Siyasi Partilerimiz..
-
Bu konularda konuşmayacaktım zorladınız baktım ortalık çoluk çocuğa kalmış :)) neyse partilere b göz atalım
DYP: Cumhuriyet tarihinin en çok para yiyen partisi devletin bütcesini kendisinn gibi kullandı sonuç 1994 krizi
ANAP: Bu işleri DYP ile beraber yapıyorlardı zamanında her nekadar karşıt parti olduklarını belirtselerde bir ara birleşmeye bile kalktı
DSP: DSP ecevit zamanında en parlak dönemini yşadı kıbrıs çıkarmasından büyük bir halkın desteiğini aldı ama son yaşadığımız krizde ülkeyi bir çıkmaz içine soktu kendi adamları birşey beceemedi (ekonomi konusunda bilgisiz) dışardan bakan ithal ettik
MHP: DSP ile birlikte başa geldi sayın bahçeli türkeş gibi çıkmadı çok pasif kaldı o dönem şehit aileleri üstünden propaganda yapıyorlardı şimdi ise hala aynı şehitlerin olduğu yerlerde kurt işaretli gençleri göre biliriz ama pkk yandaşlarının (farkındaysanız kürt demiyorum her kürt pkk lı değildir)yaptığı gösterilerde birden bire kayıp oluyorlar??? ama son kamu oyu anketlerine bakarsak yaptıkları işe yarıyor
AK PARTİ: Temiz bir toplum sloganıyla ülkeye geldi bir çok reform yaptı ama çok hızlı kadrolaştı heryere kendi adamlaını koydu yerlerştirdi amaç kimsenin ayağına takılmasını istemiyordu. Kendi adamlarına ihaleleri verdi kendi ortak olduğu şirketlere dyp nin aksine bu yolla para kazanıyor
CHP:Atatürkçü bir çizgiye sahip olduklarını belirtten bu parti Atatürkün kurumlarına Atatürkün mirası olan paraları bile göndermediği ortaya çıktı. 94 krizinde iş bankasının içini boşalttı. AKP karşı bir çok itamda bulunuyor rastgele çok kötü muhalefet yapıyor bana göre işin tekniğini bilmiyor apuk sopuk şeylerin üstüne gidiyor AK partiyi bitirecek bir olay vardı onun üstüne gitmediler hala unakıtanla uğraşıyorlardı içlerinde ekonomiden anlayan 1 tek adam yoktur. DSP gibi dışardan ulacak
DEHAP: Bu parti hakkında çok çelişkilerim var gerçekten pkk yandaşı olup olmadığı konusunda ilerleyen senelerde kesinlik kazanacak (her tv deki habere inanayın) Ama n olursa olsun bi boka yaramaz partinin teki yazmaya bile değmez neyse
TKP: Bu parti bile denmeyen kişiler üniversite yıllarından çocuklara bir takı yalan şeyler kitaplr erkek ve kız arkadaşları yoluyla kendine yandan topluyor bana göre dehapdan bir farkı yok Devrim yapılmış ülkede bir devrim yapmaya çalışıyorlar bu salaklar yüzünden sıkı yönetim geldi yine kaşınıyorlar
Bu yazımdan sonra büyük eleştiri alacağım farkındayım çünkü herkesi hedef aldım ama bunların hepsi gerçek bunu sizde biliyorsunuz bazılarınız kabullenmek istemiyecektir. Hakkına saygılıyız e alper sen hangi partiyi tutuyorsun? Ben şimdiye kadar seçmen kütüğüne üye olmadım olmamda ama ülkem için hangisi iyise o olsun
NOT: Yukarıdaki partiler büyük partiler olduğu için ele alınmıştır. Diğerlerini gerek duymadım.
Saygılarımla....... -
hepside dogru
-
saadet partisi kaldı unutmuşum bu parti Atatürk karşıtı bir çok örgütle ortak çalışıyor(yurt dışı) muazzam bir para kaynakları var. parti kolay kolay kaybolmaz ama bir çok kalesini Ak Partiye kapdırdı demiyeceğim çünkü kasti kendini geri çekti unutmayalımki AK parti saadetden doğdu Vallaha daha çok şey biliyorumda yazarsam yaşatmazlar beni :)) bukadar yeter
-
dehapın pkk yandaşlıgından şüphe ediosan böle msj amasaydın.
diğer yazdıkların hakkında kşku douruyor çünki. :) -
AntiOksidan aklının alamayacağı konular var fazla kurcalama :))
-
senin akl1n o kadar al1o ki kongrelerinde Türk bayraklar1n1n yre at1ld1g1 partileri savunuyorsun.a
c1m1z 14 tu diyen birini savunuyorsun.
acaba hangimizn kafas1 alm1or birdaha düsün -
AntiOksidan
baba bak çok yanlış anlıyorsun ben hiç bir partiyi savunmuyorum!!! ne DEHAP ne başkası Ben neden 2 aydır 3 pkk sitesini indirdim Sende bizi vatan haini yaptın yaa Lem eleştirin dedikde bu konuda değil vallaha sinir oluyom bak Dehaplı olduk çıktık a.q :)) yaw giit işine yawww şii ne oldu yukarda eleştirilen partilerden biri senin partimi yoksa kanınamı dokunduda bana saldırıyon hıı seni seni :)) -
alpere bak ya :P
milleti bir birine düşürcek ak -
Kelv1n
vallaha eleştiri bekliyordum çünkü herkesin kuyruğuna azcık bastım ama tutdular vatan haini ettiler. Ben gönüllü doğuya gitmek istiyom adam bana ne diyo :)) vallaha bu klavye ile program hakimeyetiyl masa başına alırlar ama söylemiyeceğim ölenler enayimi ben bunları düşünürken birde vatan haini çıktık :)) birileri konuyu saptırıyo :D -
ben de doguya gitmek istiyorum gönüllü olucam o pkk lılaraın dotune sokacam o bazukalı keleşleri!
-
bide kuyruklarına filan bastıgın yok ztn bunları bilmesi gerek eger o adamı savunuyorsanki biliyorlar bildikleri içinde eleştiri yapmak istemezler heralde :P
Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 29