Siyasi Bir Parti Eleştiren Site Açmak Başı Belaya Sokarmı ?
-
Merhaba arkadaşlar ben bir partiyi eleştirici bir site açıcam tabiki içerisinde ağır hitaplarda olucak yani böyle sitesi olanlara yada konu haklarında bilgileri olanlara soruyorum başım belaya girermi ? mahkemeye verilirmiyim ? yada tehtid tabikide olacaktır ne yapmam gerekli böyle birşeyde ?
-
Başını belaya sokmazzzzzz...
Örneğin 2 yıldır faaliyette olan
www.akpgercegi.com
-
örnek: www.burasifarkli.com
içerikde akp aleyhine ne ararsan var,ama bişi olduğu yok :) -
ama dostum ben olsam temkinli olurdum yine de ne demişler herşeyin fazlası zaarar
-
açacağın site birilerine batarsa örnek akp başın derde girebilir ama susma aç derim zira sustukça başımıza bunlar geldi
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
açacağın site birilerine batarsa örnek akp başın derde girebilir ama susma aç derim zira sustukça başımıza bunlar geldi
-----------------------------ne geldi ?
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------demodor bunu yazdı:
-----------------------------ne geldi ?
Gündemi takip et bunlar iktidar olduğundan beri neler olduğunu anlarsın tabi bu benim fikrim -
aç akp karşıtı sonra say sıva ... hiç bişey olmaz rahat ol yalnız muhalefet olayına girme Allah muhafaza sonra bakmışsın evine mühür vurmuşlar mahalle toplanıp bağırır malezya ya git diye aman derim dikkatli ol böyle bir fikrin varsa..
-
site sadece herkesin söylediği şeyleri söyleyip herkesin bildiği şeylerle eleştiri yaparsa bişey olmaz. zaten neden olsunki? ama kalkıp da daha derin eleştiriler yaparsan veya bolca hakaret olursa ki o zaman zaten haklı olurlar , bence biraz başın ağrıyabilir.
-
Bilinen şeyleri eleştir işte özelleştimedir şudur budur gibi ama kanıtlanamayan şeyleri kullanırsan sorun olur.
-
şikayet olduğu takdirde işin zor (: