Sivilce Problemi
-
Bir gün gelipte bu problemle karşılaşacağımı, karşılaşıpda forumda yazacağımı kafam en kıyakken bile düşünemezdim. Hacılar yaşım 20. 7 ceddimi geçtim birinci kuşak anne baba tarafından 1 allahın kulunda sivilce problemi yok. Bu yaşıma kadar 1 tane sivilce çıkartmadım. Gelin görinki şu son 3 aylık dönemde alnım mayın tarlasına döndü, saysam 30-40 tane irili ufaklı çeşit çeşit sivilce var. Bu yaştan sonra ergenlik sivilcesi değildir diye tahmin ediyorum. Lakin son dönemde uzun bir ilişkimin kötü bir şekilde bitişi ve günde 18-20 saate yakın çalışmam sürekli ağır stres ve gerginliğe bağlıyorum. Bu bağlamda görmüş geçirmişler olarak ne önerirsiniz yoksa birde bu sivilceleri dert edecem kendime.
-
3 aylardandır.
malumun sıcak birde çalışıyorsun.
sitres çiğdem gibidir sivilce çıkartır -
cildiyeciye git yüzündeki yağlanmalara göre alkollü bi karışım veriyor sabunla beraber o sabunla yüzünü yıkıyorsun sonra o karışımla yüzünü siliyosun
-
yinede bi cildiyeciye görün bakalım
-
roaccutane diye bi ilac var bizzat kullandim boyunu kisaltip recep ivedik izlerken aglamana sebebiyet versede yuzunde sivilce, vucudundada mantar, sigil ne varsa hepsini sokup aliyo.
-
Eğer sıkıntı stres yani iş hayatın vs böyle gidecekse büyük ihtimalle sivilceler de devam edecek. Dermatoloji uzmanına görün. Muhtemelen roaccutane verir ama senin stressiz olman gerek. Kesinlikle milletin dediği bitkisel şeyleri veya ilaçları kafana göre kullanma.
-

düzenli olarak 1 sene kullandım.
mayın tarlası gibi suratım vardı şimdi gayet iyi hocam. Yanlız cok fena yan etkisi var sol bacağımca kas çekmesi oldu hala çekiyorum acısını. Bide dudak kuruması yapıyor başka bir sorunla karşılaşmadım .. -
Hocam Benim arkdaşım insan içine çıkamıyordu sivilce muhabbetine istanbula doktorlara gidiyodu fayda etmedi hiç bir ilaç doktor..
Aktarlara bi bak derim..
Geçmiş olsun.. -
acnecinamide jel krem kullandım devamlı olarak cok etkisi oluyor boyle seylere ,)
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
roaccutane diye bi ilac var bizzat kullandim boyunu kisaltip recep ivedik izlerken aglamana sebebiyet versede yuzunde sivilce, vucudundada mantar, sigil ne varsa hepsini sokup aliyo.
o ilaç ciddi problemi olanlara veriliyo , baya bi test yaptıktan sonra veriyolar . arkadaşın problemi roacctuanelık değil bence. -
HaLFDeviL bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
o ilaç ciddi problemi olanlara veriliyo , baya bi test yaptıktan sonra veriyolar . arkadaşın problemi roacctuanelık değil bence.
-----------------------------aynen benim tavsiye ettiğim zoretaninde öyle .. Testsiz vermiyorlar adama ..
ama adamı da iyi belliyor :W bu ilaçlar / zaten her yeni alışınızda size kağıt imzalatıyorlar ölüm vs gibi durumda bizden değildir diye ..