Kemal ile evlendikten hemen sonra çekilmiş filmleri var, orada Lafife Hanım’ın arkadan uçuşan saçlarını görmek mümkün.araştırın biraz bulursunuz bunları(ama arşivleri herkese açmıyorlar).Yüksek topukları, değişik kıyafetlerinin üzerine bir örtü... Başını bağlıyor, bazen poşu gibi bir örtüyle, bazen çarşaf taktığını gördüğümüz bir fotoğrdafı da var. Örneğin Fransa’dan İzmir’e gelirken İstanbul’a uğruyor, pasaporttaki fotoğrafı başı açık ama İstanbul’da çekilmiş. Fotoğrafı kapalı çünkü milli mücadele için İstanbul’a belgeler getiriyor, onları saklıyor çarşafının altına ve İzmir’deki aramada ‘Siz örtülü bir Türk kadınını arayamazsınız’ diyor.” latife hanım çarşaflı değildi.latife hanım milli mücadele uğrunda çarşaf giydi ve bunun dışında asla türban takmadı. aşağıdaki linklerde resimlerini göreceksiniz. açık halindeyken ne kadar modern giyinen bi insan olduğunu göreceksiniz. ne kadar yenilikçi bi insan olduğunu göreceksiniz.

http://img255.imageshack.us/my.php?image=latife2ss1.jpg

http://img98.imageshack.us/my.php?image=latifeye5.jpg

şimdi soruyorum. madem abdullah gülün eşi ATAmızın eşini örnek alıyor. Mustafa Kemal'in getirdiği yenilikleri Latife Hanım gibi neden benimseyememiş. neyin mücadelesini vermeye çalışıyor.(bu sözlerim hakaret olarak alınmasın sadece merak benimkisi)

kabullenme meselesine gelince bende kabul etmiyorum ZaYGo hocamın dedii gibi sokaklara mı dökülek illa

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ABD ullah denen kişi ülkeyi yabancı sermayeye peşkeş çeken,yozlaşmanın onunu acan,rejimin içine eden,islamla alakası bile olmayan  bir partiden çıkmıstır...Duyurulur.. Hee bu arada sadece tesettür takmakla,başını kapatmakla müslüman olunmaz.Onu yaşaman gerek.Ben müslümanım deyipde vatanı satarsan,din kardeşlerini öldürelerin tarafına geçersen değil müslüman adam bile olmassın.....

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genctit
    genctit's avatar
    Erkek

the_last_ottoman
    sen aynı compinin kurtulus savasında olanlar gibi olan 47 nin en dangalaklarından birisin sanırım.önce kendince bir savunma içerikli yazı yazmışsın en son yazındada aklınca hakaret eder şekilde konuşmuşsun.

Ne kadar önemli bir bilgi sahibi olduğunu göstermişsin.Evet cumhurbaşkanlığı makamına saygımız var ve ne yazıkki oraya oturan gülede orda olduğu için saygı göstereceğiz senin sezere göstermediğin saygıyı.Üstelik sayın sezer eğer ecevit hükemiti sırasında ordunun isteği ile gelen yasayı kabul etse bugün senin peşinde koştuğun görüşün insanları fişlenmiş ve bir halt yapamaz hale gelmiş olacaklardı.

Ama hepsi bir yana senin öküz olduğunu nerden anladığıma gelince ilk yazıdğın yazıdaki

''soruyorum size Acaba Atamızın hanımı Zübeyde Hanım'ın başı açıkmıydı????''

şeklindeki soruda olan öküzlüğün hayvanlığın pislikyaratılışının cehaletin bilgisiz görgüsüz bir ucube olman dolayısı ile sana bu yazıyı yazdım.

hani koltuk atamızdan mirastı ya hani onu göstererek bahane yaratıyorsunuz yaa ulan davar oğlu davar öküz oğlu öküz önce ATAMIZIN hanım kim annesi kim onu öğren.daha ağır küfretcemde işte senin gibi ucubelerin durumuna düşmemek için sustum.

Sen başkalarının bilgisine değil kendi akılsız vede bilgisiz kafanı doldurmak için şimdi gitte cinali kitaplarını oku belki bişey öğrenirsin.

kendisini besleyen eli ısıran köpek,gün gelir o elden kurşun yer.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maseva
    maseva's avatar
    Erkek

laflar dönüp dolaşıyo fakat çözüüm üreten yok gibi öncelikle laikliğin Türkiye'deki tam karşılığını Atatürk laikçiliğini bi öğrenmke gerek. sonra türban ile başörtüsünün farsa! farkını bilmek gerek ki diyelim türban siyasi simge .siyasetin de çoğunun düşünceden hasıl olduğunu düşünürsek türbanlı! bir insan neresinden siyasi düşüncesini anlıyorsunuz anlamıyorum chp ye de kapalılar oy veriyor mhp yede akp ye de anlaşılan bu düşünceyi yopluma hasıl kılmaya çalışan insanların baştan bi garezi var bu türbana diye düşünüyorum. örneğin bir program çıkışı onur öymenle tartışıyoruz chp grup başanıydı ozamanlar diyorki zatı muhterem anadoluda rastgele saçı biraz veya çok şekilde görünerek takılana başörtü tamamen saçı kapatana da türban deniyormuş! yılların parlementerinin bu sözleri karşısında inanın aklım dimağım şaştı. burdan çıkacak sonuç bazı kesimler islamiyetin gerektirdiklerine karşı oldukları ortaya çıkıyor. neden çünkü Allah korkusu olan bi insan iyi bir konuma gelirse yemez çalmaz hortumlamaz ve hortumları keser tek dertleri hortumlarının kesilemsidir.bırakın genel ahlak kuralları içerisinde olmak kaydıyla isteyen istediğini giysin. ister inanın ister inanmayın bu Allahın emri isteyen inanır istemeyen inanmaz bu kadar basit

ayrıca bir uhdedir içimde TC nin babakanının cumhurbaşkanının diş ülkelerde çatır çatır yabancı dil konuşamaması ama A. gül bunu herhalde ilk defa yapacak yakışır A. GÜL 'e 

MUTLAK KEMALİNE MASRUFTUR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    Yeni cumhurbaşkanıNIZ.. Hayırlı olsun..

BENDE KABUL ETMIYORUM!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    la ahmet necdet sezeri cumhurbaşkanı olmadan tanıyanınız varmı? herşey zamanla belli olur gülü de görücez bu kadar ilerlemişse helal olsun deriz hayırlı olsun halen başörtüsü tartışmalarını yapanada yuhh!! başka sorun kalmadı yani...
Toplam Hit: 3335 Toplam Mesaj: 23