Sivrisinek Kovan Yazılım ?
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
program değil de sana tavsiyem pencerelere tül tak hava girer sinek girmez bazi kesimler sineklik diye de bilir.
-----------------------------hocam kapıya tül abes kaçar biraz ofis çok yoğun oluyor
-
hocam ahanda böyle bişey ne sinek kalır ne başka bişey bizzet denendi güvenle alabilirisin ama dediğim gibi kapın penceren acık olsun :D
http://www.nascomarket.com/images/Raid%20sprial%20sinekkovar.jpg
-
elektirkçiye gidiyorsun, bir tane aspiratör, siyah yada koyu lacivert yuvarlak lamba ,bir anahtar alıyorsun
aspiratörün üzerine lambayı monte ediyor kabloları lambayla birlikte takıyorsun .altına torba şeklinde tül yapıp bağlıyorsun ve geceleri lambaya gelecek olan sinkeleri çekp torbaya atıyor. hemde sabah olunca tepinen yüzlerce sineği zevkle seyrediyorsun. :D tarafımdan 2 senedir sorunuzca kullanılmakta ayrıca hamurla karıştırırsan süper bir 1. sınıf balık yemi olmaktadır :D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------elektirkçiye gidiyorsun, bir tane aspiratör, siyah yada koyu lacivert yuvarlak lamba ,bir anahtar alıyorsun
aspiratörün üzerine lambayı monte ediyor kabloları lambayla birlikte takıyorsun .altına torba şeklinde tül yapıp bağlıyorsun ve geceleri lambaya gelecek olan sinkeleri çekp torbaya atıyor. hemde sabah olunca tepinen yüzlerce sineği zevkle seyrediyorsun. :D tarafımdan 2 senedir sorunuzca kullanılmakta ayrıca hamurla karıştırırsan süper bir 1. sınıf balık yemi olmaktadır :D
-----------------------------ooo bak hocam bu süpermiş işte böyle alternatif çözümler arıyom :)
-
hacı su anda raid limitli takılı prızde ve pencere acık işe yarıyor evın 500 mt altıda bataklık
-
ilaç , program , raid, alayı hikaye
yazlıkta sürekli Off adındaki mucizevi oalyı kullanıyorum
pıs pıs kolonyalar gibi şişesi sıkıp vücuduna yayıyorsun serin serin oturuyorsun ardından hiç biri belenmiyor sana ancak şöyle bir sıkıntı var üzerine konup ısırmasada kulak etrafında vızz vızz dönmekten vaz geçmiyor meretler hatta sınırları zorlayan olursa suratını acımadan ısırıyorlar saç diplerini falan...
-
walla ankaradayız öle bir sorunumuz yok yanlız azda olsa buranın sivrisineği kasım ayında çıkıyo a.k ne alakaysa
-
Hocam tırt bir bir program kendisi. Bi işe yaramamakla birlikte sesi insanı da rahatsız ediyor. Sivrisineği yakaladım, telefonla birlikte bir kabın içine kapattım. Hiç rahatsız olmuş gibi görünmüyordu. Utanmasa hareketli bişiler çal diyecek şerefsiz. En iyi tavsiye evin her yerine sineklik yaptırmak. Maliyeti diğer yöntemlere göre yüksek ama etkin bir çözüm. Yaz boyu rahat edersin.
-
telefonumda böyle bir yazılım var. Ne zaman açsam etrafına sivrisinekler toplanıyor :))
;
repeller hikaye... -
Ben de Antalya lıyım. Senin sorununu ben de çekeym. Sineksavarlar proğram olarak ei değil ama aletler var. Bende vardı öle bi yazılım ama fazla işe yaramıor galiba. Hem de telefndaydı. Kısacası al bi sineksavar tamamdır.