Siyanür
-
uha be nkardeşim sıçmış sıvamışsınız konuyu
sölemk istemiosan hiç bişiey yazma
-
Aym go tu dı siyanür banyosu...
-
sanayide ısıl işlemciler kullanır varsa tanıdık onlardan tedarik edebilirsin
-
nereden bulursun bilmiyorum ama birşey soracam
şimdi bu siyanür hava yolu ile temas edince direk götürüyormuş diyorlar
ama ne kadarına maruz kalmamız lazım ?
atıyorum bi sigaranın içindeki tütün kadar çeksek birşey olur mu yada 1gr ?
-
15 mg ı insanı götürür 1 g ı 100 kişiye yakını götürür ancak 1 g ınınn 100 kişiye bulaşması imkansız olabilir. Sigaranın uç kısmında bulunur siyanür. Ancak sigara da 3885 tane siyanür gibi keskin maddeler bulunur. öemli olan dozl arıdır. Aslında her şey zehirdir ancak önemli olan miktarıdır. Su bile bir zehir sayılabilir.
3 kg şeftali çekirdeki yersen olr 3 kg şeftali demyorum şeftali çekirdei.
-
i tahribat ın kurucuları avrupada önemli bilimsel projelere imza atmış doktorlar içermektedir.
kim la onlar :| önemli bilimsel proje mi ? Teknolojik olsa neyse bilimselde kimseyi duymadım ben. Ayrıca hacım amacın ne hiç anlamadım açıkcası yani onca koca adamlarsınız gizli bi deney için siyanür arıyorsunuz ve sen de tahribata konu açarak mı bunu arıyorsun :))) ya siyanürün ne olduğunu bilmiyorsun ya kafa buluyorsun heyecan arıyorsun hafiften yada yaşını bilmiyorsun. Garip
-
Karakule arkadaş, bak benim için değildi çoğu yere baktık ancak bulmadık bizde internette yani tahribatta google bile demiyorum tahribat diyorum oradan istedik ama artık tahribat senin gibi arkadaşlarla dolunca bir şey istemek ya da paylaşmak geliyor içimden. Eğer bilmiyorsan yazma içinden yorum yap geç. biliyorsan pm ile veya buraya yaz. Ben dedim mi siyanür istiyorum ne düşünüyosunuz diye ? yoo dedim biliyomusunuz satan bir er nerde bulunur dedim.
buldum zaten sabah gidip aldım 50 gr lık. Sen daha kalkıp böyle yorumlar yapıyosan ne diyeyim.
Arkadaş biraz daha bilinçlenmeni bekliyorum. Holy kardeşimiz bahsettiğimiz bilimsel projede yer almıştır.
-
50 gr mı :D tamam abi haklısın bişey demiyorum bu arada ben biyoloji 4.sınfım ve enzim çalışıyorum biyokimya hakkında sorunun olursa gel :)
-
Projeyi baya bi merak ettim. Umarım sır perdesi kalkınca bizide bilgilendirirsin. veya küçük bi açıklama ii olur doğrusu. :)
bazı arkadaşlarda bokunu çıkarmışlar tebrikler nikoteen güzel yazmışın hoca.
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------
aman hocam dikkat :D siyanur goturur..
gecen dönem Lab deneyi yaparken sınıftan bi kız siyanürü yedi ....internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O
-----------------------------ne var ki ben fare zehiri olan süngerle oyuncak diye oynamış adamım (çok sevimli duruyolardı :) )