Sivrisineklere Çözüm
-
arkadaşlar gecenlerde elemanın birinden duymuştum.Sivrisinekler mumun yandığı yere gelmiomuş diee.Denedim ve harbiden gelmiolar.acaba neden?
-
romantik ortamlardan hoşlanmazlar oyüzden gelmio...
-
sivri sinekler duman + kokudan kaçarlar ! mumdada bunlardan ikiside var :D bizim buralarda sivri sinek kaynıyor ama ben çözümü mumda deilde sigarada buldum sigara içince hiç yaklaşmıyorlar sivri ipneler :D
-
olm ne gerek var ilkel yöntemlere:D tamamen etkili çözüm için rene abü nün baygon u var iizleyin farkı görün :)
http://www.youtube.com/watch?v=oAulbDJfapw -
romantik ortamlardan hoşlanmazlar oyüzden gelmio...
--------------
Pahahahahahha koptum Aq : ) +423457898949089 : ) -
Hoca,evin arkası dere yatağı,bazen sivriler coşuyor,akın düzenliyorlar sağa sola,tütsü yakıyorum,odada ne kadar kanatlı haşarat varsa alayı dışarı,yarım tütsü ile bütün gece kapı cam açık yatabiliyorum.
Neden yarım tütsü dersen,her gece sürekli tütsü yakarsan odaya kokusu feci siniyor,odadan çok budist mabedine dönüyor ortam :) -
rene abünün ki çok dehşet ya
-
ulan kacıncı yuzyılda yasıoruz bea:D gıt tabletlerden al yada sulu olnlarından al bı tablet bnm odayı 2 gece ıdare edıo aslında 1 gecelık ya türklüümüzü konustruos :)
-
ben o tabletleri 1 hafta kullanıyorum :D
-
Mum Yakmana Gerek Yok Paylasım Ve Download Bolumunde Sıvrı Sıneklerı Kovan Program Var Kolonlardan Cıkan Ses Dalgaları Sıvrı Sıneklerı Kovuyor Onu Indır Sen Daha Rahat Edersın....
-
abi bu sivrisinek kovan program hangisi ??;)bi link verin yaa
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 16